Nieuw

Zweedse politica: Onze problemen zijn niet te wijten aan immigratie – maar aan oudere Zweden

Zweedse uitgaven aan immigranten in miljard SEK. In 2017 bijna 7 miljard euro.

Het is niet de gigantische asielontvangst die de Zweedse gezondheidszorg overbelast. Het zijn oudere Zweden. Dat zegt de Sociaaldemocratische minister van Sociale Zaken, Annika Strandhäll, tegen Aftonbladet.

Het Zweedse zorgstelsel is zwaar overbelast en de wachtrijen voor operaties zijn zo lang dat patiënten letterlijk beginnen te rotten.

Dit is echter niet het gevolg van de enorme grote en dure immigratie naar Zweden. Daar is in ieder geval minister van Sociale Zaken Annika Strandhäll (S) absoluut van overtuigd.

In feite is het de schuld van de oudere bevolking, meent zij.

– Dat is niet waar, dat is niet waar!, zegt de minister tegen de krant. We hebben een snel verouderende bevolking in Zweden. De gemiddelde levensverwachting steeg met 3,5 uur per dag en we hebben vandaag de dag een groter aantal chronici met levenslange relaties met de gezondheidszorg dan 30 jaar geleden.

Volgens Strandhäll zal het aantal mensen van 70 jaar en ouder in 2025 met 300.000 toenemen. Dat is volgens haar het grote probleem. Vluchtelingen hebben er niets mee te maken. Strandhäll beweert ook dat haar regering de middelen voor gezondheidszorg met 1,3 miljard euro heeft verhoogd in vergelijking met begin 2014.

Bron:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/zLPBoK/strandhall-aldre-som-belastar-varden–inte-flyktingar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweedse politica: Onze problemen zijn niet te wijten aan immigratie – maar aan oudere Zweden

 1. Ze mag dan hopen dat ze zelf niet oud wordt….?

  Like

 2. jackvanderveen // april 30, 2018 om 09:25 //

  Een socialist met sociale perikelen, die treft men zelden aan. Zo ook hier niet, het kreng.
  Indien ze zegt dat de niet-blanke én de bejaarden verantwoordelijk zijn voor deze overbelasting en dan ook nog in respectievelijke volgorde, dan is dat kreng eerlijk en oprecht. Maar de zwarte duivels moesten eens een haar breed in de weg gelegd worden! Ohhh neen, dat mag echt niet.
  Wel een feit is, dat ouderen een hogere leeftijd bereiken mede doordat zij in plaats van voedsel geneesmiddelen sloeberen.
  Ook de intra-murale zorg is niet mis.
  Het lijken wel migranten!

  Like

 3. I rest my case.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s