Nieuw

VVD woordvoerder wil Europese Superstaat

Door Blondemevrouw

Guy Verhofstadt presenteerde op 17 april 2018 zijn visie op de toekomst van de Europese Unie. Guy is de woordvoerder van de VVD in het Europees Parlement. Mannen zoals Verhofstadt en Rutte zijn arrogant. Ze zijn zo gewend dat ze straffeloos kunnen liegen, bedriegen en stelen, dat ze hun plannen gewoon openlijk verkondigen. Hun plannen om de Europese volkeren, waaronder het Nederlandse volk, alle restjes rechten en vrijheden te ontnemen. Die Europese Superstaat moet er komen.

Verhofstadt is teleurgesteld dat alleen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk bommen op Assad hebben gegooid. Guy had liever gezien dat de Europese Unie met een eigen Europese leger bommen op Syrië had gegooid. De EU presenteert zichzelf als een unie die oorlog voorkomt. In werkelijkheid is het een oorlogszuchtig gedrocht. Niet alleen wil de woordvoerder van de VVD oorlog voeren in Afrika, hij zoekt ook al lange tijd oorlog met Rusland. Het creëren van een vijand is een strategie om draagvlak te realiseren voor de Europese Superstaat. Mensen moeten geloven dat de EU hen zal beschermen. De EU brengt de mensen echter juist bewust in gevaar.

Rutte en Verhofstadt bestempelen terechte kritiek op islam als angstzaaien en importeren voortdurend miljoenen moslims. Ondertussen zaaien zijzelf onterechte angst voor Rusland, een bondgenoot in de strijd tegen terrorisme en massa-immigratie uit Afrika. Angst voor Rusland moet ervoor zorgen dat Europese volkeren een EU-leger omarmen en de Europese Superstaat accepteren.

Dat geldt overigens ook voor de massa-immigratie van voornamelijk moslims. De EU stimuleert die illegale invasie en zegt vervolgens dat een Europese Superstaat, die invasie zal indammen. De EU-Superstaat is de oplossing voor de problemen die de EU zelf bewust veroorzaakt. Wie trapt er nog in?

Wie Verhofstadt ook maar lastig vindt, is die eigenwijze Orbán. De leider van Hongarije die wèl kiest voor de belangen van zijn land en de belangen van zijn volk. Omdat Orbán geen islamisering accepteert en dus geen massa moslims binnenlaat, zou hij een xenofoob zijn. Het is simpelweg een realist. En een echte leider.

Ook zouden de media in Hongarije niet eerlijk verslag doen. De ironie. In alle landen die naar de pijpen van de EU dansen, zijn de media te vergelijken met die van Noord-Korea. Zo ook in Nederland. Dat is geen probleem voor Verhofstadt, want media die de kijkers en lezers indoctrineren met de EU-visie zijn goed. Media die eerlijk zijn over islamisering en het dictatoriale karakter van de EU zijn natuurlijk fout. In zijn speech vergelijkt de woordvoerder van de VVD Orbán met Poetin. De EU heeft Poetin als de vijand bestempeld. En nu dus ook Orbán.

Politici die Orbán feliciteren met zijn politieke overwinning, EU-landen die weigeren Hongarije keihard aan te pakken, het niet in EU-verband kunnen bombarderen van Syrië en de door de EU zelf gestimuleerde illegale invasie van voornamelijk moslims, beïnvloeden de economie, zegt Guy. En de enige oplossing is een Europese Superstaat, met een EU-leger en een bankenunie.

Een unie van soevereine staten werkt niet, zegt Verhofstadt. 

Nu is onze soevereiniteit al grotendeels afgenomen door die verschrikkelijke Europese Grondwet door onze strot te duwen, terwijl we daar massaal NEE tegen hebben gezegd. Maar de arrogante leiders willen graag ook de laatste restjes van ons stelen.

Verhofstadt: Echte soevereiniteit is Europese soevereiniteit.

De basis voor de Europese Superstaat is gelegd. Het moet alleen nog afgemaakt worden. En dat gaan arrogantiërs zoals Verhofstadt en Rutte doen. Zo snel mogelijk.

Nexit. Nú.

Via Blondemevrouw.nl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on VVD woordvoerder wil Europese Superstaat

 1. antiislamnu // april 28, 2018 om 00:06 //

  En ondertussen heeft het domme volk niets in de gaten ( op een enkeling na) lachend staan de ongekozen Eu voormannen te liegen en te bedriegen.
  Het zelf veroorzaakte vluchtelingen verhaal is een grote aanval op de Europese bevolking om hun cultuur en tradities te vernietigen.
  Dit om in sneltreinvaart een groot en volgzaam Europa te creëren en dat mag ten kosten van alles zelf door het volk te vervangen voor de islamieten.
  Echt ik wordt dood ziek van al die naïeve nederlanders en domme ik heb geen mening weg kijkende nederlanders.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // april 28, 2018 om 00:19 //

  De ellende is dat je er niets tegen kunt doen, de door ons gekozen “volksvertegenwoordigers” verzaken maar het volk is zo murw dat ze hen de volgende keer gewoon wéér kiezen.
  De lamstralen voelen zich oppermachtig en vervelend genoeg is dat ook eigenlijk zo.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een griezel is die Guy Verhofstadt, je zult de hele dag tegen hem aan moeten kijken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s