Nieuw

Nobelprijs voor Trump?

© creativecommonsstockphotos ID 93558154 | Dreamstime Stock Photos

Obama ontving een Nobelprijs voor zijn verkiezingsoverwinning. Vervolgens intensiveerde hij de oorlog in Afghanistan, viel Libië aan, steunde een dictator die Egypte overnam, bewapende Saoedi-Arabië terwijl ze Jemen verwoestte, creëerde I.S. en de Syrische oorlog.

In de relatief korte tijd dat Trump president is heeft hij vrede gecreëerd tussen twee naties die al zestig jaar in oorlog zijn.

Verdient Trump een Nobelprijs?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nobelprijs voor Trump?

 1. Like

 2. Hoewel in een artikel over deze kwestie op Joop zorgvuldig is vermeden om Trump te noemen, moet menig linkse reagluurder in de reacties knarsetandend toegeven dat dit een dingetje van Trump is. Nu wachten tot de witteonderbroekenman zonder resultaat van zijn vrouwenjacht thuiskomt en met zijn cencuurbijltje gaat hakken. Dus hier niet klagen als de complimenten er straks niet meer staan.

  Liked by 2 people

 3. Alphons Mantel // april 28, 2018 om 09:22 //

  Trump heeft de werkloosheid in de USA opgelost met simpele belastingverlaging.

  Alphons

  Like

 4. Ik ben ervan overtuigd dat dit slechts het begin is, er gaat nog veel meer moois komen vooral nu ook officieel bewezen is dat de collusion een hoax is. Ik weet het, ik ben zeer pro-Trump en een opportunist wat betreft Trump (wat NL betreft helaas een stuk minder). Ik zie ook wel z’n “zwakke” punten, zo lijdt hij bijvoorbeeld niet aan valse bescheidenheid zoals veel van de übergoedmensen het zou willen zien maar ik ben ervan overtuigd dat de meerderheid uiteindelijk toch moet toegeven dat zijn daden voor hem spreken en dat zijn hart op de goede plaats zit, de extreem-linksen zullen alleen gekker en gekker worden, waarmee ze zichzelf uiteindelijk/hopelijk volledig buitenspel zetten.

  Wat ik mooi vind aan Trump zoals bijvoorbeeld in de persconferentie gister met Merkel: een Duitse journaliste verweet cq vroeg hem over zijn “agressieve” twittergedrag en dat veel mensen in Duitsland hem dat niet in dank afnemen. Waarop hij antwoordde dat het juist een goed teken is wanneer hij aan de andere kant (Duitsland) niet altijd even gewaardeerd wordt want hij representeert namelijk de VS en niet Duitsland; Tsjakaa..

  Trump lijdt niet aan valse bescheidenheid, hij schept zelfs op over zijn prestaties, hij is daar blijkbaar trots op, hij gelooft in zichzelf.

  En dat is dus het bizarre, “fatsoenlijk” links wil liever een president die niet in zichzelf gelooft en niet trots is op zijn/haar prestaties. Drie keer raden waarom!!

  Liked by 1 persoon

 5. Arjen alderliefste // april 29, 2018 om 07:24 //

  Trump zou opnieuw geschiedenis kunnen schrijven als hij de Nobel prijs fake zou noemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s