Nieuw

’AIVD waarschuwde Den Haag voor financier moskee’

As Soennah-moskee Ⓒ GOOGLE MAPS

Inlichtingendienst AIVD heeft de gemeente Den Haag vorig jaar vertrouwelijk geïnformeerd over een omstreden financier van de As Soennah-moskee. Het islamitische centrum ontvangt volgens de inlichtingendienst steun van een Koeweitse liefdadigheidsinstelling die in verband wordt gebracht met terrorisme. Dat bevestigen verschillende bronnen onafhankelijk van elkaar aan NRC en Nieuwsuur.

De geldschieter is Revival of Islamic Heritage Society (RIHS), waarvan twee buitenlandse vestigingen op de Amerikaanse terrorismelijst staan. De Koeweitse hoofdvestiging stond tot juli 2015 op die lijst, maar is daar om een onbekende reden vanaf gehaald. RIHS financiert in meer dan vijftig landen voornamelijk salafistische scholen en moskeeën.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1973350/aivd-waarschuwde-den-haag-voor-financier-moskee

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on ’AIVD waarschuwde Den Haag voor financier moskee’

 1. Tijl Uylenspiegel // april 28, 2018 om 11:54 //

  “Liefdadigheidsinstelling” ja zo lust ik er nog wel een paar.
  En ze “schenken” geld in meer dan 50 landen !
  Stel dat ze in elk land 2 ton geven dan kom ik toch al snel op 10 miljoen aan liefdadigheid, en dat uit een land met 1,4 miljoen autochtonen en 1,8 miljoen allochtonen.
  Het zijn verdomme de moderne kolonisten, misschien moeten we al die moskeeën maar zien als missieposten !!

  Like

 2. Horatius // april 28, 2018 om 12:35 //

  In een normaal functionerende rechtsstaat zou deze haatmoskee allang zijn gesloten vanwege het openlijk propaganda maken voor een gewapende jihad en andere religieuze extremiteiten waaronder de doodstraf voor afvallige moslims.

  Maar de burgemeester Pauline Krikke staat echter volledig machteloos. Het zou hier namelijk gaan om strikt vertrouwelijke informatie waarmee in de praktijk geen daadwerkelijke actie op zou kunnen volgen.

  Geert Wilders wil nu een debat over deze kwestie om Mark Rutte nader aan de tand te voelen en alsnog te dwingen deze moskee op zo kortst mogelijke termijn te sluiten.

  De banden van de As Soennah-moskee met een terroristische organisatie zijn nu overduidelijk aangetoond en in het landsbelang moet er nu worden gehandeld. We moeten niet meer bang zijn voor grote maatschappelijke onrust (demonstrerende en rellende moslims) want die zal vroeg of laat toch uitbreken maar dan is het definitief te laat.

  Onze politieke elite is blijkbaar nog steeds van mening dat al die islamitische stromingen zoals de Soennieten, Sjiieten, Salafisme, Moslimbroederschap en Allah mag weten wat hier nog meer rondstruint hier vreedzaam zullen gaan samenleven na het volgen van een inburgeringscursus.

  Maar ja, we onderhouden nu eenmaal goede diplomatieke en economische banden met de Golfstaten zoals Saoedi-Arabië en Koeweit, waarbij ons koningshuis ook een prominente rol heeft vervuld en afspraken (al of niet gemaakt in zeer besloten kring) moeten nu eenmaal worden nagekomen.
  Al zou dit in de praktijk kunnen betekenen dat wij hier in de nabije toekomst worden geconfronteerd met een Islamitisch Kalifaat Nederland.

  Maar de moslims vormen hier toch nog geen echte meerderheid? zal de argeloze autochtoon tegenwerpen.

  Klopt, maar met de volledige steun van de Linkse partijen (de eigentijdse NSB) kan dit dus geen beletsel vormen.

  Liked by 3 people

 3. Het is inderdaad bij de geiten af, wat zich in Den Haag afspeelt. Die haathutten (moskeeën) moeten niet alleen daar, maar in het gehele land gesloten worden.

  Like

 4. antiislamnu // april 29, 2018 om 01:37 //

  Dit is al jarenlang aan de gang en ze doen er totaal niets aan ze gewoon bang voor de reactie van de moslims.
  De angst regeert in denhaag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s