Nieuw

Masturbatiecursus voor vrouwen aan de universiteit van Bielefeld

Monkey business

Het opleidingsniveau in Duitsland blijft op een alarmerend laag niveau. Met de instroom van “gouden munten” (Martin Schulz) of potentiële belastingbetalers (Katrin Göring-Eckardt) zal dit waarschijnlijk niet verbeteren. De Universiteit van Bielefeld lanceert nu een heel bijzonder offensief.

Er zijn veel grappen en uitspraken over Bielefeld. De stad heeft meer dan 300.000 inwoners, is meer dan 1000 jaar oud en heeft de een of andere persoonlijkheid voortgebracht. Bielefeld is de geboorteplaats van Hans-Werner Sinn, een van de bekendste economen van dit moment.

De workshop, die de Universiteit van Bielefeld  binnenkort gaat geven, heeft wat nodig is om als basis te dienen voor verdere spottende grappen. Ze bieden geen cursussen natuurwetenschappen of wiskunde aan, of misschien zelfs financieel rijkelijk ondersteunde integratie- en taalcursussen voor de toekomstige “geschoolde vakmensen” die vanuit de hele wereld naar Duitsland komen. Nee, in het universitaire leerplan staat een masturbatiecursus voor vrouwen.

In deze “workshop” moeten vrouwen leren hoe ze zichzelf correct en beter kunnen bevredigen. Er is in principe niets mis met seksuele voorlichting. In tegenstelling tot de beklemmende jaren vijftig wordt masturbatie tegenwoordig gezien als een veel voorkomende vorm van seksualiteit en is het er gewoon één van velen. Maar er mag terecht aan getwijfeld worden of een masturbatie-workshop aan een universiteit nou echt nodig is. Vooral omdat sommige cursussen in deze workshop meer hebben dan alleen titels waaraan je moet wennen: de cursus “Cunt Ejaculation” moet al volgeboekt zijn.

De cursus wordt gefinancierd met studiefondsen; deelname kost 250 euro.

Bron:

http://www.freiewelt.net/nachricht/masturbationskurs-fuer-frauen-an-der-uni-bielefeld-10074261/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Masturbatiecursus voor vrouwen aan de universiteit van Bielefeld

 1. Leer die wijven maar eerst fatsoenlijk pijpen. Das ist verdammt noch mal viel wichtiger!

  Liked by 1 persoon

 2. 250 Euro om te leren hoe je je vinger in je kut moet steken of je hele hand . Kijk dan wordt je pas echt professioneel genaaid en ze hebben het niet eens door .
  Diegene dit dit verzonnen heeft en er nog mee wegkomt ook verdient een nobel prijs niet voor de vrede maar eentje voor de schede zeg maar .
  Vraag me alleen af of je na de cursus ook een diploma krijgt om aan de wand te hangen wegens het met goed gevolg doorlopen van de cursus en examen vingeren doe je zo .

  Like

 3. Tot die tijd moet je het hier mee doen:

  Like

 4. Hoe vangt ze dat bloed op? trechtertje ,buisje ,zakje?

  Like

 5. @Fubar die wijven zijn af en toe te smerig om aan te pakken wat een vies wijf zeg .
  Was een keer cv bezig in studentenhuis die wijven zijn smeriger dan menig kerel echt waar gebruikte maandverbanden op de vloer in de kamer weken lang smerig wasgoed op de vloer wat een varkensstal .
  t zijn af en toe net van die asielzoekers zo iets maar dan binnen http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2015/12/garbage-dump-germany.jpg

  Like

 6. Johan // mei 2, 2018 om 17:06 //

  Wat een kut-cursus.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s