Nieuw

New York Times feliciteert Karl Marx: “(BTW, You were right!)”

Fijn dat de New York Times zelf toegeeft dat ze een soort communistisch partijblad zijn, een Pravda, want als wij het zeggen dan worden we niet geloofd.

Dat de ideologie van Marx ruim honderd miljoen doden gekost heeft zijn ze trots op: “(BTW, You were right!)”.  Dat de opvolger van het Marxisme, het Cultureel Marxisme, het Westen nog steeds van binnenuit sloopt vinden ze ook helemaal te gek.

De New York Times claimt dat de geest van Marx voortleeft in de Black Lives Matter- en de MeToo-beweging.

Racial and sexual oppression have been added to the dynamic of class exploitation. Social justice movements like Black Lives Matter and #MeToo, owe something of an unspoken debt to Marx through their unapologetic targeting of the “eternal truths” of our age. Such movements recognize, as did Marx, that the ideas that rule every society are those of its ruling class and that overturning those ideas is fundamental to true revolutionary progress.

De idioot die het stukje voor de NYT geschreven heeft is een professor filosofie, wat weer bewijst dat onze universiteiten verworden zijn tot extreem-linkse indoctrinatie instituten.

Goed gedaan:

De schattingen lopen nogal uiteen, maar als gevolg van “(BTW, You were right!)” zouden er tussen de 20 en 66 miljoen christenen omgebracht worden.

De eigenaren van New York Times zijn dezelfden die de bolsjewistische revolutie gestart zijn (hint; het zijn niet de goyim), dus verbazen hoeft het niet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on New York Times feliciteert Karl Marx: “(BTW, You were right!)”

  1. templars2017 // mei 2, 2018 om 00:18 //

    Ze doen zelfs de moeite niet meer om het te verbergen, het links gif die de sociale structuren volledig kapotmaakt is reeds zover gevorderd in de openheid dat niemand er nog van opkijkt als het schaamteloos geopenbaard wordt.
    Dat het systeem ontelbare doden heeft gekost deert niemand ,niet omdat het hen niets doet maar omdat ze het niet weten ,de onwetendheid en de daaruit voortvloeiende ongevoeligheid is een tot schande leidende apathie die vraagt om hetzelfde systeem terug zijn verschrikkelijke gevolgen te laten geworden.
    De lessen van de geschiedenis zijn niet geleerd laat staan begrepen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s