Nieuw

Man draagt verkeerd t-shirt tijdens 1 mei-demonstratie – wordt door links gespuis in elkaar geschopt

Zweden – Een YouTube-profiel die bekend staat om zijn provocaties werd brutaal mishandeld door een groep linkse extremisten tijdens een 1 mei-demonstratie in Gotenburg. In de links-liberale krant Expressen werd de man ten onrechte ervan beschuldigd een “nazi” te zijn geweest die de demonstratie had “aangevallen”.

Samhällsnytt meldt dat de man, die zichzelf de Ulven noemt, bekend staat om zijn provocerende acties die hij op YouTube vertoont.

Afgelopen dinsdag was hij aanwezig bij de 1 mei-demonstratie van de linkse arbeidersorganisatie Syndikalisterna in het centrum van Gotenburg – met een t-shirt met daarop een foto van de Spaanse generaal Francisco Franco.

De film van de gebeurtenis laat zien hoe een grote groep linkse extremisten Ulven plotseling met schoppen en slagen aanvallen.  Verschillende van hen gebruiken vlaggenstokken als slagwapen.

De mishandeling gaat door als de man op de grond ligt.

– Hoerenjong! Racistenzwijn! Denk je dat je dit overleeft? kan men de linkse extremisten horen schreeuwen tijdens de mishandeling.

Na de brutale mishandeling gebruikte de krant Expressen het incident om zogeheten nepnieuws over het evenement te verspreiden.

“Nazi’s vallen demonstranten aan – één gewond”, luide de eerste kop van het linkse dagblad.

Toen werd de titel veranderd in “Nazi gewond na gevecht – naar het ziekenhuis gebracht” en uiteindelijk in “Rechts extremisten aangevallen – verstoorde linkse demonstratie”.

Ulven, die vanwege hevige bloedingen naar het ziekenhuis was gebracht en aan zijn hoofd met hechtingen behandeld moest worden, zegt tegen Samhällsnytt dat de media die over de mishandeling hebben geschreven en hem als ‘nazi’ hadden aangeduid, totaal niet met hem hadden gesproken.

– Ik ben geen lid van een politieke organisatie en zelfs niet politiek actief buiten mijn kanaal op YouTube. Dit is echt erg slecht afgehandeld door de politie. Ik denk dat het heel erg is om politieverklaringen te geven die niet waar zijn, zegt hij tegen Samhällsnytt.

De politie zegt dat de film die de mishandeling laat zien, hen in staat stelt om naar de daders te zoeken.

Al eerder stond Ulven bekend als de man die met een “Liever dood dan rood” bord stond tijdens een 1 mei-demonstratie in Gotenburg in mei 2016.

Op Twitter werd de mishandeling dinsdag gevierd door een groot aantal linkse activisten.

Bron:

http://www.friatider.se/video-v-nstermobben-sl-r-mannen-blodig-p-grund-av-en-t-shirt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Man draagt verkeerd t-shirt tijdens 1 mei-demonstratie – wordt door links gespuis in elkaar geschopt

 1. Stel de situatie eens andersom voor, het slachtoffer is een moslim en de demonstranten zijn bv pegida, dan had de msm wereldwijd op z’n grondvesten staan schudden. Maar ze zijn over dit soort gebeuren doodstil, en dat gegeven is feitelijk het grootste probleem. Was dat anders geweest dan waren de islam en de antifascisten al in de kiem gesmoord geweest. Hoe je het draait of keert, dit kan alleen maar beleid zijn. Ik kan er niets anders van maken.

  Like

 2. antiislamnu // mei 2, 2018 om 21:18 //

  Nou dat is echt knap hoor met tien man die jongen naar de grond meppen en dan voor wat zijn t-shirt en zijn mening??
  Dus zo ziet democratie er uit bij de linkse goed mensen en dan de media wat een vooringenomen partijdig vulus is dat dan ik zou in dat kut land echt niet willen en niet kunnen leven.
  Laat Europa maar uit elkaar vallen dan is al deze waanzin snel voorbij

  Like

 3. Like

 4. trebor2110 // mei 2, 2018 om 23:21 //

  @ Fubar , Looting ?? ik zie ze alleen maar slopen .

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // mei 3, 2018 om 00:48 //

  De SA waren de ‘bruinhemden’ dus dan zijn dit neem ik aan de ‘zwartjekkers’….
  Buiten de kleur zie ik overeenkomsten !

  Like

 6. Von Puffelen // mei 3, 2018 om 10:50 //

  Deze fascisten zijn de bolsjewieken van de 21e eeuw.
  Er veranderd geen fuck, het heet alleen iets anders.
  En deze “stroming” komt de elitekankers uiteraard weer goed van pas, je zou haast zeggen dat het “by design” is maar dat zou weer een complottheorie zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s