Nieuw

Palestinians Should ‘Shut Up’ or Make Peace, Saudi Crown Prince Told Jewish Leaders

'People literally fell off their chairs,' said a source who was briefed on the meeting

The crown prince of Saudi Arabia reportedly harshly criticized Palestinian leadership during a meeting with American Jewish organizations in New York last month, slamming Palestinian Authority President Mahmoud Abbas for rejecting peace offers.

“In the last several decades the Palestinian leadership has missed one opportunity after the other and rejected all the peace proposals it was given,” Crown Prince Mohammed Bin Salman told the Jewish organizations, Barak Ravid of Israel’s Channel 10 reported Sunday for Axios. “It is about time the Palestinians take the proposals and agree to come to the negotiations table or shut up and stop complaining.”

Haaretz >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s