Nieuw

Eerste mei demonstratie ontaardt in rellen en vandalisme

Tijdens de eerste mei-demonstraties die vandaag in Parijs werden gehouden trokken ongeveer 1200 gemaskeerde linkse extremisten rond de stad en vernielden winkels, verbrandden auto’s, gooiden vuurwerk en vielen de politie aan. Er zou ook een benzinebom zijn ontploft in een fastfoodrestaurant.

De politie moest de linkse extremisten met waterkanonnen en traangas beschieten om ze te verspreiden. In een videoclip kun je zien hoe een van de gemaskerde extremisten een AFA-vlag zwaait.

De protesten zouden grotendeels te wijten zijn aan de Franse president Emmanuel Macron, die probeert grote bezuinigingen op het spoorwegnet en de hervorming van het onderwijssysteem in te voeren, dat zou betekenen dat het veel moeilijker wordt om zich te kwalificeren voor een universitaire studie. De veranderingen zouden ertoe leiden dat 120.000 mensen van hun baan worden ontslagen.

Bron:

https://www.rt.com/news/425585-paris-cars-fire-protesters/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Eerste mei demonstratie ontaardt in rellen en vandalisme

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 1, 2018 om 23:11 //

  Nou dat is dan de zoveelste keer dat het geweld komt van extreem-linkse fanatici.
  Absurd dat deze mensen gemaskerd aan een demonstratie kunnen deelnemen, sommigen zelfs met speciale mondmaskers en skibrillen op, dat geeft aan dat je van plan bent illegale dingen te doen of al gedaan hebt. Reden dus om ze te arresteren.
  Helaas gebeurt dat niet, en zo zie je ze volgende keer dus weer opduiken in de voorste linies.

  Liked by 1 persoon

 2. Yvonne // mei 1, 2018 om 23:15 //

  Mede mogelijk gemaakt door de half dode griezel Soros

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s