Nieuw

Multiculturele bloednacht in Milaan

Foto ter illustratie.

Twee Noord-Afrikaanse vluchtelingen gearresteerd na nacht van moord en bloedvergieten

Italië – De Italiaanse politie heeft afgelopen vrijdag in Milaan twee Noord-Afrikaanse asielzoekers gearresteerd in verband met vier afzonderlijke gewelddadige aanvallen, waaronder een messenmoord op een 22-jarige vrouw.

De twee mannen worden beschuldigd van zowel het doodsteken van een jonge vrouw als het in de buik steken van een 21-jarige vrouw uit Engeland tijdens een overval in de omgeving van het treinstation van Milaan.

De studente werd op weg naar huis aangevallen en werd later in kritische toestand naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een rapport van de Italiaanse politie werd het meisje door twee niet-EU-burgers aangevallen in een poging haar te beroven. De twee wisten met alleen maar een mobiele telefoon weg te komen.

De twee andere gewelddadige misdaden waar de twee vluchtelingen voor worden aangeklaagd zijn het neersteken van een 31-jarige Italiaan en het mishandelen van een 36-jarige Peruaan. Naar verluidt staken de agressors de Italiaanse man in de buik en de borst terwijl ze zijn portemonnee probeerden te stelen, de mishandeling van de Peruaan vond plaats toen ze hem van twee mobiele telefoons probeerden te beroven.

De vier gewelddadige aanvallen die aan de twee Noord-Afrikanen worden toegeschreven, vormden slechts het topje van de ijsberg in wat de Italiaanse media een reeks gewelddadige “gevechten tussen buitenlanders” noemen die vrijdagnacht plaatsvonden.

Een 43.jarigen Roemeen stierf in het ziekenhuis, nadat hij rond 21.30 door een andere buitenlander bruut werd aangevallen met schoppen en slagen bij het verlaten van een bar.

Een man uit Bangladesh, 23 jaar oud, stierf ook deze nacht, nadat hij tijdens een roofoverval met een mes was neergestoken. Een ambulance arriveerde om de man naar het ziekenhuis te brengen, maar hij overleed voor aankomst.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/28/italian-police-arrest-two-north-african-migrants-night-death-bloodshed/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Multiculturele bloednacht in Milaan

 1. Henk der Niederlander // april 28, 2018 om 22:52 //

  Hoofdzakkelijk aan de Italiaanse regering te danken die het nodig vond om de zielige dobberafrikanen naar Italie te laten komen en ze niet terug te sturen afzender.
  Maar aan de andere kant hebben ze natuurlijk wel een multiculturele samenleving gekregen met alle mooie verrijkingen erbij

  Liked by 3 people

 2. Graag de verantwoordelijken opgebracht voor deze misdaden tegen EU burgers.
  Nooit hebben EU burgers met dit soort gruweldaden te maken gehad, totdat de EU besloot om ongelimiteerd illegale migratie van mensen (die niets met westerse waarden hebben) ongecontroleerd in de EU te importeren.

  De EU burgers zijn hierover NIET geconsulteerd, daarmee is het ontwrichten van de autochtone souvereine landen een misdaad tegen de eigen burgers!

  Politici die tegen de belangen van hun eigen volk handelen dienen te worden opgepakt/opgesloten en te worden berecht.

  Liked by 2 people

 3. Het is oefenen met een mes……..voor straks als het grotere werk uitgevoerd moet worden.

  Liked by 1 persoon

 4. Blijkbaar zijn de barbaren uit hun hol aan het komen , de temperatuur stijgt ,de dagen worden langer ,het toerisme gaat op gang komen ,wat normaal voor Europa een vakantie periode moet worden kan gemakkelijk een nachtmerrie worden.
  Sedert verleden zomer is de groep van invasietuig ook gegroeid en nu de Grieken hun pas aangekomen “vluchtelingen” niet meer mogen opsluiten is het hek daar van de dam ,er is nu al een begin van een aanzuigeffect aan het manifesteren.
  Het is waanzinnig aan het worden in de mate dat het nog kan ,daar nu ook in VN een motie geuit wordt dat het goed mogelijk is dat IS strijders tussen de nieuwe stroom gaan zitten maakt de hele situatie alleen maar grimmiger.
  Het zou kunnen een hete zomer worden ……..

  Like

 5. Ze zullen het merken aan het aantal toeristen. en misschien dat ze dan eindelijk actie ondernemen. En ook de doodstraf zo snel mogelijk weer invoeren.

  Like

 6. antiislamnu // april 29, 2018 om 00:03 //

  Wat in godsnaam heeft de E.u ons aan voorspoed gebracht als ze niet een de grenzen willen sluiten om hun onderdanen te beschermen.
  Dit achterlijke zooitje wat zich bestuurders noemt moet meteen afgezet worden en terplekke gefusilleerd worden wegens hoog verraad.

  Like

 7. Stef, toeristen blijven echt niet weg iedereen denkt het valt wel mee
  In Venetië 30 miljoen toeristen per jaar, bleven ze maar weg , ze komen er nog wel achter hoe leuk Europa is geworden

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // april 29, 2018 om 01:16 //

  Wat verwachten ze dan in Italië? Ze hebben hun laatste geld betaald aan de mensensmokkelaars, een uitkering in Italië zal geen vetpot zijn en dus slaan ze aan het roven, ze doen dat zoals het ‘thuis’ gewoon was, een leven meer of minder daar werd niet naar gekeken.
  Ze brengen gewoon hun “cultuur” mee, dat vonden de multiculturalisten toch juist zo mooi ?
  Nou geniet er maar van dan !

  Liked by 1 persoon

 9. Johan P // april 29, 2018 om 05:18 //

  Gut, voelt niemand hier de enorme culturele verrijking die van dat soort personen uitgaat? Het is toch geweldig dat ze hun cultuur zo met ons delen?
  We moeten echt op onze knieen voor de hoge heren en dames in het EU parlement en de Europese Comissie om ze te bedanken voor deze gewelddadige, oeps, ik bedoel natuurlijk geweldige, toevoeging die onze samenleving zo veel beter maakt.

  Like

 10. @Feniks // april 28, 2018 om 23:00 //

  Dat is niet genoeg. Terechtstellen is de oplossing (capital punishment). De burgers houden al genoeg ongewenste kostgangers. Ik pleit voor totale vernietiging van de verraderlijke staat en haar vazallen.

  Like

 11. Europa staat aan de vooravond van een grote oorlog, zoveel is inmiddels wel duidelijk…..https://zlj13051967.wordpress.com/2018/04/28/sharia-gettos-overal-in-west-europa/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s