Nieuw

Zweedse politie verbreekt zijn trend – geeft signalement van groepsverkrachters: buitenlandse afkomst 

Een jonge vrouw is afgelopen nacht groepsverkracht in het Liljeqvistska park in het centrum van Borlänge. Het handelt zich om verschillende buitenlandse daders die onbekend zijn bij het meisje, meldt de politie.

Op 03:24 werd de politie opgeroepen naar het Liljeqvistska park in de buurt van het Borlange reiscentrum.

Verschillende daders hadden een 20-jarige vrouw verkracht, die daarna de politie kon alarmeren.

De mannen waren onbekend voor het vrouwelijk slachtoffer, maar deze keer is de politie met een beschrijving van de daders naar buiten gekomen.

– Het handelt zich in totaal om 4-5 mannen. Volgens de vrouw zijn ze 18-25 jaar oud en hebben een buitenlandse afkomst, zegt Tommy Lindh van de politie tegen Aftonbladet.

De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht en haar kleding is in beslag genomen voor nader onderzoek. Een groot gebied rond de plaats waar het slachtoffer is aangevallen, is ook afgebakend.

De politie heeft een eerste verhoor met de vrouw gehad.

Niemand is gearresteerd en momenteel is er geen verdachte. De politie vraagt mensen die omstreeks 03:00 uur ’s nachts in de nabijheid van de locatie waren om contact op te nemen met eventuele getuigenverklaringen.

Bron:

http://www.friatider.se/ung-kvinna-gruppv-ldtagen-av-invandrare-i-borl-nge

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweedse politie verbreekt zijn trend – geeft signalement van groepsverkrachters: buitenlandse afkomst 

 1. ‘Buitenlandse afkomst’

  Laat me raden, blanke Amerikanen ?

  Like

 2. Altijd weer die Eskimo’s.
  Die zijn het gewend dat je een vrouw aanbied als gast zijnde.

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // april 27, 2018 om 21:36 //

  Voor Zweden is het te laat ….veel te laat

  Like

 4. scherpschutter1943 // april 27, 2018 om 22:37 //

  zweden is verloren. Was vroeger mijn favoriete vakantieland. Nu durf ik daar niet meer naartoe.

  Like

 5. De eerste vraag die zich opwerpt is, heeft de dame in kwestie het kwaad over zichzelf afgeroepen? Ofwel wat is de politieke voorkeur van de desbetreffende dame, en -belangrijker- heeft zij daar tijdens de laatste verkiezingen in het stemhokje blijk van gegeven.
  Mocht dat laatste het geval zijn -en ik vrees het ergste- dan geldt hier, eigen schuld, dikke bult, nemen we het voorval als kennisgeving aan om vervolgens over te gaan tot ‘de orde van de dag’ !

  Voorgaande klinkt wellicht enigszins ‘wrang’,…….maar ondergetekende kan inmiddels- en dit met de beste wil van de wereld- geen greintje medelijden meer opbrengen voor dit soort volk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s