Nieuw

Voor het eerst zegt een politiek leider: “Vluchtelingen krijgen meer dan gepensioneerden – dat moet veranderen”

Foto ter illustratie.

In februari verkondigde de Deense minister van Financiën, Kristian Jensen, dat de niet-westerse immigranten de Deense samenleving in totaal 36 miljard kronen kosten. 4,8 miljard euro per jaar (het cijfer is van 2015). Deze enorme kosten beperken natuurlijk de beschikbare middelen om behoeftige Denen te helpen.

Veel ouderen ervaren daarom dat hun behoeften genegeerd worden, omdat het geld in de eerste plaats besteed wordt aan asielzoekers, vluchtelingen en familieherenigingen. Dit patroon is ook te vinden in de meeste andere West-Europese landen: gepensioneerden (en andere behoeftige groepen) worden het slachtoffer van een absurd immigratiebeleid. Het zou veel beter en goedkoper zijn om vluchtelingen in hun thuisland of buurlanden te helpen.

Neemt geen blad voor de mond

Regeringen proberen een open debat over het stuklopen van gepensioneerden, verpleegsters, scholen en anderen te vermijden omdat ze te veel geld uitgeven aan asielzoekers en vluchtelingen in Europa. Maar nu spreekt een hoofd van de regering zich voor het eerst uit over dit waanzinnige wanbeheer. De Oostenrijkse conservatieve bondskanselier Sebastian Kurz. Kurz wijst erop dat de uitgaven aan sociale voorzieningen sterk zijn gestegen – met 60 procent sinds 2012.

Hij voegt eraan toe: “Dit is voornamelijk te wijten aan de velen die zijn gemigreerd en zijn deel gaan uitmaken van ons sociaal stelsel”. Kurz noemde het oneerlijk dat “mensen die nooit aan onze sociale stelsels hebben betaald hebben meer krijgen dan mensen die hebben gewerkt en vele jaren hebben betaald.”

De bondskanselier stelt: “Vluchtelingengezinnen krijgen meer dan gepensioneerden”. Dat wil zijn regering nu veranderen.

Steun van de kiezers

De regering, bestaande uit de conservatieve ÖVP en de rechtse partij FPÖ, komen nu met een voorstel om de sociale voorzieningen te hervormen.

Onder ander wil men de hoge uitgaves aan de sociale dienst verlagen, die in de eerste plaats zeer gunstig zijn voor migranten. In de eerste week van juni wordt een voorstel gepresenteerd.

De regering zal ook aanzienlijk bezuinigen op uitkeringen aan asielzoekers, vluchtelingen en familieherenigingen, dus het zal minder aantrekkelijk zijn om naar Oostenrijk te emigreren en daar te leven.

De kiezers erkennen Kurz’s duidelijke boodschap: “We spenderen te veel aan vluchtelingen en te weinig voor gepensioneerden.”

Bron:

https://denkorteavis.dk/2018/for-foerste-gang-siger-en-politisk-leder-direkte-flygtninge-faar-mere-end-pensionister-det-skal-laves-om/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Voor het eerst zegt een politiek leider: “Vluchtelingen krijgen meer dan gepensioneerden – dat moet veranderen”

 1. Doorzetten Sebastian!!!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 29, 2018 om 17:15 //

  Dat moet zo’n beetje het understatement van het jaar zijn;
  “Kurz noemde het oneerlijk dat “mensen die nooit aan onze sociale stelsels hebben betaald hebben meer krijgen dan mensen die hebben gewerkt en vele jaren hebben betaald.”
  Dat is niet alleen oneerlijk het is te absurd voor woorden en niet uit te leggen.
  Ondanks dat het toe te juichen is dat een politicus dit eindelijk durft te benoemen maar het is wel rijkelijk laat.
  Daarbij is het opvallend dat de woorden die Geert Wilders helemaal aan het begin van de immigratie crisis zei telkens weer de enig afdoende methode zou zijn geweest. En niemand durft dat toe te geven.
  Maar ja hadden komt als hebben te laat is.

  Liked by 1 persoon

 3. Alphons de Schrevel // april 29, 2018 om 18:06 //

  Te laat

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // april 29, 2018 om 18:14 //

  Het feit dat vreemden zonder enige verdienste al meer geld krijgen dan gepensioneerden zou niet mogelijk moeten zijn, en had niet mogen gebeuren. Laat de verantwoordelijke politici uit eigen zak de schade vergoeden, eventueel met hun toekomstige pensioen erbij…of laat ze een touw nemen. Voor mij zijn beide wegen acceptabel.
  Verder stoort mij het gebruik van de term “vluchtelingen”, want het is bijna enkel en alleen asiel eisende profiteurs wat binnenkomt, het gros ook nog in de veronderstelling dat ze goddelijk recht hebben op alles hier, zo is het ze vanaf de geboorte verteld en zo word de boodschap ook door regeringen uitgedragen. Niet in mijn naam, zeer tegen mijn wil waar niemand enige notie van neemt omdat ik beleefd en passief ben gebleven, maar ze zullen verantwoording afleggen voor hun verraad, de eindrekening moet in balans worden gebracht, tegelijk of een voor een.
  Alleen dan behouden wij onze menswaardigheid, anders zijn we slechts slaven wachtend op een nekschot.

  Ons sociale stelsel is aan het instorten, en de eisen voor de autochtone bevolking zijn keihard, voor “migranten” bijna” non existent. Wist u dat de zorgverzekering voor migranten huidcrèmes van bijvoorbeeld L’Oreal vergoed…..probeert u dat maar eens…En mocht de zorgverzekering het uiteindelijk niet betalen word de rekening doorgeschoven naar de sociale dienst, diezelfde dienst die bijstand moeders kort op het te weinig solliciteren….

  U word verplicht te betalen voor zorg op straffe van boetes en inbeslagname en genetisch afval van elders krijgt “carte blanche”….

  Dat deze situatie zelfs maar heeft kunnen ontstaan is op de hoofden van iedereen binnen die keten van bestuur, en dat zijn de personen die persoonlijk ter verantwoording moeten worden gesteld. De asieleisers en goudzoekers doen wat ieder wezen doet, de meest eenvoudige weg naar de maaltijd nemen….het zijn zij die het faciliteren die onze bejaarden en gehandicapten beroven, feitelijk als tweederangs burgers wegzetten.

  In mijn optiek is een touw aan een boom de meest economische en zuinig manier om een enorm onrecht recht te zetten. Last de collaborateurs maar met de wind mee schommelen, maar dan voor de laatste keer.

  Een schande is het, mensonterend, denigrerend en om die reden moet er een voorbeeld worden gesteld, keihard en overduidelijk. Laat het volkstribunaal maar starten, een aanklager, een rechter en een beul zijn voldoende, alles ineen is een Ft 1.0, onbetaald en met de gratie van God en volk.

  De lieden die dit moedwillig hebben laten gebeuren horen niet een land te leiden, ze horen nog geen hond aan de riem te mogen geleiden.

  Liked by 2 people

 5. antiislamnu // april 29, 2018 om 19:56 //

  Rijkelijk laat maar goed eentje is een beetje wakker aan het worden hier in eigen land roept Geerd Wilders dit al jarenlang .
  Sterker Wilders is zelfs de tweede partij van Nederland en wordt totaal genereert en weggezet als een gestoord persoon.
  Zo gaat men in Nederland om met democratie is dit democratisch?? .
  Tijd dat al de politieke landverraders een nek schot krijgen want hoe het nu gaat heeft niets met democratie te maken.

  Like

 6. templars2017 // april 29, 2018 om 23:09 //

  Er is toch een kleine kanttekening die ik hier aan toe wil voegen ,in het land van kurz is de leider van defend Europe Martin Sellner op een heel brutale manier onderworpen aan een poging van de staat om hem en zijn beweging monddood te maken.
  Als de commentaren hier geschreven zijn ervoor kan dit duiden op een politiek rookscherm ,mensen reageren op al wat tegen de invasie gepubliceerd wordt wat op zich heel goed is ,doch hier is gebleken dat we nooit alles weten ,aan de ene kant wordt toegegeven dat de migratie om het mooi te noemen te veel kost aan de staat en aan de andere kant wordt een beweging die het al langer aankaart en altijd geweldloos is gebleven ,in tegenstelling tot antifa, met alle middelen bestreden.
  Politiek is blijkbaar in alle landen hetzelfde ,een vuil spel war de waarheid het grootste slachtoffer is .

  Like

 7. Geld wat aan deze lui wordt uitgegeven behoort ipv uit de ‘algemene middelen’ uit het potje ‘ontwikkelingshulp’ te komen.
  Wanneer het ‘ontwikkelings budget’ op een bepaald moment dreigt te worden overschreven, gaat de grens dicht en stopt de opname van dit soort volk. (let wel, voornoemde ‘opname’ dient per definitie een tijdelijk karakter te hebben)
  Tenslotte maakt het namelijk niet uit of deze ‘ontwikkelingshulp’ in het land van herkomst danwel in het land van -tijdelijke- opvang wordt ‘stuk geslagen’.

  ’t Kan aan mij liggen,..maar is bovenstaande gedachtengang nu zo heel erg moeilijk te volgen…..??!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s