Nieuw

Kamer roept op tot ingrijpen bij Haagse As-Soennah: ’Pak moskee aan’

As Soennah-moskee Ⓒ GOOGLE MAPS

Bizar, zegt CDA-Kamerlid Omtzigt. De As Soennah-moskee heeft nog gewoon de ANBI-status van goed doel. Dat betekent dat de giften aftrekbaar zijn van de belasting. „Terwijl de moskee helemaal niet aan de voorwaarden voldoet. Zo staat er geen jaarverslag online met de inkomsten en uitgaven.” Omtzigts boodschap aan de Belastingdienst: ga eens handhaven. „Als het eenvoudigste al niet gebeurt, dan heb ik een hard hoofd in de plannen van het kabinet.”

De Haagse moskee is andermaal in opspraak vanwege opruiende teksten van imams, die pleiten voor vrouwenbesnijdenis en het bestrijden van ongelovigen en niet-soennitische moslims. Volgens NRC en Nieuwsuur is de stad Den Haag door inlichtingendienst AIVD gewaarschuwd dat de islamitische instelling financiering krijgt van een Koeweitse club die ook jihadisten in Syrië steunt. Den Haag subsidieert de moskee en werkt ermee samen.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1977202/pak-moskee-aan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Kamer roept op tot ingrijpen bij Haagse As-Soennah: ’Pak moskee aan’

 1. Henk der Niederlander // april 30, 2018 om 11:37 //

  Jah de vraag begint nu toch te rijzen hoe het komt dat dit soort ”fouten” telkens opnieuw voorkomen en tem alle tijde ten voordele van dit soort instituten.
  Het zijn nmm. geen fouten maar eerder iets structureels dat in opdracht van hogerhand steeds opnieuw doorgedrukt wordt.
  Er zijn ondertussen al tientallen van deze fouten boven water gekomen en Ik heb het idee dat zou er werkelijk diepgravend onderzoek komen er waarschijnlijk honderdtallen van deze ”fouten” boven water komen.

  Liked by 1 persoon

 2. Horatius // april 30, 2018 om 11:58 //

  Deze week een spoeddebat over deze dringende kwestie.

  De As Soennah-moskee zal niet worden gesloten omdat onze Mark Rutte het volgende – zeer voorspelbare – betoog zal gaan houden:

  Mevrouw de Voorzitter:

  Het kabinet is uiteraard zeer geschokt door de berichtgevingen dat er financiële banden zouden bestaan vanuit sommige Arabische landen met enkele moskeeën in ons land.

  Dit is voor ons als een complete verrassing gekomen vanwege het feit wij goede en open relaties onderhouden met deze landen waarbij ik wil benadrukken dat ook ons koningshuis hier een belangrijke rol heeft in heeft kunnen vervullen.

  Ik begrijp echter volkomen de verontrusting die er heerst onder onze bevolking over deze berichten die er op zouden kunnen duiden dat er radicale ideeën worden verspreid onder onze moslims, waarvan wij allen kunnen weten dat zij hier in principe faliekant op tegen zijn. Daarom heb ik onze minister van Justitie uitdrukkelijk de opdracht gegeven de vinger aan de pols te houden en dit dossier zeer ernstig te nemen.

  Mocht inderdaad blijken dat die berichten een kern van waarheid zouden bevatten zal er onmiddellijk contact worden opgenomen met de betreffende landen om dit via de diplomatieke kanalen op te lossen en zodoende die verontrusting weg te nemen.

  Maar voor alles wil ik benadrukken dat wij hier leven in een land waar de Vrijheid van Godsdienst en de Vrijheid van Meningsuiting hoog in het vaandel staat en die verworvenheden wil ik graag in stand houden. Voor alles wil ik voorkomen dat onze moslimpopulatie het idee zou kunnen krijgen dat zij hier in ons land worden gediscrimineerd vanwege hun geloofsovertuiging.

  Daarom wil ik de moskee waar het hier om zou gaan niet sluiten! Niet op de korte termijn en ook niet op de langere termijn. Want het zou ons land een slechte reputatie opleveren en dat is toch het laatste wat wij als echte democratie zouden willen.

  Ik begrijp de heer Wilders niet met zijn oproep om deze haattempel, en dat is een kwalificatie waar ik als minister-president van dit land uitdrukkelijk afstand van neemt niet. Wat wil hij hier mee bereiken?

  Dat de kinderen van onze moslims met angstige ogen aan hun moeders gaan vragen: moeten wij hier soms weg en waar moeten wij dan naar toe?
  En hoe zullen de asielzoekers hierop reageren die hier een veilig onderkomen hebben gevonden en hier toch vrijelijk hun religie willen uitoefenen? En dan praten we nog niet eens over de vluchtelingen die het plan hebben opgevat ook hier naar toe te willen komen om hier een veilige en vreedzame toekomst op te bouwen.

  Want u moet goed bedenken: dat als er één moskee wordt gesloten er meerdere moskeeën zouden kunnen volgen en in een dergelijk land willen wij toch niet leven?

  Ik wil hier op deze plek uitdrukkelijk de stelling verkondigen: de Islam is een wezenlijk onderdeel geworden van onze samenleving. En aan de PVV in het bijzonder de volgende boodschap: wen er maar alvast aan!

  Tsja, wat kunnen we anders verwachten van deze loopjongen van Merkel…

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // april 30, 2018 om 12:04 //

  Islam is kanker

  Like

 4. Nog maar 2 jaar geleden. En Flapdrol van Aartsen ziet nog steeds het gevaar niet.
  https://www.trouw.nl/home/burgemeesters-willen-blijven-samenwerken-met-salafisten~a14b4fce/
  En Flapdrol van Aartsen ziet nog steeds het gevaar niet.
  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/589639-589639/

  Like

 5. Karel Dokter // april 30, 2018 om 14:32 //

  Moskeeën zijn kazernes, end of discussion.
  Meer op https:fubar.mobi
  moskeeën in zoekveld, simpel toch?
  Trouwens, al die islamitische haatbunkers hadden gisteren gesloten
  moeten zijn!

  Like

 6. scherpschutter1943 // april 30, 2018 om 20:59 //

  (In vergelijking met het afschaffen van de dividendbelastingvan 1.4 miljard per jaar, is de belasting op de giften aan mosketen, pinots.

  Like

 7. scherpschutter1943 // april 30, 2018 om 21:01 //

  Allemaal rookgordijnen van de 2e kamer. Zihj lieden de aandacht van Rutte en zijn criminele regering. Deden de communisten vroeger ook altijd. Als het weer rustig was doken ze weer op.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s