Nieuw

Nederlandse rappers innig verstrengeld met criminelen

screenshot YT

Sushirestaurant Izakaya, op het stille stuk van de Albert Cuypstraat, is voor de liefhebber een uitstekende plek om een gelukkige gelegenheid te vieren.

De champagne staat er altijd koud en bij speciale gelegenheden bindt het personeel een vuurwerkje aan de flessenhals, opdat ook de overige aanwezigen in de gaten hebben dat iemand het breed laat hangen.

Parool >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Nederlandse rappers innig verstrengeld met criminelen

 1. antiislamnu // april 29, 2018 om 23:33 //

  Kleuters met gekke naampjes en domme crimineeltjes ik plaats hier een videoclip van de meest beruchte en meest gevaarlijke rapper van Nederland kijk uit voor deze linke gast

  Like

 2. jackvanderveen // april 30, 2018 om 10:02 //

  Ik ben zeer verrast over gegeven. Ik bedoel dan dat dit nu pas zo in de media wordt weergegeven.
  Al die rappers zijn rappers tuig en zijn op een of andere wijze verbonden met alles dat tegen gods wil indruist en tegen de wetgeving.

  Like

 3. Het is opvallend dat dit soort types, net zoals top notch, in de (linkse) talkshows altijd positief benaderd en zelfs gepushed worden.

  Maar ja, als ze Peter Rrrrr.. wiens beste vriend een hoge positie binnen de georganiseerde misdaad had tot het geweten van Nederland weten te bombarderen dan weet je dat niets meer te dol is.

  Wat me ook altijd verbaast heeft is dat links zo wegloopt met de hip hop en rapcultuur terwijl dat kapitalisten pur sang zijn, onbegrijpelijk. Kan me nog herinneren dat typhoon en aanhang bij dwdd stilstonden bij het feit dat dr.dré de eerste rap miljardair was. Jaja.. dat zijn heugelijke momenten voor de (salon)socialisten. Dit moet trouwens alweer een tijd gelden zijn want sinds een paar jaar kijk ik niet meer naar de npo, nos, etc..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s