Nieuw

Kameraad Jean-Claude Juncker spuugt op het graf van de honderd miljoen doden door het communisme – viert de tweehonderdste geboortedag van Karl Marx in Trier

JEAN-CLAUDE JUNCKER brengt hulde aan Karl Marx tijdens de viering van het 200-jarig jubileum van de vader van het communisme in Duitsland, wat heeft geleid tot beschuldiging dat hij de vele miljoenen slachtoffers van zijn ideologie is vergeten.

De voorzitter van de Europese Commissie reist naar Trier, Duitsland, waar hij een toespraak zal houden om de 200e verjaardag van Marx te vieren.

De heer Juncker is uitgenodigd omdat hij een ereburger is van de kleine Duitse stad, die ook de geboorteplaats is van de Duitse filosoof die een van de grondleggers van het marxisme was.

De voorzitter van de Commissie zal een toespraak houden tijdens de openingsceremonie van de Karl Marx-tentoonstelling in de stad.

Kameraad Juncker zal aanwezig zijn bij Malu Dreyer, minister-president van Rijnland-Palts, die hem deze uitnodiging heeft doen toekomen.

“De filosofie van Karl Marx heeft enkele van de grootste episodes van menselijk lijden in de geschiedenis gecreëerd,” zei Marion Smith, directeur van de Stichting Slachtoffers van Communistische Herdenking, verbijsterd naar aanleiding van de aankondiging dat voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie op 5 mei in Trier, Duitsland, deel zal nemen aan de viering van Marx’ 200ste verjaardag. In Trier is Marx geboren en getogen.

Juncker is van plan om een toespraak te houden bij de onthulling van een standbeeld van Marx in Trier. Het beeld was een geschenk van de communistische regering van China. De deelname van Juncker zal het evenement veel aanzien geven, gezien het feit dat hij aan het hoofd staat van de Europese Commissie, de uitvoerende arm van de Europese Unie (EU). En misschien is het ook een illustratie van de totalitaire mentaliteit aan de top van de EU.

“Marxistische staten zoals de Sovjet-Unie en het communistische China zijn verantwoordelijk voor meer dan honderd miljoen doden als gevolg van hun krankzinnige zoektocht om Marx’ utopische ideeën in de praktijk te brengen,” zei Smith.

Marx werd in de jaren veertig ingehuurd door een groep socialistische revolutionairen, bekend als de Liga van de Rechtvaardigen, om het platform te schrijven van de Communistische Partij die ze lanceerden. De Liga was samengesteld uit verschillende radicale subversieven die kennelijk wilden voortbouwen op de ideeën van geheime genootschappen zoals de Jacobijnen en de Illuminati die de bloedige Franse Revolutie op gang brachten. Marx en zijn vriend Friedrich Engels schreven The Communist Manifesto, waarin hij zijn naam voor altijd koppelde aan de communistische beweging die in de volgende eeuw zou leiden tot verschrikkelijke ellende voor de mensheid.

Maar blijkbaar denkt Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, dat Marx een man is die het verdiend geëerd te worden ter gelegenheid van zijn 200ste verjaardag.

Zelfs de voormalige secretaris-generaal van de oude Sovjet-Unie, Michail Gorbatsjov, heeft zijn verbazing uitgesproken over de ruk van de EU naar links. Hij zei: “De meest verbijsterende ontwikkeling in de politiek in de afgelopen tien jaar is de klaarblijkelijke vastberadenheid van de West-Europese leiders om de Sovjet-Unie in West-Europa opnieuw op te richten.”

Gezien deze klaarblijkelijke wens om het marxisme in West-Europa toe te passen, is Juncker’s besluit om de verjaardag te vieren van de man wiens ideologie de twee bloedigste dictaturen in de menselijke geschiedenis (de Sovjet-Unie en communistisch China) heeft gedreven, niet verrassend, maar het is nog steeds schokkend.

Bron:

https://www.express.co.uk/news/world/952181/EU-news-Jean-Claude-Juncker-Karl-Marx-anniversary-Trier-Germany-European-Union

https://www.thenewamerican.com/world-news/europe/item/28934-eu-commission-president-juncker-set-to-honor-karl-marx

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Kameraad Jean-Claude Juncker spuugt op het graf van de honderd miljoen doden door het communisme – viert de tweehonderdste geboortedag van Karl Marx in Trier

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 1, 2018 om 03:25 //

  Ben even zo onbeschaamd om het jaartal even voluit te schrijven want als je schrijft; “Marx werd in de jaren veertig ingehuurd door een groep socialistische revolutionairen” dan is men misschien geneigd te denken aan 1940.
  Het manifest dateert echter van 1848.

  Liked by 2 people

 2. skeeter // mei 1, 2018 om 05:53 //

  Ach hoeveel levens marxisme/ communisme heeft gekost hebben we het bewust nooit over maar wel altijd zeiken hoeveel er in de nazi kampen eraan zijn gegaan.

  Liked by 3 people

 3. jackvanderveen // mei 1, 2018 om 10:15 //

  Hitler was maar een moordenaartje vergeleken bij de marxisme slachtoffers.
  Die laatste strijd om de eerste plaats met de fundamentalistische islam ideologie, opgesteld door moordlustige. Uiteindelijk zal deze laatste het beslist winnen, want we zijn pas bij het begin daarvan.

  Like

 4. Eens een communist, altijd een communist, kijk maar naar Paul Rosenmöller, Jan Marijnissen etc. Zo ook de alcoholistische communist Juncker & Soros en zijn moordenaarsbende Antifa.

  Like

 5. Von Puffelen // mei 1, 2018 om 11:10 //

  Exact 100 jaar geleden, de geschiedenis zal zich herhalen, dit keer met de mohammedanen als beulen.
  https://www.darkmoon.me/2015/stalins-willing-executioners-jews-hostile-elite-ussr/
  Het is trouwens ook een eeuw geleden dat Rusland een Rothschild/jesuit gecontroleerde centrale bank “kreeg”.
  Over Joseph Stalin S.J.
  “A greatly suppressed fact is that the head of Stalin’s death camps in Siberia was none other than Cardinal Gregory Agagianian, his classmate at Tiflis. Together these sinister Roman Catholic classmates would kill tens of million of people in their death camps, far exceeding the casualties of Hitler in Germany. Sadly, this information has barely seen the light of day.”
  http://jesuitinquisition.blogspot.nl/2016/02/joseph-stalin-was-born-into-prominent.html

  Like

 6. Merel // mei 3, 2018 om 02:08 //

  Allemaal korsakov patienten

  Like

 7. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s