Nieuw

Nieuwe politieke partij Alternatief voor Zweden: Wij gaan de “integratie” ontmantelen en immigranten naar huis sturen

Foto: Gustav Kasselstrand. © KNK20

Alternatief voor Zweden zal nooit een zogenaamd integratiebeleid hebben. Als immigranten zich niet in Zweden kunnen integreren, ontvangen ze in plaats daarvan een ‘enkeltje’ naar huis. Dit verduidelijkt nu de partijleider Gustav Kasselstrand. Volgens de partij is de ‘multiculturaliteit ‘ een onmogelijkheid en een grove mislukking.

Alternatief voor Zweden heeft zich gepresenteerd als een remigratiepartij. Partijleider Gustav Kasselstrand heeft eerder gezegd dat het “op zijn minst honderdduizenden” immigranten naar huis zal sturen, onder andere degenen die op onjuiste gronden een verblijfsvergunning hebben gekregen.

De partij zal alle verblijfsvergunningen herzien die sinds 2000 in Zweden zijn afgegeven.

Alternatief voor Zweden zal ook nooit enig soort van integratiepolitiek voeren, zegt hij.

– In tegenstelling tot alle parlementaire partijen heeft AfS geen integratiebeleid en zal dit ook nooit hebben, zegt hij op Twitter.

Dit als een antwoord op de Zweden Democraten die nu “een pakket van maatregelen wil introduceren om de algehele samenhang van Zweden te versterken”, zoals dat heet in SvD.

– Behoort men tot een immigrantengroep die integratiebeleid nodig heeft om in Zweden te aarden, is het beter met een enkeltje naar naar huis en tot nooit meer ziens, vervolgt Kasselstrand.

Op zijn website ontvouwt de partij deze redenering, erop wijzend dat multiculturalisme tussen zeer verschillende volkeren een onmogelijkheid is:

“Integratie is niet gefaald door gebrek aan politieke inspanningen, maar omdat het uitgangspunt verkeerd is. Het is onmogelijk om zeer diverse groepen mensen in hetzelfde land samen te brengen en zich dan een goed resultaat te verwachten. De historische ervaringen van de multiculturele samenlevingen wijzen exact naar het  tegenovergestelde. Het resultaat van multiculturaliteit is onenigheid en conflicten, en niet een harmonische samenleving waarin verschillende groepen elkaar continu bevestigen met een onderlinge culturele uitwisseling.”

“Na 40 jaar grootschalige immigratie, weten we dat de integratie is mislukt, dat ook door de meeste politieke partijen vandaag wordt erkend”, schrijft men verder

Volgens de partij is men “verplicht om de waarden en normen over te nemen van het land waar je arriveert, de meerderheidscultuur respecteren en niet het gastland tot last zijn”.

Bron:

http://www.friatider.se/kasselstrand-vi-kommer-avveckla-integrationen-och-skicka-hem-invandrare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Nieuwe politieke partij Alternatief voor Zweden: Wij gaan de “integratie” ontmantelen en immigranten naar huis sturen

 1. antiislamnu // april 29, 2018 om 19:08 //

  Nou een partij als deze hebben ze keihard nodig nu nog maar hopen dat het volk nog niet helemaal gehersenspoeld is al vrees ik het ergste en is men zelf niet meer instaat om normaal te denken.

  Liked by 1 persoon

 2. Niet het gastland tot last zijn, leg dat maar eens aan familieleden van door hun gasten vermoorde mensen uit o.a de vermoorde moeder en zoon doodgestoken in IKEA
  En alle verkrachte meisjes en vrouwen niet te vergeten

  Liked by 1 persoon

 3. Geen woorden maar daden ,en daar mankeert nog wel eens wat aan

  Liked by 1 persoon

 4. Het word tijd dat wij het recht in eigen hand nemen!!! Ik zal vooraan staan!

  Liked by 3 people

 5. Duchesne // april 29, 2018 om 20:44 //

  Hij heeft een overhemd aan….komt later een stropdas op en over twintig jaar speelt hij ofwel oppositie, ofwel zal hij naadloos aansluiten bij de rest van het politieke bestel….

  De weg van de “democratie” is de weg van de vijand met de regels van de vijand, die enkel gelden voor wie oppositie wil spelen….

  ….de politieke elite heeft express enkel de weg van geweld opengelaten toen ze de democratie afschafte, wetende dat de burger zwakker is dan de overheid.

  Wat ze niet konden controleren waren de enkelingen, dus werden die als gestoord en gek geportreteerd en hun beweeg reden worden per definitie nooit gepubliceerd…een gek krijgt nu eenmaal weinig opvolgende steun…

  een blanke verdwaasde man of “lone wolf” is eigenlijk synoniem voor verzetsstrijder geworden….oncontroleerbaar en bijna niet te stoppen of te voorkomen. De toekomst is aan de sluipmoordenaars/sluiprechterbrengers en de geluidsdempers, de op afstand gedirigeerde bom en de spuit met gif…bij gebrek aan platform en zeepkist.

  Omdat wij allemaal onze infomatie via de gecontroleerde pers krijgen zullen we nooit weten wat waar en onwaar is.

  Enkel ons gevoel kan nog een kompasnaald zijn,
  en onze woede gerechtigheid brengen,
  in stilte zonder dat iemand ooit iets weet,
  enkel hij,
  enkel zij,
  …en dat moet genoeg zijn voor gerechtigheid.

  Liked by 4 people

 6. Nu nog alternatief voor Nederland want aan de PVV hebben we ook weinig tot niets. Mijn hoop was ooit op hen gevestigd maar Wilders weet het steeds weer te verzieken voor zichzelf en de partij. Leefde Pim nog maar.

  Like

 7. templars2017 // april 29, 2018 om 22:31 //

  Het is te hopen voor de Zweden maar ik vrees er een beetje voor ,een beweging of partij die dergelijke radicale uitspraken doet haalt zichzelf een hoop ellende op de hals , in de andere Europese landen is het net zo .

  Like

 8. paulzwueste // april 30, 2018 om 18:11 //

  Ik heb dit al heel ver in het verleden geschreven maar wil het nog herhalen.
  Die Zweden zullen als eersten de islam bestrijden.
  Direct gevolgd door Duitsland.

  Onze bevrijding zal uiteindelijk uit het Oosten komen.

  Like

 9. scherpschutter1943 // april 30, 2018 om 19:43 //

  Het wordt anders als in zweden een bekende politicus wordt omgebracht en gevonden wordt met een bord om zijn/haar nek. “Ik was voor immigratie”.

  Like

 10. scherpschutter1943 // april 30, 2018 om 19:52 //

  Ach, die Gustaf, een vreselijk aardige jongen die, zo te zien nog geen vlieg durft dood te drukken. Met zo iemand kun je de islamoorlog niet winnen.

  Like

 11. Esperanza // april 30, 2018 om 21:44 //

  Zweden anno 2018.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s