Nieuw

Far-Left Antifa Militants in Syria Vow to Fight French State

armed antifa, pic twitter

Far-left extremists fighting alongside Kurdish militia groups in Northern Syria have expressed support for their fellow far-left compatriots in France who have been recently evicted from several major squats, saying they may return and help fight the French state.

The group “Antifascist Forces in Afrin” released a video statement, which has since been removed, on their Facebook page claiming that they were willing to engage and resist the French government following clashes between French police and anarchist squatters in Notre-Dame-des-Landes and Tolbiac University over the last month.

The eviction from Tolbiac University in Paris, which occurred last week, saw minor clashes with police but according to a report from newspaper Le Parisien, the squatters, who were occupying the building since March, had caused more than a million euros in damages.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s