Nieuw

3 strikes you’re out; pas de wet aan.

Door Blondemevrouw

Arthur C. is 33 jaar en was sinds zijn 19e slechts zes maanden op vrije voeten. Voor gewelddadige straatroven, diefstallen en verkrachtingen zat hij af en aan – op zes maanden na – vast gedurende veertien jaar. Het duurde nooit lang voor hij weer een slachtoffer maakte. In 2010 werd hem 7 jaar celstraf opgelegd voor het verkrachten van een vrouw in haar hotelkamer. Bij zijn vrijlating in december 2016 kreeg hij een enkelband, maar die knipte hij vrijwel direct door. Hij werd aangehouden en stond twee maanden later weer buiten. Zonder enkelband. Binnen acht uur na zijn vrijlating probeerde hij een vrouw te beroven en drie dagen later gijzelde, bedreigde en verkrachtte hij een vrouw in Rotterdam urenlang in haar eigen huis. Het is tijd om de wetten aan te passen. 

Er is geen beter voorbeeld van een mens, die niet vrij in de samenleving mag rondlopen. Nooit meer op vrije voeten mag komen. Helaas is hij niet de enige waarvoor de samenleving, en vrouwen in het bijzonder, permanent beschermd moeten worden. Volgens de rechter verdient hij echter nog een kans. De rechter denkt dat Arthur C. nog te repareren is. Hij gaat opnieuw slachtoffers maken. Gegarandeerd.

C. noemde haar zijn slaafje en vertelde dat hij haar gevangen zou houden. Ze werd voortdurend met een mes bedreigd en veelvuldig verkracht in haar eigen huis.

TBS is een behandelmaatregel die de rechter oplegt aan mensen die zware delicten hebben gepleegd en lijden aan een psychiatrische ziekte of stoornis. Deze stoornis beïnvloedt in meerdere of mindere mate hun gedrag. De rechter stelt hen daarom niet geheel verantwoordelijk voor hun daden. Verkrachter zijn is kennelijk een ziekte waardoor je niet (geheel) verantwoordelijk bent voor je daden. Een ziekte die volgens de experts in onze samenleving ook nog eens te genezen is. TBS wordt opgelegd om de stoornis te behandelen en herhaling te voorkomen. Het doel is de dader te rehabiliteren. Dankzij dit godsyndroom worden verkrachters zoals Arthur C. weer op de samenleving losgelaten.

Justitie had 21 jaar celstraf geëist en TBS. De rechter vindt 12 jaar celstraf en TBS voldoende. Dus gaat Arthur over acht jaar naar een kliniek, krijgt hij proefverlof en zal hij zijn volgende slachtoffer(s) maken.

De wetten moeten worden aangepast. Mensen zoals Arthur C. zijn niet te genezen. Ze zijn niet ziek. Ze zijn permanent stuk. En de samenleving moet permanent tegen hen beveiligd worden. De samenleving moet definitief beschermd worden tegen mensen die drie keer een geweldsmisdrijf plegen. Drie keer een geweldsmisdrijf is levenslang.

Via Blondemevrouw.nl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

19 Comments on 3 strikes you’re out; pas de wet aan.

 1. antiislamnu // april 29, 2018 om 11:02 //

  Wees maar blij dat hij 12 jaar en tbs heeft gekregen in Zweden lopen er duizenden Arthur’s rond daar nemen ze verkrachtingen niet zo serieus en vooral niet als je asielparasiet bent dan hebben ze nóg begrip voor zo’n vieze hond.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // april 29, 2018 om 11:41 //

  Grappig; het eerste dat door me heen schoot toen ik de naam Arthur C. las dat het weliswaar Europees klonk maar dat het nog geen garantie is dat het ook daadwerkelijk zo is. En ja hoor op de site van Blondemevrouw staat een rechtbank tekening waaruit blijkt dat het om een behoorlijk donker getinte man gaat !
  Tv programma’s als Opsporing Verzocht doen hun uiterste best om zo nu en dan ook zaken te belichten waar de gezochte personen autochtonen zijn, maar desondanks gaat het in meer dan 95% om ‘nieuwe medelanders’.
  Dat mag je alleen niet hardop zeggen want dan discrimineer je, dan ben je een racist. Dan schijn je ook extreem-rechts te zijn.
  Het blijft verbazen dat men een politieke overtuiging koppelt aan het constateren van feiten.
  Stel je voor dat je hardop vaststelt dat een bepaald kruispunt gevaarlijk is aangezien er ontzettend veel ongelukken en aanrijdingen plaatsvinden en dat men dan in koor gilt; “Oh dan zul je wel socialist zijn”.
  Het slaat als kut op Dirk, als een lul in een bord yoghurt…..
  En het stuk verdriet waar het artikel om gaat hoort gewoon niet thuis in een samenleving ongeacht welke, hem terug laten keren in de samenleving is niet alleen onverantwoord, het is compleet misdadig.

  Liked by 4 people

 3. Wat is een misdrijf ??
  In California Amerika heeft een vrouw gestreden voor de 3strike , tot dat haar zoon voor de 3de keer met een joint ( was toen nog verboden ) werd gepakt en een hele hoge straf kreeg (30 jaar ofzo)

  Like

 4. trebor2110 // april 29, 2018 om 11:48 //

  als een lul in een bord yoghurt…..
  Wat een geile fantasie Tijl 🙂

  Liked by 2 people

 5. Ik heb wel gehoord van , dat slaat als een lul op een drumstel.
  Maar niet van, als een lul in een bord yoghurt.

  Like

 6. Antillianen hebben soms de meest vreemde Nederlandse namen.
  Zo ken ik er 1 die heet Bruno.

  Like

 7. Esperanza // april 29, 2018 om 14:08 //

  Ijdele hoop, nou ja zonder dromen houdt geen mens ’t vol.

  Like

 8. @Tijl &Bert
  In Rotterdam noemen we zoiets: het slaat als een lul op een slagroomgebakkie.
  Af en toe denk je wel eens, denken die negers wel eens aan iets anders als neuken. Diegenen die ik hier in het Rotterdamse ken, zowel Suri’s als Antillianen, Afrikanen hebben allemaal ettelijke kinderen bij diverse vrouwen, waarvoor in bijna alle gevallen de gemeenschap mag opdraaien, want ook die zwarte vrouwen laten zich platneuken en weten dan uiteraard niet meer wie de vader is (of ze willen het niet weten).

  Liked by 1 persoon

 9. Ivan, hier in de buurt woont er 1 die verzameld ze, een Nederlandse van een jaar of 50.
  Heeft van de meest verschillende nationaliteiten wel 1 koter van rond lopen.
  Ik ben de tel kwijt geraakt, maar ik schat het op een stuk of 8 – 9 stuks in alle leeftijden.
  Woont alleen in een huis met haar koters.
  Zolang je weer een nieuwe heb hoef je nooit te solliciteren of werken.
  En wanneer de kleinste net de leeftijd grens bereikt dat sociale zaken gaat zeuren, dan komt er weer een nieuwe bij.
  Dus de belasting betaler houd alles in stand, en het rijk betaald wel.

  Liked by 1 persoon

 10. Gewoon het recht in eigen hand nemen en af knallen. De wetgever zal de samenleving nooit beschermen. Te dom en te laf. En nee Afrikanen denken inderdaad aan niets anders, kijkend naar de mensapen zal je het begrijpen.

  Liked by 2 people

 11. Kan alleen maar hopen dat de vrouw of dochters van die rechter de volgende zijn. Kan hij zijn linksche indocterinatie gaan herzien.

  Liked by 1 persoon

 12. jennefer // april 29, 2018 om 20:11 //

  en maar n grote bek opsetten teen de blanke afrikaner….

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // april 30, 2018 om 00:04 //

  Het meest onbegrijpelijke aan Surinaamse vrouwen vind ik altijd die types met een kilo of vijftig overgewicht (en dat zijn er een hele hoop) die dan toch een berg kapsones hebben van heb ik jou daar. Je zou verwachten dat ze zich uit schaamte onder een steen verstoppen maar het tegendeel is waar.
  Nóg meer mesjogge is dat Surinaamse mannen er geen enkel probleem in zien.
  Maar misschien heeft het er wat mee te maken dat ik op zijn zachtst gezegd niet op dikke vrouwen val…..

  Like

 14. Esperanza // april 30, 2018 om 00:45 //

  Smaken verschillen, Tijl. Is daar een een teken van welstand en schoonheid,

  Gedwongen voeding doet d’r in sommige culturen nog een schepje boven op.

  Like

 15. Esperanza // april 30, 2018 om 01:06 //

  Jack Daniels schijnt te helpen.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // april 30, 2018 om 01:21 //

  Nou dan mogen ze wel flink doorzuipen als ze door moeten gaan tot ze niet meer lelijk zijn. Afstotelijk is eigenlijk een beter woord.
  Als alle vrouwen zo dik zouden zijn zou ik serieus overwegen om homo te worden.
  Of geheelonthouder dat schijnt ook te kunnen.

  Like

 17. Tja, schillen versmaken…. Heb liever wel wat houvast, niet dat ze uit de ruif kunnen meevreten. 😉

  Like

 18. Republikein // april 30, 2018 om 23:32 //

  Het verhaal dat het water in badkuipen en wastafels bij het leeglopen op het noordelijke en zuidelijke halfrond een tegengestelde richting op draait, zal wel bekend zijn. En vermoedelijk ook wel dat het een broodje aap is dat je dit in de praktijk kunt waarnemen, daarvoor is het verantwoordelijke Corioliseffect te klein ten opzichte van andere invloeden als de vorm van de bassins en reeds aanwezige stromingen in het water.

  Op plekken waar je de evenaar kunt passeren, zijn er echter handige jongens die toeristen graag in de luren leggen met een zogenaamde demonstratie van dit Corioliseffect. Kijk bijvoorbeeld naar deze performer in Oeganda die dit al jaren zo doet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s