Nieuw

CD&V deelt ramadan-jihad kalenders uit

CD&V heeft ook dit jaar weer een speciale ramadankalender gemaakt dat het uitdeelt in Antwerpen. Ook vorig jaar deelde CD&V ramadankalenders uit in Antwerpen, wat hen toen forse kritiek opleverde. De kritiek, zowel politici als op sociale media, is ook dit jaar niet mals. Velen vinden dat CD&V “een moslimpartij” is geworden.

Net als vorig jaar, deelt CD&V ook dit jaar weer de beruchte ramadankalenders uit in Antwerpen. Vorig jaar gebeurde dat onder meer in de buurt van moskeeën, in islamitische buurtwinkels of bij islamitische organisaties. Daarmee wil CD&V naar eigen zeggen tonen dat ze er zijn voor de moslimgemeenschap.

Sceptr >>

Ramadan is de jihadmaand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on CD&V deelt ramadan-jihad kalenders uit

  1. templars2017 // mei 1, 2018 om 21:25 //

    Wat kan je er aan doen als de leiding hun eigen waarden overboord gooit ?…….zeker zijn dat je het bij het rechte eind had wanneer je overtuigd raakte dat ze aan het capituleren zijn voor de islam vanwege bang van, allemaal collaborateurs in spé……

    Liked by 1 persoon

  2. Fransdo // mei 1, 2018 om 21:50 //

    Dat is ook het probleem in Nederland. Angst voor de Islam doet de Linkse Kerk buigen en denken dat als ze moslims niets in de weg leggen dat die zich dan niet tegen hen zal keren. Maar het werkt andersom, hoe meer je toegeeft hoe meer ze eisen totdat het te laat is. De tweede islamitische aanslag in Nederland is voorspelbaar en aanstaande alleen weten we niet waar en wanneer. De speech daarna van Rutte is ook voorspelbaar, zo voorspelbaar zelfs dat die waarschijnlijk al klaar ligt voor het geval dat. Alleen nog even naam, plaats en aantal doden en gewonden invullen en klaar is Kees.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s