Nieuw

Rapport: Christen in opvangcentrum blijft bedreigd

Pixabay

In 2016 en 2017 zijn meer dan 500 gevallen geregistreerd van intolerantie en discriminatie jegens christenen in Europa. Een aanzienlijk deel van die meldingen komt uit opvangcentra voor vluchtelingen.

Dat blijkt uit een rapport dat het Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians in Europe, een Oostenrijkse instantie, dinsdag publiceerde.

Het document bevat onder meer een getuigenis van christelijke vluchtelingen in Oostenrijk die melding maakten van discriminatie door moslims.

RD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Rapport: Christen in opvangcentrum blijft bedreigd

  1. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s