Nieuw

President Zuid-Korea: Trump verdient Nobelprijs voor de Vrede

Pixabay

Als het aan de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in ligt, krijgt de Amerikaanse president Donald Trump de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn inspanningen om een eind te maken aan het conflict met Noord-Korea over zijn kernwapenprogramma. “Alles wat wij nodig hebben is vrede”, zei Moon in een bijeenkomst van zijn kabinet.

Hij prees Trump eerder al voor zijn rol in het Koreaanse conflict. “Hij verdient veel lof voor het bewerkstelligen van de gesprekken tussen Noord- en Zuid-Korea”, zei Moon in januari. “Die zouden een gevolg kunnen zijn van de dreigende sancties en druk van de Amerikanen.”

Lees verder:

https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/president-zuid-korea-trump-verdient-nobelprijs-voor-de-vrede

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on President Zuid-Korea: Trump verdient Nobelprijs voor de Vrede

 1. paulzwueste // april 30, 2018 om 19:34 //

  Jammer dat er geen nobelpreis voor de vrede meer is want daar is piknikker obama al mee weggevlucht…
  Niet te geloven wat er allemaal gebeurt is de laatste jaren…!

  Like

 2. Trump de Nobelprijs voor Vrede?? Ho Ho.. wacht even.. Dacht het niet want ene meneer van Rossem heeft met roos op de schouders, ongewassen en ongeschoren, gezegd dat Trump blablablablablabla…. zus en Trump blablablablablabla…. zo.

  Dussss…. dacht het effe niet 🙂

  Like

 3. paulzwueste // april 30, 2018 om 19:34 //

  Precies, die hele Nobel prijs is na de uitreiking aan die ‘brakke oma’ een volledige aanfluiting geworden.
  Hoe degadeer je een prijs waarvoor je iets moet kunnencq presteren, naar het nivo van ‘nul en generlei waarde’? Nou, zo dus!
  ’t Was blijkbaar een uitgelezen kans voor de ‘linkse brigade’ om deze neger welke amper een jaar na aantreden en nog niets gepresteerd hebbende – de jaren die volgden overigens ook niet- hem en zijn achterban wereldwijd het gevoel te geven dat ze er ook bij horen én er toedoen.
  Helaas is de vraag die tot op de dag van vandaag nog altijd rondzingt; waartoe………..

  Het meest hilarische was nog wel; 1 dag na Trump’s aantreden leek het of er nooit zoiets als een ‘obama’ was geweest.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s