Nieuw

HLN moet heel hard huilen dat een smerige mensensmokkeljihadist misschien de gevangenis in moet: “Hij gaf alles op om duizenden mensenlevens te redden – en riskeert nu een celstraf van tien jaar”

Foto: Bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Vito Manzari

Ze zouden hem de hele rest van zijn miserabele leven in een donkere tochtige kerker weg moeten laten rotten.

Hij heeft duizenden mohammedanen naar het christelijke Europa overgezet in het kader van de migratie-jihad, de Hijra. Precies op die manier heeft de islam grote delen van de wereld veroverd, als er eenmaal genoeg volgers van de terreurprofeet aanwezig zijn wordt de oorspronkelijke bevolking net zo lang geterroriseerd tot ze vluchten, zich bekeren, of hun kop naast hun romp eindigt.

Als gajes als Salam Aldeen niet klaar zou staan om bootjes met vluchtelingen naar Griekenland te brengen of drenkelingen uit zee te vissen, zouden alvast een hoop van die invasiejihadisten de oversteek niet wagen. De tien jaar die hij waarschijnlijk niet gaat krijgen is veel en veel te weinig, maar wel een mooi begin.

Het zou fijn zijn als we al die medewerkers van Artsen zonder Geweten, Stichting Vluchteling, en al die andere misdadige NGO’s ook naar Griekenland konden brengen om daar berecht te laten worden.

De Deense zakenman Salam Aldeen gooide zijn oude leven overboord en trok halsoverkop naar Griekenland om de arriverende vluchtelingen te helpen die zich aan de levensgevaarlijke oversteek hadden gewaagd. Zo redde hij naar schatting duizenden mensenlevens – tot alles veranderde tijdens een nachtelijke reddingsmissie in januari. De man wordt nu beschuldigd van mensensmokkel en riskeert tien jaar celstraf.

In september 2015 werd het leven van Salam Aldeen op zijn kop gezet. De Deense ondernemer was net tv aan het kijken toen de foto van Alan Kurdi op het nieuws verscheen. De iconische foto van de aangespoelde peuter met het rood shirt en sneakers greep de man zo aan, dat hij besloot om naar Griekse eiland Lesbos te trekken, waar destijds dagelijks nog steeds bootladingen met vluchtelingen arriveerden. Een week lang hielp hij de mensen op het droge en reed hij ze ’s avonds naar vluchtelingenkampen. HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on HLN moet heel hard huilen dat een smerige mensensmokkeljihadist misschien de gevangenis in moet: “Hij gaf alles op om duizenden mensenlevens te redden – en riskeert nu een celstraf van tien jaar”

 1. Republikein // mei 1, 2018 om 18:44 //

  Ophokplicht.

  Like

 2. Fransdo // mei 1, 2018 om 18:46 //

  ‘Precies op die manier heeft de islam grote delen van de wereld veroverd, als er eenmaal genoeg volgers van de terreurprofeet aanwezig zijn wordt de oorspronkelijke bevolking net zo lang geterroriseerd tot ze vluchten, zich bekeren, of hun kop naast hun romp eindigt.’

  En daar krijgen ze dan nog gelijk in ook. Want als dit nog lang zo doorgaat dan overweeg ik naar Hongarije te vluchten of zo iets waar het gezonde verstand nog wel aanwezig is.

  ‘In september 2015 werd het leven van Salam Aldeen op zijn kop gezet. De Deense ondernemer was net tv aan het kijken toen de foto van Alan Kurdi op het nieuws verscheen. De iconische foto van de aangespoelde peuter met het rood shirt en sneakers greep de man zo aan, dat hij besloot om naar Griekse eiland Lesbos te trekken, waar destijds dagelijks nog steeds bootladingen met vluchtelingen arriveerden.’

  Hij had ook naar Parijs kunnen gaan want bij de aanslagen daar zijn ook kleine kinderen omgekomen. Maar ………….. is in de ogen van die man natuurlijk minder belangrijk.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // mei 1, 2018 om 19:14 //

  En dan maar hopen dat hij door al die Marokkanen en ander Arabisch tuig wat daar in de gevangenis zit flink in zijn anus hol wordt gebeukt .

  Liked by 1 persoon

 4. paulzwueste // mei 1, 2018 om 20:14 //

  Met ’n colafles met kroonkurk.

  Like

 5. templars2017 // mei 1, 2018 om 21:06 //

  Dat dit sujet in de gevangenis moet gaan zitten zal niemand een zorg zijn ,doch de reden waarom is belangrijker.
  Het is ten stelligste de vraag of de merendeel wel weet waarom hij tijd moet zitten?
  Weten ze eigenlijk wel wat die lui hier importeren , sommigen hebben de mond vol van de oorlog in Syrië , ze lullen er maar op los zonder één letter te weten van wat er echt speelt en nog minder van wat naar hier kan en zal komen .
  Ze praten er allemaal heel licht over ,waarom ? omdat geen van hen een idee heeft wat echte gruwel is ,gruwel van dichtbij ,gruwel die je kan zien ,ruiken ,voelen .
  De beelden in de media zijn altijd “hard” en er wordt niets maar dan ook niet getoond.
  wij niet wij zien wat er echt gaande is ,wij weten wat het inhoud en wij weten wat gestopt moet worden.
  De wreedheid van islam? gekend in woorden die niets tonen enkel vertellen ,seeing is believing
  wel aanschouw dan de echte gruwel en weet wat Europa kan verwachten met dank aan onze politici,die goedkeurend toekijken hoe wij het moeten aanvaarden.
  https://d.tube/#!/v/morphonios/s5q3926s

  Liked by 1 persoon

 6. Alphons de Schrevel // mei 1, 2018 om 21:32 //

  Salam Aldeen is helemaal geen Deen maar een stuk moslimtuig dat ook nog een Deens paspoort heeft gekregen.
  Omdat door de EU en de nationale regeringen moslims heilig verklaard zijn krijgen ze ook meteen een tweede paspoort.

  Like

 7. Fransdo // mei 1, 2018 om 21:40 //

  templars 2017 Ja, afschuwelijk maar die video klopt niet helemaal. Hij is geupload op 30 april 2018 en ‘the speaker heeft het over zaken die spelen in mei 2018 en vandaag is het 1 mei 2018.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s