Nieuw

Boer Project: South Africa A Reverse Apartheid?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9554 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Boer Project: South Africa A Reverse Apartheid?

 1. skeeter // mei 1, 2018 om 21:56 //

  En geen westerse hond die er naar kraait(op een paar na). Vooral de smerige MSM die als hyena’s de apartheid van toen omcirkelden, hoor je nu geen fuck van. Dat zijn de grootste vijanden die je kan hebben, verraders van eigen soort.

  Liked by 2 people

 2. Ik heb het al vaker gezegd, de reden waarom het westen en de msm hierover de kaken stijf op elkaar houden komt omdat globalisten het voor het zeggen hebben en voor globalisten zijn blanken geen doelgroep (meer) omdat blanken nog geen 10% van de wereldbevolking beslaan en dat percentage daalt gestaag. De westerse en meest welvarende deel van de wereld is van origine blank en daarom wordt er alles aan gedaan om oa dmv massamigratie de blanke verworvenheden te herverdelen onder de andere bevolkingsgroepen zoals dat ook in Zuid-Afrika gedaan wordt.

  Like

 3. danny // mei 3, 2018 om 00:43 //

  Verschrikkelijk die apartheid tegen de blanke boeren. In plaats van dat we die moslims importeren kan onze overheid beter de bedreigde blanke boeren naar Nederland laten overkomen.
  Die integreren veel beter en zijn geen bedreiging voor onze rechtsstaat.

  @skeeter

  Inderdaad de msm vertikt het om te berichten over het lot van de blanke boeren in Zuid- Afrika en over de plaasmoorden die op hen plaatsvinden door de zwarten.

  Ze berichten liever over de zogenaamde gediscrimineerde moslims.

  Like

 4. trebor2110 // mei 3, 2018 om 00:50 //

  w ie is die kut die op het einde geinterviewed wordt , kunnen ze die niet op een ijsschots zetten op de stille zuidzee

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s