Nieuw

Zweedse homolobby lanceert HBTQ-club voor kinderen

Pride Stockholm.

De gemeente Luleå investeert nu belastinggeld om de homolobby RFSL (Rijksbond voor homo’s, biseksuelen, transseksuelen en queers) te helpen een ‘regenboogcafé’ te lanceren voor ‘HBTQ-geïnteresseerde’ kinderen. Het initiatief wordt uitgevoerd door de gemeentelijke verantwoordelijken voor recreatieve opvang, terwijl de oorspronkelijke activiteiten van het recreatiecentrum worden onderbroken en een aantal dagen per week worden stilgelegd.

De homolobby RFSL gaat samen met de gemeente het geld van belastingbetalers gebruiken om een ​​HBTQ-café voor kinderen in hun tienerjaren te runnen. Met een eerste geschenk van belastingbetalers zal SEK 100.000 (10.000 euro) worden geïnvesteerd in het project.

– Ik ben erg verheugd dat de café-werkzaamheden voor jonge HBTQ-mensen is begonnen, zegt Sofia Furberg van de belastinggeld gefinancierde propaganda-organisatie RFSL.

– Ik hoop dat veel kinderen lid zullen worden, maak van de gelegenheid gebruik en kom naar ons regenboogcafé in het centrum van Luleå, zegt Åsa Lundmark, hoofd van de eenheid bij “Jong in Luleå”.

“Jong in Luleå” bestaat, ondanks zijn naam, uit volwassen werknemers van de gemeente Luleå die verantwoordelijk zijn voor de recreatiecentra en voor de kinderen die door de linkse politici goedgekeurde activiteiten krijgen.

Volgens de propaganda zal het regenboogcafé “een veilige en inspirerende ontmoetingsplaats zijn voor en door jonge HBTQ-mensen van 13-19 jaar”. Maar in werkelijkheid werd het regenboogcafé gecreëerd door volwassen gemeentemedewerkers en volwassenen van de homolobby RFSL. Op sociale media waarschuwen critici dat het project kan leiden tot een ontmoetingsplaats voor misbruik van kinderen voor seksuele doeleinden.

Naast de betrokkenheid bij de homolobby werkt Sofia Furberg ook voor de lokale krant Norrbottens-Kuriren. Daar schrijft ze artikelen over “rauw eten”, een extreem veganistisch dieet dat nu op de markt wordt gebracht onder de Amerikaanse term “raw food”. Het dieet werd verspreid naar Zweden door de “holist” Ann Wigmore, die werkte als “dokter in goddelijkheid” aan de “School voor goddelijke metafysica” in Indianapolis.

Bron:

http://xn--fjllsj-cua2m.nu/media/20180426-homolobbyn-startar-hbtq-klubb-for-barn.php

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Zweedse homolobby lanceert HBTQ-club voor kinderen

 1. Cultuur-marxistische slopers van de blanke christelijke westerse beschaving.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // mei 2, 2018 om 00:11 //

  Als het niet snel genoeg gaat bij de volwassen bevolking gaan ze de kinderen aanvallen,welke bij zijn verstand zijnde ouder gaat zijn kind naar een dergelijke plaats brengen?
  Dit is kompleet van de pot gerukt

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // mei 2, 2018 om 01:01 //

  Wat een voorbeeld voor die kinderen op school tussen de asielparasieten en dan naar zo’n café voor psychiatrische patiënten.

  Like

 4. Daniel // mei 2, 2018 om 09:51 //

  Wat een gedegenereerd volk.

  Like

 5. jackvanderveen // mei 2, 2018 om 11:11 //

  Zweden het verloren land.

  Like

 6. De glijdende schaal was een fabeltje, of dat werd ons gezegd.

  Nu dat homo’s ingeburgerd zijn wordt het tijd om pedofilie acceptabel te maken blijkbaar. Smerig stel figuren.

  Liked by 1 persoon

 7. Niet iedereen legt zich er zomaar bij neer overigens. Kijk deze held eens, https://dailystormer.name/sweden-modern-day-tiannamen-man-single-handedly-takes-on-advancing-column-of-the-gay/

  Like

 8. Twee homo’s, die elkaar de linkse tent uitvechten, daar komt vast narigheid van.
  Fritz B. is de onpartijdige arbiter.
  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1988477/gijs-van-dam-jelle-brandt-corstius-is-knettergek

  Like

 9. Republikein // mei 2, 2018 om 23:37 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s