Nieuw

De hoogste tijd om het eens te gaan beseffen

Dit kabinet is er niet voor Nederland en de Nederlanders. Dit kabinet werkt voor de NWO (de rijksten der aarde) die de EU achter de schermen aanstuurt.
Een nieuwe wereldorde of waardige beschaving?

Door Elise Nijmegen

Het politieke kartel in Den Haag werkt mee aan het plan om van ons land een islamitisch land te maken, wat in de praktijk betekent dat u uw vrijheid kwijtraakt. Want de islam kent geen vrijheid. Het is een totalitair levenssysteem, geloof en wetten ineen verstrengeld… Voorgeschreven regels vooral voor vrouwen, die bezit worden en hun gelijke rechten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Speciale regels ook voor meisjes van rond de 10 die verplicht worden om op die leeftijd al alle plichten van het huwelijk te vervullen. Ziek is het!

De waanzin regeert in ons land, illegalen die niet weg gaan, burgemeesters die de illegale criminelen in woningen laten zitten en elke dag worden er mensen slachtoffer van dit krankzinnige beleid. Gewelddadige berovingen, plofkraken, autobranden, verkrachtingen en dat allemaal dankzij eurofiele slaafse politici zonder enige ruggengraat en vaderlandsliefde die mijns inziens verantwoordelijk zijn voor de ontstane chaos, onveiligheid en het verdubbelde leed in ons Nederland. Die verantwoordelijk zijn voor alle tekorten omdat die Nederlandse miljarden hebben geïnvesteerd in de EU/globalistische belangen in plaats van aan Nederland en de Nederlanders. Dit kabinet zonder geweten mag van mij opstappen.

In alle landen waar de EU die mensen met middeleeuwse normen, waarden en gebruiken heeft gedropt is er een groei in het aantal mensen die in verzet gaat tegen het weggeven van hun geschiedenis, cultuur, ras, tradities en westerse normen en waarden. Het is overduidelijk dat er geen sprake is van een verrijking in onze westerse maatschappijen door het toevoegen van voornamelijk barbaren.

French police investigate Defend Europe, not the role of far-left activists during ‘Operation Alps’

In deze tijd waarin het verboden wordt om je niet politiek correcte mening te geven, waar je niet meer mag houden van je vaderland is het heel moedig om het toch te doen. Om op te komen voor onze Nederlandse identiteit, om te vechten voor het behoud van onze tradities. Om wel stil te staan bij de toekomst van onze (klein) kinderen!
Sluit u aan bij andere bezorgde Nederlanders zodat we met zijn allen voor een toekomst kunnen zorgen waarin vrijheid, democratie, de gelijke rechten van de vrouw, en onze Nederlandse normen, waarden, cultuur en tradities wel voor komen.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on De hoogste tijd om het eens te gaan beseffen

 1. Dit kabinet kan opstappen!? Misschien iets of veel meer in de trant van OPPAKKEN!
  Tegen de muur of levenslang!

  Liked by 2 people

 2. scherpschutter1943 // mei 2, 2018 om 09:09 //

  Aangezien er niet naar de burgers geluisterd wordt door de politieke elite, moet er over worden nagedacht hoe deze levensgevaarlijke club weg te krijgen.

  Liked by 2 people

 3. danny // mei 2, 2018 om 09:22 //

  https://wnl.tv/2018/05/01/schrijver-mano-bouzamour-de-islam-heeft-een-overdosis-humor-nodig/

  Verbieden die islam!!

  Onwetendheid over de islam, iets wat in intellectuele kringen weleens vaker voorkomt
  29-04-18, 14.48u – Wim Van Rooy

  Wim van Rooy is auteur van De malaise van de multiculturaliteit (2008) en Waarover men niet spreekt (2015).

  SHARE
  ‘Laat ik om te beginnen zeggen dat ik blij ben dat Freddy Mortier, het nieuwe opperhoofd van de vrijzinnigheid, van oordeel is dat ik bij de vrijmetselarij mag blijven’

  In het interview van ‘Extreme meningen mogen we niet te snel verbieden’, (DM 28/4) wordt mijn naam tweemaal vernoemd op een wijze die absoluut geen recht doet aan wat ik al tien jaar betoog in boeken en lezingen. Laat ik om te beginnen zeggen dat ik blij ben dat Freddy Mortier, het nieuwe opperhoofd van de vrijzinnigheid, van oordeel is dat ik bij de vrijmetselarij mag blijven.

  Maar ik ben wat minder blij met zijn onwetendheid over de islam, iets wat in intellectuele kringen weleens vaker voorkomt. Je kunt immers niet alles bestuderen, en dan valt men gemakshalve terug op wat het eigen conceptuele kader normaliter voorschrijft. Dat an sich blijft uiteindelijk toch vreemd omdat de meeste ervaringsexperts uit de islamregio precies hetzelfde voorhouden als wat ik in mijn boeken schrijf, namelijk dat de islam in wezen (de essentie ‘islam’ bestaat, zoals het katholicisme bestaat of het nationaalsocialisme bestaan heeft; niemand begint dan te emmeren over het generaliserende lidwoord bij het substantief) en vanuit zijn oorsprongsbronnen tégen elke niet-moslim is: de islam polariseert altijd tussen gelovige en ongelovige en is exclusief, terwijl het westen vanuit het christendom inclusief is.

  SHARE
  ‘De islam polariseert altijd tussen gelovige en ongelovige en is exclusief, terwijl het westen vanuit het christendom inclusief is’

  De islam is totalitair (comprehensief), jihadistisch, supremacistisch, antisemitisch en vrouw- en homo-onvriendelijk. Het is een hele machinerie met Mohammed als krijgsheer die nog steeds als ‘heilig’ wordt aangezien en a fortiori gevolgd moet worden want hij is de perfecte mens (die wel moordde).

  Dat merken we nog elke dag en staat in schril contrast tot bepaalde uitspraken in de Tenach, afgesloten in tijd en ruimte, want over de Talmoed zal Mortier het wel niet hebben, veronderstel ik. Moslims stenigen nog altijd en Islamitische Staat werd door het soennitische pausdom van Al Azhar nooit veroordeeld. Homo’s ziet men niet graag (men mag ze van de hoogste verdieping gooien) en Joden zijn varkens. Ik zou deze kleine bloemlezing makkelijk kunnen aanvullen maar het staat allemaal letterlijk in koran, sira en ahadith, bronnen waarvan de modale moslim zich vaak niet bewust is, maar die als een cultureel rooster al veertienhonderd jaar over zijn hoofd worden getrokken en die resulteren in onaangepast gedrag en slachtofferdenken op zijn best en op terrorisme op zijn slechtst.

  SHARE
  Joden die bomaanslagen plegen in Europa ken ik niet, ondanks Mortiers verwijzing naar (Tenach?) uitspraken

  Joden die bomaanslagen plegen in Europa ken ik niet, ondanks Mortiers verwijzing naar (Tenach?) uitspraken. En waar vindt men bij de Joden nog de doodstraf op overspel? Ik wil maar zeggen: het soort uitspraken van drieduizend en meer jaar geleden vallen bij de Joden op een koude steen, terwijl ze in de islam lekker warm worden gehouden. Mortiers referentie aan het wahabisme en zijn kwalijke praktijken slaat in die zin nergens op dat het in de eerste plaats de sharia is die als anker dient voor al datgene wat wij verfoeien, en die wordt door alle rechtsscholen aanvaard.

  Wat nog het meeste stoort is zijn onwetendheid over de islam en het totaal gebrek aan wat denkers uit de islamregio schrijven. Zoals gebruikelijk gaat de brave westerse intellectueel uit van zijn algemene irenische conceptuele kader dat uitgaat van gesprek, overredingskracht, transparantie, rationaliteit en ‘Herrschaftsfreie Kommunikation’, wat een lachertje blijkt als men met moslims probeert te dialogeren: het is een dialoog van blinden en stommen. Die oecumenische dialogen leveren dan ook nooit maar iets op. Mortier haalt Ahmed Shahab aan en de zogenaamde aanpassing van de islam aan de omgevende cultuur. Als er nu iets is wat niet klopt, dan is het wel deze bewering. Vraag het de boeddhisten, de hindoes, de baha’i, de christenen, de kopten, de zoroasters, de yezidi. Het zijn in de visie van de islam allen ongelovigen en dus moeten ze als minderwaardig worden onderdrukt of dood.

  SHARE
  De islam past zich nooit echt aan, doet alsof en komt gepast als een duiveltje uit een doosje tevoorschijn.

  De islam past zich nooit echt aan, doet alsof (veinzen mag: lees bijvoorbeeld de toespraken van Hamas in het Engels en het Arabisch: een wereld van verschil) en komt gepast als een duiveltje uit een doosje tevoorschijn. Dat is zijn modus operandi zoals die beschreven staat onder meer in bepaalde documenten van de Moslimbroederschap, een gezelschap oneindig veel gevaarlijker dan IS.

  SHARE
  ‘Die eeuwige verwijzing naar het kolonialisme en sociaal-economische discriminatie is een zwaktebod van jewelste’

  Wie de geschiedenis van de islam bestudeert, constateert juist dat dit stelsel altijd wint: het ent zich op een beschaving, zuigt het uit en veroorzaakt alleen maar achteruitgang. En die eeuwige verwijzing naar het kolonialisme en sociaal-economische discriminatie is een zwaktebod van jewelste. Het is een masochistische mantra die het goed doet bij het immer geculpabiliseerde Westen maar die nergens op slaat als men andere, ooit gekolonialiseerde volkeren aan het werk ziet. Het is een schaamlapje om de eigen islamonmacht te verbergen, want waar veel moslims zijn is er alleen gezeur, gedonder en achteruitgang. Dat zeggen Boualem Sansal, Malika Sorel, Abdelwahab Meddeb, Wafa Sultan, Ibn Warraq, Hamed Abdel Samad, Rachid Kaci, Wassyla Tamzali, Antoine Sfeir, Fethi Benslama, Pervez Hoodbhoy, Bassam Tibi, Sabatina James, Ayaan Hirsi Ali, en ga zo maar door, ieder met eigen klemtonen, maar haast allen verwijzend naar ‘la maladie de l’islam’. Het is cultureel racisme het beter te willen weten dan deze door de wol geverfde ervaringsexperts.

  Ten slotte: Freddy Mortiers ideeën ter zake geven blijk van oude marxistische relicten. Het marxisme zag godsdienst als een epifenomeen, een afgeleide van de miserie waarin mensen vaak terechtkomen. Dat marxistische denken vinden we vandaag nog terug bij de obsolete verwijzigingen naar het sociaal-economische, dat blijkbaar niet geldt voor Polen, Viëtnamezen, Chinezen of Indiërs en dat door bovenstaande ervaringsdeskundige auteurs dan ook als ridicuul wordt afgewezen. Het Westen heeft moeite met het herkennen en benoemen van een vijand die zijn moeizaam opgebouwde bloemperkjes aan het vertrappelen is. Zijn democratie is niet langer weerbaar, zoals ze dat ook niet was ten tijde van het nationaalsocialisme.

  Bron:demorgen.be

  https://www.demorgen.be/muziek/kanye-west-400-jaar-slavernij-dat-klinkt-als-een-keuze-bd5751cb/

  http://www.dw.com/en/muslim-radicalization-in-britain-countering-the-extremists-rationale/a-43592644

  http://saharareporters.com/2018/05/01/muslim-group-says-trump%E2%80%99s-statement-killings-nigeria-prejudiced-parochial-warns-buhari

  https://www.clevelandjewishnews.com/news/world_news/qatari-regime-s-doublespeak-condemnation-of-terrorism-vs-social-and/article_72b186f8-f7b1-5634-946e-07d9225fcb96.html

  https://sputniknews.com/europe/201805011064053245-uk-police-terrorism-arrest/

  http://newyork.cbslocal.com/2018/05/01/brendan-tevlin-terrorism-murder-sentencing/

  https://www.businesswire.com/news/home/20180501005827/en/Lone-Actor-Jihadists-Pose-Main-Terror-Threat

  Liked by 1 persoon

 4. Daniel // mei 2, 2018 om 10:00 //

  @danny // mei 2, 2018 om 09:22 //

  Zeer goede bijdrage. Dank!

  Like

 5. Danny // mei 2, 2018 om 12:21 //

  Graag gedaan Daniël. 😉

  Liked by 1 persoon

 6. rotsus1958 // mei 2, 2018 om 12:30 //

  Tja, ik herhaal me nog maar eens…….

  Ik sta in de startblokken OM ER ECHT IETS AAN TE DOEN echter…………………………..WIE DOET ER MET ME MEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kom dan op stelletje toetsenbordtijgers!!~!

  Ik hoor het wel, toch……………….??? Hoop ik.

  Contact…..oke, vraag de redactie dezes maar om mijn emailadres en kom dan op…@!@!

  Gladiator

  Like

 7. Bovenstaand artikel valt in de categorie ‘herhaling is de kracht van de reklame´.
  Hetgeen overigens niets af doet aan de realiteit.
  Échter, het vervelende is, je kunt ‘blijven lullen tot de rafels aan je bek hangen’, het merendeel van de NL kiezer vindt het beleid fantastisch, want nog niet beroofd, aangerand, verkracht of erger, dus waar hebben al die enge mensen aan de ‘niet linker kant´ het over ?!
  Let wel, dan gaat het hier dus te vaak over mensen met -kleine- kinderen die er niet de minste moeite moeite mee hebben hun nageslacht en met opzet, in de ellende te storten en achter te laten.

  Het ‘teken aan de wand’ is er al vele jaren, dag na dag meer, maar desondanks moedwillig genegeerd.
  Vraag is, wat moet je met zulke lieden die eerst persoonlijk de ellende moeten ondervinden alvorens zij -if ever- opschrikken uit hun verdoving?
  Wat mij betreft, NIETS!

  Als ergens het spreekwoord “je kunt een paard wel naar het water brengen, maar je kunt het niet verplichten te drinken.” opgaat, dan is het wel voor dit soort lui.

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // mei 2, 2018 om 14:33 //

  Breaking: er komt een nieuw iets naar Nederland, het heet opkomen voor elkaar….https://www.ed.nl/binnenland/vrienden-van-mishandelde-ober-naar-nederland~aabe60b5/

  Kunnen wij misschien deze mensen helpen, wij kennen de weg, we spreken de taal……

  Like

 9. rotsus1958 // mei 2, 2018 om 16:10 //

  @Duchesne,

  Zie mijn commentaar hierboven voor de zoveelste keer.

  We helpen elkaar in Nederland vóór Nederland niet eens, wat moeten we dan met zoiets engs als jij voorstelt doen…..voor elkaar opkomen….bah….wat is dat….!!

  Nee hoor, dan blijven we toch véél liever thuis achter het oh zo veilige toetsenbord kankeren en zaniken over alles wat ene Rutte en zijn 40 rovers ons elke dag weer door onze strotten duwen/rammen.
  Dat onze ouders en grootouders in de opslagplaatsen voor oude van dagen worden gedumpt alwaar ze uren mogen wachten in hun eigen stront voor er verschoning in het verschiet ligt zal niemand hier boeien!

  Dat kinderen van ONS geen toekomst meer hebben in dit toekomstige sharialand zal net zo min iemand boeien, als we ’s avonds maar netfix kunnen zien met een flesje bier erbij…dat is pas lekker belangrijk want we moeten morgenvroeg weer naar de baas om de hypotheeklasten te kunnen voldoen en dan in de zomer 14 dagen naar het strand in Spanje om te “relaxen” tussen tienduizenden eensgezinden…..om daarna weer volledig gestresst verder te gaan in eigen land, eerst natuurlijk de tuin in onkruid wieden en dan op maandag weer naar de………..baas om de BV Nederland draaiende te houden…..tja…..lekker belangrijk toch…..

  Dream on People, dream on…………bah bah bah,

  Gladiator

  Like

 10. Dat besef had ik allang.
  Dit “kabinet” wordt volledig aangestuurd door de dictators in de EU.
  Dat zijn hun bazen waar ze naar luisteren en gehoorzamen.
  Wij worden enkel als vervelend en storend gezien, iets wat het verdomd om mee te werken met de EU baasjes. Omdat wij het niet begrijpen.
  Bijna alle wetten hier komen al uit de EU. Kan het nog duidelijk.

  Like

 11. Het doet deugd om te zien dat het toch bij heel wat mensen begint te dagen ,dat ze het totale plaatje beginnen te zien ,en heus die actie momenten die komer er heus wel , het potje kookt lekker verder……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s