Nieuw

Rusland: “We zullen niet toestaan ​​dat er meer false flag-aanvallen plaatsvinden in Syrië”

De Russische delegatie in OPCW zei donderdag dat het erg belangrijk is om meer valse vlag-aanvallen in Syrië te voorkomen, en dat dergelijke aanvallen niet meer getolereerd zullen worden. Er werd ook bewijsmateriaal gepresenteerd dat aangeeft dat de vermeende gasaanval in Douma een paar weken geleden in feite een valse vlag-aanval was.

Afgelopen donderdag liet de Russische delegatie bij de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens, OPCW, weten dat het geen valse vlag-aanvallen meer toe staat in Syrië. Men verklaarde ook dat het de Verenigde Staten niet zou mogen worden toestaan om militair op te treden in het door oorlog verscheurde land.

Rusland presenteerde ook het resultaat van hun chemische-wapendeskundigen na onderzoek van de vermeende gasaanval in de stad Douma. Generaal-majoor Igor Kirillov, hoofd van de nucleaire, bio- en chemische wapens defensietroepen van Rusland, RKhBZ, zei:

“Russische experts hebben een gedetailleerde analyse van de vermeende aanval uitgevoerd. Twee gasflessen, naar verluidt door overheidstroepen van helikopters gegooid, werden gevonden in twee appartementen. Op de bovenste verdieping werd een lege gasfles gevonden. Het appartement was eerder gedeeltelijk verwoest en daarom ontbraken delen van het dak en een buitenmuur. De andere muren hadden ook schade opgelopen.

Het is vreemd dat de cilinder helemaal niet vervormd is, wat niet exact overeenkomt met een val uit een helikopter op een betonnen vloer. De cilinder heeft zijn ondoordringbaarheid voor het grootste deel behouden en is bijna volledig onbeschadigd, iets dat absoluut onmogelijk is na een val van ongeveer 2.000 meter, de gebruikelijke vlieghoogte van de Syrische legerhelikopters. Het achterste deel van een raket werd gevonden op het dak bij het gat. Het stuk heeft misschien het gat veroorzaakt, maar we kunnen niet uitsluiten dat het gat kunstmatig werd gecreëerd omdat we een breekijzer bij de trap van het huis vonden.”

Volgens Kirillov is de cilinder waarschijnlijk het huis binnengesleept, wat wordt beaamd door de sleepsporen die de experts op de trappen van het huis hebben gevonden. Een inwoner van het huis houdt ook kippen in zijn appartement en de kippen hebben de vermeende gasaanval op curieuze wijze overleefd.

De vermeende gasaanval in Douma werd al eens eerder in april gebruikt om een ​​raketaanval tegen Syrië door de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk te rechtvaardigen. Dit gebeurde merkwaardig genoeg slechts enkele uren voordat OPCW-experts zouden komen om te onderzoeken of er daadwerkelijk een gasaanval had plaatsgevonden.

Bron:

https://www.rt.com/news/425256-russia-wont-allow-attack-syria/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Rusland: “We zullen niet toestaan ​​dat er meer false flag-aanvallen plaatsvinden in Syrië”

  1. Edgy Veggie // april 27, 2018 om 23:51 //

    Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s