Nieuw

Illegale immigranten worden verdacht van kannibalisme, de stad is in oproer

De Italiaanse politie onderzoekt een bizarre en beangstigde moord, naar verluidt gekoppeld aan een milieu van rituele moorden, voodoo en kannibalisme.

Drie Nigeriaanse mannen van 22, 27 en 29 jaar die illegaal in Italië verbleven, zijn gearresteerd en vervolgd wegens het vermoorden van een 18-jarige Italiaanse vrouw wiens lichaam in stukken werd gevonden, verborgen in twee grote koffers in de Italiaanse stad Macerata, 200 km ten noorden van Rome.

Drie maanden lang heeft de politie de moord onderzocht en een aantal onderschepte telefoontjes hebben gruwelijke plannen onthuld voor het wegwerken van de lichaamsdelen van het meisje.

Dagenlang luisterden de politie naar de 22-jarige en 27-jarige gearresteerden die vanuit de gevangenis praatten over de mislukte verduistering van het lichaam dat leidde tot hun arrestatie.

We hadden delen door het toilet moeten spoelen, klinkt het op de opnames, die de media van de officier van justitie, Giovanni Giorgio, heeft gekregen.

Het blijkt ook dat de twee gearresteerden geïrriteerd zijn dat ze niet meer van de lichaamsdelen bevroren hebben en opgegeten in plaats van het wegwerken van het meisje in twee koffers.

– Het was net babyvoeding, luidt het op de geluidsregistratie, en de twee illegalen zijn het allebei erover eens dat ze het slecht afgehandeld hebben.

De opnames hebben ertoe geleid dat verschillende Italiaanse media vermoeden dat de moorden gebaseerd zijn op rituele opofferingen en kannibalisme.

Volgens de politie is de 18-jarige Pamela Mastropietro op 30 januari van dit jaar vermoord. Al de volgende dag vond een willekeurige bestuurder twee koffers met lichaamsdelen aan de kant van de weg van een industrieel district iets buiten Macerata.

Volgens de Italiaanse media La Repubblica laat de autopsie van de jonge vrouw zien dat ze verdoofd was toen ze werd gedood met twee messteken in haar lever. Later verdeelden de daders haar lichaam in 20 delen en overgoten ze het met bleekwater.

Bron:

https://ekstrabladet.dk/112/by-i-oproer-over-drab-paa-ung-kvinde-gerningsmaend-ville-spise-ligdele/7139293

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Illegale immigranten worden verdacht van kannibalisme, de stad is in oproer

 1. templars2017 // mei 2, 2018 om 22:50 //

  Ziek wordt je ervan ,ziek.
  Dat soort heeft hier in Europa niets te zoeken ,die meid die nooit 19 zal worden heeft haar lot te danken aan de rotte politici die het verdedigen dat gespuis hier nodig te hebben.
  Woorden schieten tekort om het te beschrijven wat daar is gebeurt ,en de koude houding waarmee de daders zich in een mantel en bad van zelfmedelijden wikkelen is afstotelijk.
  Best dat die beesten gevat zijn want er gingen er nog volgen die nooit meer gingen verjaren.
  Er is in het verleden geprobeerd om die narcistische holbewoners met het IQ van een erwt te beschaven ,jaren zijn er in gestopt ,moeite en veel geld om hen een wereld te geven die hetzelfde was als hetgeen ze nu willen veroveren , het is in zijn totaliteit mislukt.
  De mensen die het hebben geprobeert zijn verdreven ,vermoord en beschimpt geworden ,want zij ,zij konden het beter, de tijd heeft geleerd en bewijzen geleverd dat alles fallikant is afgelopen,hun hele leefwereld ligt in duigen, alle pogingen ten spijt, als ook de miljarden die er ingepompt zijn ,in humanitaire hulp en ontwikkelingsprogramma’s, geld van u en mij ,weggegooid aan doelen die nooit konden worden gehaald, en nu komen ze hier eisen dat we ze opnieuw helpen .
  Voor er hulp gegeven word denk dan eens aan het lichaam van die meid die 18 was en zal blijven voor altijd……….en wees gelukkig dat het uw dochter niet is die half is opgegeten.

  Like

 2. We hadden nog een fotootje van Pamela in het archief:

  De prachtige blonde Europese Pamela Mastropietro werd geslachtofferd voor de waanzinnige en dodelijke diversiteitsoorlog van de moordenaar Frans Timmermans

  Like

 3. Feniks // mei 3, 2018 om 01:14 //

  Primitievelingen die zoiets kunnen en doen.
  Rutte maalt er niet om, Rutte als zoveel van “onze” politici intersseert zich totaal niet voor mensen.
  Merkel interesssert zich al helemaal niet voor mensen en maalt er niet om als meisjes gruwelijk worden misbruikt’ gemarteld, opgegeten.
  Macron …ziet zichzelf als de nieuwe” Napoleon”
  Ziek figuur dus, net zo ziek als wat er aan machthebbers in Brussel rondloopt.

  Die mooie meid Pamela , had het recht om mooi te zijn en om haar leven voluit te leven.

  Dankzij Rutte/Merkel en consorten die onze grenzen weigeren te verdedigen, is deze mooie meid vermoordt door ongelegimiteerd ongedocumenteerd volk,

  Politici die verkozen zijn door het volk verzaken hun plicht waarvoor ze zijn verkozen.
  Politici die derhalve geen enkel recht meer hebben op onschendbaarheid.
  Volksverraad.
  Onschendbaarheid zal uiteindelijk in alle uithoeken van deze aarde worden opgeheven, recht moet worden gedaan.

  Like

 4. Merel // mei 3, 2018 om 01:42 //

  Ik heb dit toen ook gelezen en was helemaal in de war, wat een lieve meid, rust zacht lieve schat

  Like

 5. Kannibalisme is geen verrassing hier in donker Europa. En als deze geschenk uit Afrika niet genoeg is krijgen we ook nog sharia en jihad uit Arabia. Het zal weer de schuld van Poetin zijn. De enige chance for Europeanen is wapenbezit.

  Like

 6. Duchesne // mei 3, 2018 om 08:45 //

  Wacht maar over een paar weken, al dat genetisch afval is nu klaar gewend aan Europa en onze ‘normen’, het echte plunderen staat voor de deur.

  p.s. Fenixx.org is steeds lastiger te bereiken, het word vanochtend als een onveilige website gemeld en ik moet expliciet melden dat ik de risico’s begrijp en door wil gaan…project Exodus opent niet meer op verschillende toestellen met verschillende besturings systemen….problemen met android, met linux en met apple…op verschillende locaties ook nog.

  Like

 7. Horatius // mei 3, 2018 om 13:22 //

  De stad is in oproer, maar dit schokkende nieuws wordt niet vermeld op onze staatsomroep.

  Censuur?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s