Nieuw

Vreemd religieus ritueel in Zweeds asielcentrum

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Vreemd religieus ritueel in Zweeds asielcentrum

 1. Pure cultuurverrijking!

  Like

 2. Dat zijn sjiieten en die wonen voornamelijk in Iran, het land waar homo’s vrolijk in de lente zon aan hijskranen bungelen en waar onze vrouwelijke volksvertegenwoordigers zich niet ongesluierd durven of mogen vertonen. Iran, dat prachtige land waar Israël en de VS zomaar kritiek op durven te hebben, sterker nog ze hebben zelfs het lef ons ervoor te waarschuwen, de fascisten. (sarcasme modus uit, voor het geval mensen dat mensen het verkeerd begrijpen)

  Liked by 1 persoon

 3. Willem // mei 1, 2018 om 16:43 //

  Ja, ja, hoe legt de feministische regering deze cultuur verrijking uit? Ik las laatst dat dit soort vrouwen het ergens toch wel interessant/lekker vinden als de mannen compromisloos erg dominant/overheersend zijn. Zo’n 150 jaar strijden voor gelijke rechten en stemrecht, hun eigen mannen gefeminiseerd, opgeklommen tot in de regering, kunnen nu hun eigen wetten maken en wat doen ze, ze buigen voor de islam en zijn bereid al hun verworvenheden in te leveren aan een voor middeleeuws patriarchaal primitief woestijn geloof dat vrouwen niet gelijk behandelt en al hun rechten zo snel mogelijk van tafel veegt. Leg dat eens uit dames.

  Liked by 1 persoon

 4. Als dit cultuur is? misschien een goed idee om eens de politici een dergelijke zelfcastijding te laten ondergaan ,misschien gaan dan hun ogen open over dit barbaars gedoe ,allee voor de vrouwen een kleine uitzondering ,zij mogen een bh aanhouden ,de rest in hun blote bast……

  Like

 5. Wat een idioten laten we toch binnen in Europa. Ze zijn zich blijkbaar aan het harden voor de strijd.

  Like

 6. polderboy // mei 2, 2018 om 07:46 //

  Valt mee. Als die Mekkanen eenmaal een verblijfsvergunning hebben, dan gaan ze echt los.

  Hier lees ik dat in het liberale paradijs Engeland een meisje op 13 jarige leeftijd reeds door 70 “Aziatische” mannen, dus “vrome” Mekkanen, kapot geneukt was. Een van de vele kinderen daar overigens. Afschuwelijke verhalen zijn het.
  https://www.jihadwatch.org/2018/04/uk-victim-of-muslim-rape-gang-raped-by-70-men-by-age-13-authorities-did-nothing-for-fear-of-islamophobia-charges

  Als je de links leest, dan lees overigens over de criminele nalatigheid van ambtenaren en opsporingsdiensten rond de geschiedenis.
  Zum kotsen, hoe lui die zich ambtenaar noemen, lui als Officieren van Justitie, de zaak afdeden.

  Birmezen, Assad, chinezen die die burgers kapot hakkende Oeigoeren aanpakken, het zijn toch allemaal maar helden vergeleken bij het verzakende, wegkijkende en nalatige ambtelijke bestuur wat hier de boel runt.

  Like

 7. Scrutinizer // mei 2, 2018 om 16:43 //

  Het lijkt wel een retraite van het Opus Dei, maar dan collectief.

  Like

 8. dit is net zo iets, niemand begrijp het waar ze nou mee bezig zijn.

  https://www.dumpert.nl/mediabase/7420041/560348dc/tijd_voor_een_portie_kultoer.html

  Like

 9. BertG
  Ze herdenken de strijd van ene hussein of zo. In dat verhaal zit tevens het verschil tussen de soennieten en sjiieten. Soennieten leven volgens mohammed en het kalifaat zou op zijn manier geleid moeten worden, volgens de sjiieten zou dat volgens de neef van mo moeten zijn. Daar gaat dus de strijd van 1400 jaar tussen soennieten en sjiieten (die volgens de soennieten geen moslims zijn) over. Dus, zowel soennieten als sjiieten streven naar een kalifaat maar verschillen van mening over hoe het geleid moet worden. Zo iets dergelijks is het, ik wil me er ook niet teveel in verdiepen, hier heb je een linkje:

  https://denieuwemaan.ntr.nl/sjiieten-herdenken-ashura/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s