Nieuw

Abdel-Malik D. twee keer gevlucht ‘uit angst voor politie’

In twee maanden tijd, twee keer voor de politie wegvluchten: een 21-jarige bestuurder uit Antwerpen deed het uit angst ‘omdat agenten hem op zijn tiende thuis zijn gaan weghalen’. Bij de achtervolgingen in Zwijndrecht en Schoten werden snelheden tot 150 km per uur gehaald, telkens werd er geschoten.

21 februari 2018. In de Suikerstraat in Zwijndrecht merkt een politiepatrouille een auto met een verdachte nummerplaat op. De inspecteurs willen overgaan tot controle, maar dat is tegen de zin van bestuurder Abdel-Malik D. (21) uit Antwerpen gerekend. Die duwt keihard het gaspedaal in. De politie zet de achtervolging in en er wordt tegen 150 km per uur door de bebouwde kom geraasd. Ter hoogte van de kerk van Burcht heeft een andere ploeg de weg afgezet, maar Abdel-Malik rijdt gewoon door.

Lees verder:

https://www.hln.be/regio/antwerpen/twee-keer-gevlucht-uit-angst-voor-politie~ab87538d/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s