Nieuw

In de EUwijde Poll denkt de meerderheid dat een integratie van migranten “niet succesvol” is; in Zweden stijgt dit cijfer tot 73%.

Uit een opiniepeiling van de Europese Commissie is gebleken dat een grote meerderheid van de mensen in Frankrijk, Duitsland en Zweden van mening is dat de integratie van migranten in hun land is mislukt.

In alle 28 lidstaten werden mensen ondervraagd: “Over het algemeen, hoe succesvol is de integratie van de meeste immigranten die in [jullie land] wonen?”

Over het algemeen zegt 55 procent van de mensen dat de integratie in het open grensblok slecht verloopt en 39 procent zegt dat ze succesvol is geweest, aldus het onderzoek waartoe de niet-gekozen uitvoerende macht van de Europese Unie (EU) opdracht heeft gegeven.

NieuwsFrequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on In de EUwijde Poll denkt de meerderheid dat een integratie van migranten “niet succesvol” is; in Zweden stijgt dit cijfer tot 73%.

 1. antiislamnu // mei 1, 2018 om 21:30 //

  Dood aan de het n.s.b volk dat E.u heet en alle West Europese regeringsleiders zij helpen Europa naar de ondergang.

  Like

 2. templars2017 // mei 2, 2018 om 00:22 //

  Van die poll is nooit iets gehoord ,dus ze kunnen er van maken wat ze willen, dit resultaat kan ook gemaklellijk verkeerd geinterpreteerd worden.
  Het kan een middel zijn om de gedwongen aanvaarding bij te sturen gebaseerd op de klachten van hen die negatief hebben geantwoord ,in elk geval een heel dubieus gegeven.

  Like

 3. Fransdo // mei 2, 2018 om 10:50 //

  Dat de integratie is mislukt weet ik al jaren. Als de EU daar nu een enquete over doet dan bewijzen ze daarmee meteen hoe hopeloos ze achter lopen en hoe ver ze van de realiteit af staan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s