Nieuw

68 Jarige imam is van mening dat meisje van 19 hem woest aantrekkelijk vond en ze daarom niet van hem af kon blijven

En ik maar denken dat de volgers van de pedofiel zonder vrede een totaal gebrek aan humor bezitten. Ja ik zit er kennelijk volledig neven wanneer ik het relaas van deze haat uitdrager eens op mijn gemakje bekijk. Of zijn er daadwerkelijk jonge meisjes in de bloei van hun leven die een 68 jarige man met oranje baard en onverzorgd uiterlijk woest aantrekkelijk vinden?

Een oranje baard in navolging van pedofiel nep profeet Mohammed en dan denken dat je alles kunt doen en laten waar je zin in hebt. Het typische gevalletje van een narcistische nazi moslim die denkt overal maar mee weg te kunnen komen zolang hij er het haatboek de koran en het achterlijke islamitische gedachtegoed er maar in betrekt.

Seks met kinderen, geen probleem mits je er maar mee trouwt of wilt gaan trouwen nadat je een proefrit hebt gemaakt. Misbruiken en vernederen van vrouwen middels geweld en lichaamsbedekking, geen punt staat in het heilige horrotboek der moslims. Misbruiken en verkrachten van ongelovige ach dat is de leer van de islam dus waar lullen we eigenlijk nog over. Alles kan en moet kunnen wanneer je maar volgens de regels van een achterlijke ideologie leeft en zeer zeker wanneer je deze ook nog eens uitdraagt als zijnde de een of andere ‘geestelijke’.

En middels deze ‘geestelijke’ is de stap naar het uitdrijven van geesten maar een klein stapje om zodoende terug te keren bij de 68 jarige oude viezerik die wel trek had in een groen blaadje dat hem ook nog eens op een presenteerblaadje werd aangeboden door haar vader.

De 68 jarige Komar Uddin, vader, opa en islamitisch haatzaaier. vindt het ook heel vreemd en onverklaarbaar dat zijn dna op het meisje werd gevonden. Iets van een onbevlekte ontvangst maar dat is volgens mij een andere religie. De haatzaaier wordt er van verdacht tot twee maal toe het meisje van 19 te hebben verkracht tijdens een spirituele genezing, Wanneer het niet zo droevig was dan kan je er best wel een leuk cabaretprogramma over maken.

De imam, die kennelijk zijn kleine moslimpje moeilijk in bedwang weet te houden, verklaarde dat hij al sinds 2006 imam was in verschillende Engelse moskeeën en mensen in de gemeenschap succesvol had genezen.

Wanneer je meer wilt lachen kun je altijd de verklaring van de verkrachter imam lezen middels dit artikel in Leicester Mercury.

Overigens ben ik van mening dat de vader van het meisje die opdracht en toestemming voor het ‘geesten uitdrijven’ en de ‘behandeling’ door deze oplichter en kwakzalver heeft gegeven ook wel aangepakt mag worden. Hoe gestoord moet je zijn om je dochter toe te vertrouwen aan een bejaarde die er uit ziet alsof hij een halve apotheek heeft binnen gesnoven?

De nep profeet, illegaal, verkrachter en hoe we hem allemaal nog meer kunnen noemen is inmiddels overigens wel veroordeelt tot een gevangenisstraf van 15 jaar. Een straf die hij waarschijnlijk toch nooit gaat uitzitten.

Heel veel zeggende is het dan ook wel weer dat de ‘goedheiligman’ nog voor het proces naar Duitsland is gevlucht. Duitsland? Nee nee ik ga nu geen vergelijking tussen een nazi en een imam maken.

Priest accused of raping teen during religious ritual fled to Germany, court told

Of de imam al dan niet illegaal in Engeland verbleef doet niet eens ter zaken en zijn eigen verklaring dat hij hem al lang niet meer omhoog kan krijgen daar ga ik ook maar geen selectief humoristische opmerkingen over plaatsen, ik bedoel maar zo dat kunnen jullie allemaal zelf wel bedenken.

Met groet Bolo

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on 68 Jarige imam is van mening dat meisje van 19 hem woest aantrekkelijk vond en ze daarom niet van hem af kon blijven

  1. Eigen roem stinkt,erger dan een miljoen rotte eieren,wat een afval.

    Like

  2. Jennifer // mei 1, 2018 om 18:03 //

    Is tog goed, Zuma heeft ook n 19jarige uitgesoek voor vroutje nr 7,verskil van 52 jaar is weinig

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s