Nieuw

Journalisten die eindelijk een keer wat preken bekeken hebben van de As-Soenah moskee doen een schokkende ontdekking

As Soennah-moskee Ⓒ GOOGLE MAPS

Links verzint een sprookjesislam, terwijl ze niks van islam weet, en wordt dan kwaad op de boodschapper die wel wat van islam weet en vertelt wat islam inhoudt. Naarmate de islam groeit zal links vaker met de werkelijkheid geconfronteerd worden.

Het is het jaar 2018 en de AIVD die voor onze veiligheid geacht wordt te zorgen, komt achter iets dat al 1400 jaar bekend is en dat de dienst al vanaf haar oprichting had moeten weten.

Wat een ongeëvenaarde incompetentie.

Het is wat. Journalisten die eindelijk een keer wat preken bekeken hebben van de As-Soenah moskee doen een schokkende ontdekking.

Nieuwsuur vraagt om wederhoor bij de ‘mohammedaanse gemeenschap’: Said Bouharrou van de raad van Marokkaanse moskeeën is geschokt en de commentaar gevend theoloog van de VU Mohamad Ajouaou speelt islamitisch verstoppertje: ‘Dit wist ik echt niet’. Je zou hem een ram voor zijn kop verkopen.

Hebben jullie de filmpjes van de aan de As-Soenah gelieerde Al-Qaeda-moskee Al-Fitrah al bekeken ? Ik deed het in 2015 en de Jodenhaat en de doodstraf voor de afvalligen spatten van je beeldscherm.

As-Soenah meldt in een reactie dat de journalisten ongelovige prutsers zijn:

Nieuwsuur en NRC Handelsblad hebben buitenlandse financiering en (ongewenste) buitenlandse beïnvloeding bewust of onbewust op één hoop gegooid. Vanuit hun commerciële belangen gezien is dit begrijpelijk, maar met objectieve journalistiek en waarheidsvinding heeft dit weinig te maken.

As-Soenah verheugt zich erin dat het zich als ideologie kan verschuilen achter de vrijheid van godsdienst:

Buitenlandse financiering van kerkelijke en andere religieuze instellingen dient bezien te worden vanuit het kader van godsdienstvrijheid. Godsdienstvrijheid is gelukkig geen loze kreet in dit land. Eenieder die zich in Nederland bevindt kan een beroep doen op deze vrijheid, dus ook de moslimgemeenschap.

Burgemeester Pauline Krikke is zich een parelkettinkje geschrokken en is geschokt.

Maar zo bezweert ze terwijl ze met een wijsvingertje richting hemel priemt, het gaat mij hierbij niet om de islam, maar om ontwrichtende boodschappen (vanaf 1:00):

Als zelfs de altijd ingetogen Carel Brendel iemand al een totale flapdrol noemt:

De Haagse burgemeester straalt weinig daadkracht uit. Maar ronduit ernstig is de situatie in Amsterdam. In afwachting van de benoeming van een nieuwe burgemeester is de hoofdstad van Nederland overgeleverd aan de grillen van de totale flapdrol Jozias van Aartsen.

Voorlopig zitten we nog wel met de brokken, want deze overheid beschermt nog steeds islamitische jihadcommandocentrales. Het is winst dat twee journalisten nu heel eventjes één ooglid opengedaan hebben. Nu is het zaak ze zo snel mogelijk een volle emmer ijskoud water in het gezicht te smijten zodat het andere oog ook opengaat !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9554 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

23 Comments on Journalisten die eindelijk een keer wat preken bekeken hebben van de As-Soenah moskee doen een schokkende ontdekking

 1. https://tora-yeshua.nl/2015/11/verklaring-bestuur-as-soennah-moskee-den-haag-14-11-2015-mbt-aanslag-parijs/

  https://tora-yeshua.nl/2010/06/recensie-in-het-rd-over-de-film-islam-en-waarheid/

  Fawaz is me al sinds het interview met hem in 2010 bekend, zie onze DVD, nog steeds beschikbaar.
  Die DVD durfde niet 1 omroep toen uit te zenden. Geen enkele politieke partij durfde er wat mee te doen.|
  En nu “is de kamer woest”. Hypocriete bende.
  Shalom toegewenst aan oprechte mensen, die de islam wel ontmaskeren.
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Liked by 1 persoon

 2. Ze zullen het in de gaten houden, beter dan de vorige keren.
  Alleen niemand weet wanneer.
  En na een goed gesprek in de moskee, kunnen ze niet anders dan geloven dat zij daar (die moskee baasjes) op zullen letten.
  En waarom zou je daar nou aan twijfelen, na een goed en onderhoudend gesprek.

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // april 29, 2018 om 18:11 //

  Als het op de kanker religie aankomt is het aantal domme mensen ontelbaar.

  Liked by 1 persoon

 4. scherpschutter1943 // april 29, 2018 om 18:25 //

  Ik ben niet geschokt want sinds jaren heb ik mijn conclusies getrokken uit het zelfstandig lezen en interpreteren van de koran. Uiteraard in het nederlands want mijn koran komt van het nederlands-islamitisch genootschap. Aan de linkerkant de arabische tekst en aan de rechterkant de nederlandse vertaling van dat arabisch. Lees alles in de koran en kijk alleen naar het heden waarin al die teksten die gaan over het doden van ongelovigen, van toepassing zijn tot op, de dag van heden. Er is geen gematigde islam zei erdogan, er is alleen islam. Het is wat het is. En gelijk heeft ie. Dus, suffe stommelingen met uw nederlandse slappe rotcultuur, wees niet roomser dan de paus, zie eindelijk eens in wat ons te wachten staat. Vanuit de moslimcultuur gezien, hebben de moslims het grootste gelijk van de wereld. Ongelovigen dienen gedood te worden. Wat is daar voor de moslim mis mee? Helemaal niets. Dat betekent niet dat de christenen, de atheïsten en anderen niet gelovigen zich daarbij neer moeten leggen. Nee, bevecht uw mening, slacht de moslims af voor zij het u doen. Helaas de nl.christenen zijn laffe schijthuizen die denken dat ze het alleen met bidden kunnen redden. Ik geloof alleen in geweld tegen de moslims. Dat is de enige manier om het hoofd op de christelijke romp te houden. Geef ze geen geld, geen eten, geen onderdak, helemaal niets. deporteer ze terug naar hun zandbak of waar vandaan ze dan ook als ongedierte opduiken of vandaan komen.

  Liked by 5 people

 5. Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // april 29, 2018 om 19:24 //

  Islam is kanker

  Like

 7. @scherpschutter1943 // april 29, 2018 om 18:25 //

  Zo is het. Goed gesproken!

  Like

 8. skeeter // april 29, 2018 om 20:07 //

  like voor scherpschutter

  Liked by 1 persoon

 9. @antiislamnu // april 29, 2018 om 19:24 //
  ‘Islam is kanker’. Dat geldt voor religie in het algemeen. Het is een demonisch slavenjuk. Religie heeft niets maar dan ook niets te maken met God.

  Like

 10. polderboy // april 29, 2018 om 21:34 //

  Lees net over de rel tussen de Filepijnen en Koeweit, waar die Filipijnse huishoudstertjes behandeld worden als door de superieure Mekkanen vol te pompen slavinnetjes:
  “Duterte lashed out at Kuwait in February, alleging Arab employers routinely rape Filipina workers, force them to work 21 hours a day and feed them scraps.”
  https://www.channelnewsasia.com/news/asia/philippines–duterte-calls-kuwait-work-ban–permanent–10186470

  Terwijl die Arabieren en Turken hier verkondigen dat ze slavinnetjes bezitten en neuken wanneer ze willen, hoeven ze het in Azië niet te flikken. Dat zag je maar in Birma.
  Maar goed, bestuur hier…
  Wat is Rutte nou eigenlijk? Een vent of toch dat lekkertje met dat strikje om in dat strakke bloesje bij het concert van Gordon en ook die gelakte nageltjes?

  Liked by 3 people

 11. templars2017 // april 29, 2018 om 22:43 //

  De islam die hier uitgevoerd wordt meestal onder murana is een echt gevaar ,een gevaar dat miskent is door lieden die het verdedigen en er niets van kennen.
  Het probleem oplossen met woorden en politiek zal waarschijnlijk nooit meer lukken , als de woorden te kort schieten dan is er enkel nog de alternatieve wijze om het op te lossen ,die is jammerlijk genoeg niet ze gecultiveerd als al de flapdrollen die het met veel mooie woorden en regeltjes hebben verkloot voor de overgrote meerderheid van ons.
  Als de regeltjes het niet meer doen dan is het opkuiswerk zonder regeltjes ,doch met één grote stelling ,overleef……
  Het opruimen van het jarenlang verspreide gif zal een titanenwerk zijn dat niet op één wee drie zal geklaard zijn, het is een kwestie van een begin te hebben ,waar en wanneer is nog niet geweten maar dat het komt is zeker……

  Like

 12. Esperanza // april 30, 2018 om 00:30 //

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // april 30, 2018 om 00:54 //

  Uiteraard sluit ik me geheel aan bij de mensen die het absurd vinden dat oliestaatjes hier invloed kopen.
  Dat gezegd hebbende vraag ik me nu al een dag of twee af hoe het eigenlijk zit met katholieke en/of hervormde kerken. Wie heeft die betaald en van wie zijn ze eigenlijk ?
  Zijn die katholieke kerken bijv eigendom van Rome/Vaticaan ?
  Het zal wel getuigen van weinig intellect maar ik weet het werkelijk niet !

  Like

 14. @Esperanza // april 30, 2018 om 00:30

  Ik had het gelezen ja (in zijn geheel), maar waarom verwijst Niemoller naar De Morgen waar het achter een betaalmuur staat, terwijl je hier het hele verhaal kunt lezen:

  Maar waarom Verspilt Wim van Rooy tijd aan een weerwoord op een losgeslagen linksidioot, dat zou de beste man niet moeten doen, dat is zonde van zijn tijd.

  Like

 15. @ Tijl Uylenspiegel // april 30, 2018 om 00:54 /

  Ja kardinalen en bisschoppen hier worden ook benoemd door het Vaticaan, net zo erg.

  Meh.

  Erger aan die katholieken is hun hele Jesuit order, Maltezer orde (is ons protestantse koningshuis erelid van), zwarte adel, nog stammend uit Venetiaanse tijden. Belangrijke steunpilaar van de NWO, whatever that may be.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // april 30, 2018 om 02:08 //

  Ja dat wist ik wel Fub en als het goed is worden ze ook vanuit het Vaticaan betaald, maar ik vroeg me meer af van wie de gebouwen waren/zijn. Niet alleen de kerken maar ook de kloosters, het zijn vaak kapitale gebouwen en ze moeten toch een of meerdere eigenaren hebben. Kloosters hebben daarnaast vaak ook vele hectaren grond en dat moet ook een aardige duit waard zijn.

  Like

 17. Esperanza // april 30, 2018 om 12:29 //

  Tijl, heb eens ooit een pastorie gekocht in het Land van Maas en Waal waar ik toen woonde met bedoeling er en woon gemeenschap voor ouderen te starten.
  In de notariële akte van overdracht werd het bisdom als eigenaar opgevoerd met wie de koopprijs moest worden afgerekend.
  Die woongemeenschap is overigens nooit wat geworden, Eerste bewoner bleek een geschifte dame te zijn die kandidaten prima wist af te schrikken.

  Like

 18. Esperanza // april 30, 2018 om 12:32 //

  @Fub ‘Maar waarom Verspilt Wim van Rooy tijd aan een weerwoord op een losgeslagen linksidioot, dat zou de beste man niet moeten doen, dat is zonde van zijn tijd.’

  Levert Wim weer de nodige aandacht voor zijn werk op, lijkt me zo.

  Liked by 1 persoon

 19. @fub en tijl. Jullie zouden je niet tot het niveau van die Daniel moeten verlagen, door de zeiklam op één lijn te stellen met de christelijke godsdienst en haar uitingsvormen in Nederland. Uitgesproken dom.

  Like

 20. @ Ahava // april 30, 2018 om 13:49

  Ik heb niks tegen de uitingsvormen van het christendom in NL. Je hebt me verkeerd begrepen denk ik.

  Dat ik zei dat kardinalen en bisschoppen aangesteld worden door het Vaticaan liet ik volgen door een ‘Meh’, als in Meh boeiuh.

  Waarmee ik uitdrukte dat ik het niet interessant vind dat dat zo is.

  Waar ik wel een probleem mee heb is die schimmige zwarte adel kliek.

  Like

 21. Ik heb me groen en geel geërgerd aan het journaal. Iemand bij de NPO is er eindelijk achter gekomen wat heel nuchter denkend Nederland (dus het linkse deel uitgezonderd) al jaaaaren wist. Man, man, man wat een armoe met zulke omroepen. Niets, helemaal niets wisten ze over de islam en ze wilden het ook niet weten of horen. Wilders was een hitser en een hater, noem maar op. Wanneer gaat politiek Den Haag eindelijk eens excuses aanbieden aan Wilders omdat hij gelijk had en de rest niet. Maar goed, het wat je schreef in die twee laatste zinnen. Die vormen voor mij het hoogtepunt van het artikel.

  Like

 22. Esperanza // april 30, 2018 om 23:24 //

  Geert Wilders uitgenodigd door Marine Le Pen voor 1 mei viering in Nice.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s