Nieuw

Waar doet u het eigenlijk allemaal voor?

Voor uw naasten? Voor uw kinderen of kleinkinderen? U zet zich in om van uw (klein) kinderen liefdevolle, empathische, vrijdenkende, verstandige, zelfstandige en tolerante mensen te maken nietwaar? U zorgt voor ze, leert ze het verschil tussen goed en kwaad en brengt ze de Nederlandse tradities en normen en waarden omdat u dat belangrijk vindt. En u beschermt uw dierbaren tegen alles wat ze geestelijk of lichamelijk kan schaden! En als u dat allemaal doet of uw uiterste best daarvoor doet dan heeft u mijn respect.

Door Elise Nijmegen

Maar u wordt tegengewerkt in uw nobele opvoedingsstrategie door “onze” eurofiele volksvertegenwoordigers in Den Haag die met de invoer van vele islamitische mensen, in opdracht van de EU, die achter de schermen geleid wordt door de Bilderberggroep, de veiligheid van u en mij en onze kinderen in gevaar brengen. Want bij de islam wordt pedofilie als iets normaals beschouwd. Daar trouwen meisjes van rond de tien met mannen van middelbare leeftijd en worden, als ze de huwelijksnacht overleven, al jong slachtoffer van de islam. We willen onze kinderen beschermen en we willen niet meer, al dan niet salafistische, pedofielen in ons Nederland, wat het aantal kinderen dat seksueel misbruikt worden zal doen stijgen. En al komt het artikel uit België, hier in ons land zullen de statistieken, indien de aangifte of melding inderdaad werd aan of opgenomen, ook wel voor zich spreken.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag jongeren: feiten en cijfers

Ook is de vrouw een bezit bij de islam, zonder enige vrijheid in denken of doen. Een slaaf of een echtgenote, in beide gevallen ondergeschikt aan de “man”. Heeft u daar als Nederlandse vrouw weleens echt bij stilgestaan? Wat als de islamisering echt doorzet? Als er niemand vecht voor het behoud van onze Nederlandse cultuur, normen, waarden en tradities? Lopen alle vrouwen dan in opdracht van “onze” volksvertegenwoordigers in grote zwarte gewaden? Zijn onze kleindochters straks dan seksslavinnen?

Het salafisme is de islam…

‘Salafisme is niet eng, het ís de islam’

In een tijd zoals deze waarin de globalistische politici in Den Haag de EU-belangen voor die van de Nederlanders zet is het van groot belang dat u contact zoekt met andere terecht bezorgde wakkere Nederlanders zodat we met zijn allen samen kunnen zorgen dat onze Nederlandse identiteit, cultuur, tradities en onze vrijheden blijven bestaan!

Voor een veilige toekomst in vrijheid voor onze kinderen. 
Rutte 3 naar huis, Nexit, grenzen dicht en de-islamiseren!!!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on Waar doet u het eigenlijk allemaal voor?

 1. rotsus1958 // april 30, 2018 om 17:09 //

  Beste Elise……

  U schrijft en ik citeer: “Voor een veilige toekomst in vrijheid voor onze kinderen.
  Rutte 3 naar huis, Nexit, grenzen dicht en de-islamiseren!!!”

  Ik ben het zoals weleer natuurlijk geheel eens met uw goede en mooie artikel echter 1 ding stoort mij ontzettend en dat is……….dat u er niet bijschrijft WIE DIT GAAT BEWERKSTELLIGEN!!!

  Ideeën heb ik wel hoe dit te doen is echter alleen ga ik het niet redden.

  Kijk, ik heb kinderen en kleinkinderen en ik weet als geen ander dat deze géén toekomst hebben in dit toekomstige sharialand echter hoewel ik reeds vele malen heb opgeroepen om eens eindelijk achter dat verrekte toetsenbord uit te kruipen en zelf ook eens iets te doen, al is het maar uitwisselen van ideeën, blijft het angstvallig stil,muisstil, zo stil dat je een speld kunt horen vallen om vervolgens weer…………………TOETSENBORDTIJGER te spelen en op alles en iedereen te kankeren en te zaniken.
  En dat geld dus ook voor ALLE MENSEN hier op dit forum!

  Erover schrijven en klagen is 1 ding echter er iets aan doen…..tja….moet ik nog verder gaan!!??

  Gladiator

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // april 30, 2018 om 18:18 //

  ..ik sluit me aan bij ROTSUS, praten en schrijven is mooi, maar het zet niet veel zoden meer aan de dijk. De tijd van geschriften en een volk dat warm loopt voor vrijheid en zelfbehoud zijn over…..te vet en volgevreten, te lam en te stom om door te hebben dat er enneind in zicht is, te laf om te kijken wat er mis is en mis gaat…..

  Probleem is dat je alleen in verzet ook snel uitgescheten bent, dus er is een noodzaak tot samenwerking want alleen is ook echt alleen…als morgen alle mensen op Fenixx worden opgehaald met getratied vervoerzal er niks van opstand komen, als Wilders tegen een kogel oploopt zal er geen stormloop zijn op het Binnenhof of de plaatselijke moskee, slechts een site met virtuele kaarsjes en misschien een 0900 hulpnummer….een kudde politici die hun “medeleven” aan de katten van blondie uiten en dat is dat…..vroeger werden tegenstanders aan bomen gehangen of met paarden uit elkaar getrokken als een volksvertegenwoordoger werd aangevallen……oog om oog….

  .maar wat is het nut van verzet als slechts 1 op de 100 daadwerkelijk verzet pleegten de rest toekijkt en wacht tot iemand iets doet en de zaken oplost…

  ..en dan kun je net zo goed sokken gaan breien.

  Het is alsof velen hun vrijheid en welke prijs daarvoor betaald is niet beseffen…

  Liked by 1 persoon

 3. Rotsus je hebt gelijk. De huidige situatie in Nederland vraagt naar legaal wapenbezit om de “cultuurverrijking” op afstand te houden. Volksverraders worden uitgekozen door andere volksverraders en als ik mijn ideeën bekend maak word ik gezien als racist of nazi. Een vrije mening over ezelneukers mag niet maar mijn eigen kinderen draaien altijd de rug naar moslims en dat is niet strafbaar.

  Like

 4. “cultuurverrijking” is net als zout in de soep, voortreffelijk.

  Alleen bij teveel is de soep niet meer te hachelen.

  Like

 5. Ik heb geen kinderen en zal dus zeker niet de barricades opgaan. Steek de dijken maak door. Zal er geen traan om laten. Willen we hoereren? Dan gaan we hoereren! Je kleindochter wordt besneden? Jammer dan, op mij hoef je niet te rekenen. Dat is een beetje te laat. Prettige dag verder.

  Like

 6. Fijne kerel ben jij, Teun.
  En als ze jou te grazen nemen, dan kan je schreeuwen wat je wilt.
  Maar op hulp van ons hoef je dan ook niet op te rekenen.
  Al rollen ze je de goot in na afloop.

  Liked by 1 persoon

 7. skeeter // april 30, 2018 om 20:30 //

  Teun gaat pas gillen als het geld op is en zelf weer voor zijn vreten moet dokken.

  Liked by 2 people

 8. BertG en skelter, dachten jullie werkelijk mij bang te kunnen maken. Heb van jullie slapjanussen al zeker niks te verwachten. Have a good day!

  Like

 9. Onthou het maar goed.
  Jij hebt van hoeft van helemaal niemand meer nog iets te verwachten.
  Veel succes verder met je trieste bestaan.

  Liked by 1 persoon

 10. antiislamnu // april 30, 2018 om 21:00 //

  Zolang er bij de meeste Nederlanders nog genoeg te vreten is en ze elk jaar naar het goedkope Turkije op vakantie kunnen gaat er niets gebeuren.
  De meeste Nederlanders hebben het nog veel te goed dat is het probleem.

  Like

 11. Gut wat zal ik slecht slapen nu jij je handen van me hebt afgetrokken. Proest!

  Like

 12. skeeter // april 30, 2018 om 21:47 //

  Teun
  je hebt jezelf niet voort geplant.
  dat voorkomt dna brokken.
  we zien dat van de positieve kant
  dat je in plaats hebt afgetrokken.

  Liked by 1 persoon

 13. Republikein // mei 1, 2018 om 01:04 //

  Komt door fluoride, die van mij zemmen in een glas.

  Like

 14. Scrutinizer // mei 1, 2018 om 05:30 //

  Ik heb bij mijn weten mijn ouders avant la lettre nooit verzocht mij te maken en betreur hun egoistische beslissing. Derhalve zag ik het niet zitten mezelf schuldig te maken aan dezelfde misdaad: het tot levenslang veroordelen van een onschuldige in dit aards tranendal. Helaas willen nagenoeg alle vrouwen kinderen dus heb ik uit egoisme dan maar besloten om medeplichtig te worden maar om vervolgens mijn slachtoffer maximaal te compenseren. Een voorwaarde die ik mijn vrouw stelde alvorens aan kinderen te beginnen was ons ervan te vergewissen in een land buiten eurabie te kunnen wonen. Dus pas nadat we de verblijfsvergunningen voor Uruguay op zak hadden, maakten we een baby. Later kwam ik erachter dat als we het omgekeetd hadden dat alles dan sneller ware verlopen immers wie in Urugay geboren wordt heeft automatisch de nationaliteit en ouders van eenminderjarig Uruguayaantje mogen automatisch bij hun kind in het land wonen, ongeacht of ze de gebruikelijke overige criteria vervullen. Overigens is mijn nageslacht de reden waarom ik bewust een Chinese vrouw had gezocht: zodat het tweetalig kon opgroeien en mandarijn als moedertaal zou meekrijgen. De inspiratie haalde ik bij kameraad Jim Rogers die een Chinese nanny in dienst nam. Maar ik dacht: dat kan beter 🙂

  Liked by 1 persoon

 15. Moet je nu echt het laatste woord skeeter. Ga je schamen man. Ik wist al dit land verloren was maar het wordt godverdomme weer bevestigd.

  Like

 16. Wanneer men naar de opstelling/houding van het overgrote deel van de Nederlanders kijkt ten tijde van WO II dan heb je ongeveer een beeld van wat je vandaag de dag kan verwachten.
  Grofweg had je toen 3 stromingen; tw de meelopers ofwel NSB’ers genaamd, vervolgens de mensen die iets in het verzet deden met daarnaast de allergrootste groep; zij die braaf met alle winden meewaaiden.
  Hedentendage is het niet anders.

  Conclusie, wil je als vaderlandslievende ‘patriot’ daadwerkelijk iets veranderen in Nederland dan zul je op je weg de hedendaagse ‘nsb-ers’ zoals de antifa’s, d66-ers, groenlinksen,……. kortom het linkse gespuis, als enige vijand tegenover je vinden.
  Het overgrote deel van de Nederlanders nl. staat exact zoals in de periode ’40-’45, erbij, kijkt en wacht af hoe ‘het kwartje gaat rollen’ cq wie de kastanjes uit het vuur gaat halen.
  Van deze laatste groep is dus niets te verwachten.
  Geen enkele tegenstand dus, maar daarnaast ook niets positiefs anders dan wellicht ‘het zwaaien langs de weg met NL vlaggetjes’, op het moment dat het vaderland weer eens bevrijd is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s