Nieuw

Oostenrijkse politie valt huizen van leiders van Generation Identitaire binnen

Op vrijdag 27 april zijn de huizen van Martin Sellner en Patrick Lenart, leiders van de Oostenrijkse Generation Identitair, binnengevallen door de Oostenrijkse autoriteiten. Volgens de twitter van Sellner probeert een advocaat de beweging te verbieden, waarbij de leden drie jaar gevangenisstraf riskeren. Ook andere gebouwen en kantoren van GI zouden door de autoriteiten zijn binnengevallen.

Schijven en documenten werden in beslag genomen uit beide huizen, de autoriteiten zijn op zoek naar bewijs van “gewelddadige bedoelingen”. Blijkbaar is het in het moderne Europa nog steeds gevaarlijk om de islam op vreedzame wijze te bekritiseren? Op dit moment blijft de situatie onduidelijk en hopelijk zullen er zich binnenkort enkele ontwikkelingen voordoen.

De Oostenrijkers lanceerden een nieuwe hashtag #heimatliebeistkeinbrechen, wat zich vertaalt als “Uw vaderland beminnen is geen misdaad!

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/heritage-identity/nationalism-nationalist-movements/breaking-generation-identity-austrian-leaders-houses-raided-by-police/

En wij hadden nog hoop dat het onder Kurz beter zou worden in Oostenrijk ?

De acties van Generation Identitaire zijn altijd vreedzaam, ze zijn zich er van bewust dat ze niet tekeer kunnen gaan als Antifa of mohammedanen. Dat autoriteiten op zoek zijn naar bewijs van “gewelddadige bedoelingen” als natuurlijk volkomen kul.

Het gaat er om om gedachtegoed dat ingaat tegen de staatsdoctrine van omvolking, blanke genocide, en de vrije meningsuiting het zwijgen op te leggen. We zagen het bij Tommy Robinson waar alles uit de kast gehaald werd om iets te vinden om hem bij moorddadige moslims op te kunnen sluiten in de hoop dat hij het niet zou overleven.

We zien het aan de voortdurende twitterbans die altijd alleen ‘rechtse’ critici ten deel vallen en nooit omvolkingsapologeten.

Tommy Robinson die nu een perma twitterban heeft omdat hij de feitelijke cijfers aanhaalde over mohammedaanse rape-gangs in Engeland. Martin Sellner, Lauren Southern en Brittany Pettibone die Engeland nooit meer in mogen om een gedachtemisdaad, terwijl er nog elke dag blanke meisjes verkrqacht worden door geïmporteerde barbaren.

Dit was een volkomen vreedzame actie:

Generatie Identitair verdedigt de Italiaans Franse grens omdat de Franse Collaborateurs-regering dat weigert

En de dagen daarna heeft Frankrijk extra versterking naar de grens gestuurd om beter te controleren, dus het was wel degelijk effectief.

Deze actie met de boot om in de Middellandse Zee een tijdje te patrouilleren was volkomen vreedzaam en nadien heeft Italië daadwerkelijk een paar NGO-boten aan de ketting gelegd voor mensensmokkel.

Mission: Defend Europe

Defend Europe – The #CStar has arrived in front of the Libyan coasts

The successes of Defend Europe

Als woorden verboden worden rest er nog maar één uitweg. De autoriteiten spelen met vuur !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Oostenrijkse politie valt huizen van leiders van Generation Identitaire binnen

 1. skeeter // april 28, 2018 om 08:43 //

  “De autoriteiten spelen met vuur !”
  Is hier in dit corrupte land canadead al niet anders.

  Liked by 1 persoon

 2. Sterker nog……autoriteiten doen alles voor een collaps van het land.

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // april 28, 2018 om 10:45 //

  Tweede poging tot posten: nieuws dat er niet door kwam;

  http://www.nieuwsmash.nl/pegida-voorman-ed-de-hollander-veroordeeld-in-duitsland/

  Like

 4. Op alle mogelijke manieren moet het protest tegen de omvolking de mond worden gesnoerd.
  Als ze niets substantieels vinden dan gaan ze wel de belastingen er bij sleuren.
  De apparatuur van de staat zal alles uit de kast halen om GI te doen zwijgen, dit bewijst echter dat ze er bang voor zijn .
  Een gezond politiek systeem kan kritiek verdragen en desnoods weerleggen ,doch het rot tot op het bot systeem van Europa niet meer en heeft maar één doel oppositie uitroeien met alle middelen ,tot enkel hun mening, opinie en visie kan ,mag en zal gesproken en gehoord worden …

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // april 28, 2018 om 18:20 //

  Like

 6. antiislamnu // april 28, 2018 om 19:21 //

  Like

 7. Esperanza // april 30, 2018 om 21:50 //

  Video verklaring Martin Sellner;

  https://www.bitchute.com/video/Qz2HT5h3stNi/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s