Nieuw

Wilders wil een wettelijk verbod op de islam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Wilders wil een wettelijk verbod op de islam

 1. scherpschutter1943 // april 30, 2018 om 17:30 //

  Mooi initiatief. Het laffe parlement zal er wel niet mee instemmen. Tekenen dus hun eigen doodvonnis

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste // april 30, 2018 om 17:39 //

  Hè, hè.
  Eindelijk dat iemand het nou ook eens zegt.
  Die meneer Wilders heeft gewoon gelijk.
  Overal dat hangvolk dat je besteeld, verkracht, beroofd en vermoord.
  Nee, wij willen dat niet langer en Wilders heeft helemaal gelijk.
  Maar offie het dan ook zal krijgen…. da’s ’n andere zaak.
  Meestal is het zo dat als je al gelijk hebt je het niet meer krijgt.

  Zal bij Wilders ook wel weer zo gaan.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 4. Alphons de Schrevel // april 30, 2018 om 18:06 //

  dat had al veel eerder aangekaart moeten worden want het is inderdaad geen godsdienst.

  Like

 5. samanema@ziggo.nl // april 30, 2018 om 18:53 //

  Mooi initiatief. Na Trump krijgt Wilders straks de Nobelprijs… LOL

  Like

 6. Als Wilders onomstotelijk kan aantonen dat de islam geen godsdienst is maar bv een sekte dan heeft hij een kans van slagen maar ik vrees dat de vraag of de islam wel of geen godsdienst is een kwestie van geloof zal blijken, m.a.w. een grote meerderheid moet zeggen te geloven dat de islam geen godsdienst is want volgens mij is het niet te bewijzen als 1+1=2. Ik hoop dat ik ernaast zit.

  Like

 7. Bob Fleumer // mei 1, 2018 om 10:48 //

  Of de islam een godsdienst is doet niet ter zake, het is in elk geval een groep moordenaars die hun god aanroepen als ze mensen afmaken en dat moet voldoende zijn om de hele kliek een verbod op te leggen. Ook in hun handleiding staat wat ze uitvoeren dus weg er mee!

  Like

 8. Karel Dokter // mei 1, 2018 om 11:35 //

  Interessant plan, maar gaat niet werken. Islam is niks anders dan een stel, eeuwenoude verzonnen, levensgevaarlijke gedachtekronkels. Meer niet. Wat mensen denken, in dit geval 2,1 miljard geschifte allahschreeuwers, kan niet verboden worden.
  Nog simpeler: moslims horen niet in deze wereld thuis.
  Daarmee los je de toenemende problemen op, anders niet.
  (had Wilders intelligenter geacht, maar heb me vergist)

  Like

 9. Fransdo // mei 5, 2018 om 08:44 //

  @ Karel Dokter.
  Het is niet Wilders die je een gebrek aan intelligentie kunt verwijten. Wilders is juist dé(!) vlag op de strontschuit. Ik kan je moeiteloos zo 10 zaken opnoemen waarbij Wilders de allereerste was die iets riep hetgeen pas jaren later in een soms gewijzigde vorm werd overgenomen door de strontschuit. Ook nu is Wilders zijn tijd waarschijnlijk 10 jaar vooruit. Het vormen van een terroristische organisatie is al verboden in Nederland alleen moet er soms een rechter aan te pas komen om dat te erkennen en af te dwingen. Hoe dan ook, we zijn het er beiden wel over eens dat een zevende eeuwse woestijnideologie moet blijven waar die is uitgevonden en niet thuis hoort in een samenleving in de 21e eeuw. En of je dit nu links om of rechts om bereikt doet minder ter zake.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s