Nieuw

Inbreekmohammedaan verkracht bewoonster in Kortrijk: “Het gebeurde per ongeluk”

inbreker, Pixabay, foto ter illustratie

Een man van Noord-Afrikaanse origine uit Duitsland heeft van de rechter in Kortrijk zes jaar effectief gekregen omdat hij in december 2013 bij een inbraak in Kortrijk de bewoonster van het huis verkrachtte en vervolgens vluchtte met haar handtas.

De 28-jarige man zegt zich de feiten niet volledig meer te herinneren. “Ik was die dag mezelf niet, het gebeurde per ongeluk”, klonk het op de rechtbank. Taoufik A. drong op 10 december 2013 een flat binnen boven een handelszaak in het centrum van Kortrijk. Op dat ogenblik verbleef de bewoonster in de flat, haar man was op het gelijkvloers aan de slag in de handelszaak. De dader zette het slachtoffer een mes op de keel en verkrachtte haar op de keukentafel. Nadien ging hij ervandoor met haar handtas. Hij werd nadien gevat in Luxemburg, dankzij uitwisseling van DNA-gegevens via internationale databanken.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Inbreekmohammedaan verkracht bewoonster in Kortrijk: “Het gebeurde per ongeluk”

 1. Nou kan ik me héél goed voorstellen wat de man zegt.
  Hij was gewoon zichzelf niet.
  Dat kan ook niet anders als je weet hoe die vluchtelingen worden geëxploiteerd in onze welvaarts- samenleving.
  We halen ze binnen als goedkope werkkrachten die we kunnen uitbuiten.
  Zèlf zijn we te lui om ’n hand uit te steken.
  Wij doen niks!
  Zij moeten het vuile werk doen.
  Geen wonder dat je dan van je verstand berooft wordt.
  Je bent al alléén en als je dan zo’n vrouwtje zegt dat ze er leuk uit ziet en dat dan gelijk als een verkrachting wordt gezien…
  Ik vind het erg voor die vluchtelingen.

  Het zijn per slot alléén maar vluchtelingen.

  Like

 2. Vrouwen zien zaken anders. Het heeft geen zin meer om te beschermen. Jouw vrouw, mijn vrouw en onze dochters zijn vogelvrij. Ze willen het. Je kan ze niet beschermen want dat willen ze niet. Opvangen als ze verkracht zijn is het enige wat nog rest.

  Like

 3. scherpschutter1943 // april 30, 2018 om 19:46 //

  Per ongeluk castreer ik die invader, zaag hem zijn rechter- en linkerhand af met de motorzaag en leg hem in het donker langs de N.weg. Zonder briefje natuurlijk. Als ie geluk heeft overleeft hij het. Zo niet, ach dat is de wil van Allah, dus van pech kun je niet spreken.

  Like

 4. scherpschutter1943 // april 30, 2018 om 19:48 //

  Jawel, je kan ze beschermen door ze een handvuurwapen te geven met munitie en bijbehorende combatschietlessen met de intentie om te doden. Dan doe je goed werk als bescherming. Wat de staat ervan vindt zal mij zo aan de anus corroderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s