Nieuw

Prenatal heeft een reclame waarin een klein negerjongetje doet alsof hij een blank meisje doodschiet – en als ze op zijn zijn ze op

klik voor groter

Okay, we weten dat we omgevolkt uitgeroeid worden, omdat een zeker ‘raadselachtig iemand’ een pestpleuristyfushekel aan blanken christelijke Europeanen heeft.

Hier heb ik uitgebreid uitgelegd dat het een oud plan is.

De hoofdrolspelers in dat stuk zijn:

 • Sarkozy
 • Coudenhove-Kalergi
 • Earnest Hooton (een leerling van Frank Boas)
 • Henry Morgenthau

Maak de connectie zelf maar.

Reclames in de Westerse wereld zijn er bijna constant op gericht om het blanke ras te doen verdwijnen door race-mixing. Hier uitgebreid beschreven. Het zijn dezelfden die het Cultureel Marxisme ‘uitgevonden‘ hebben om het Westen op de knieën te krijgen. En het zijn dezelfden die immigratie naar Europa bepleiten, maar immigranten in hun eigen etnostaat niet kunnen velen en dan doorsturen naar ons.

Ik word behoorlijk misselijk onderhand.

En dat word ik ook van de headerfoto. Of het nou zo ‘bedoeld’ is of niet. Het is natuurlijk geen geweer maar een ‘waterspuit’ van 1.99. Het roept wel de associatie op. En dan ‘Op = Op’ erbij zetten. Want doodschieten gaat inderdaad sneller dan demografisch overnemen en de blanke genetica uit de geschiedenis wegneuken.

Nog wat andere lukrake reclames die alleen vandaag al, op één dag, in mijn inbox vielen, achtereenvolgens Ikea, Mitsubishi, Bijenkorf:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Prenatal heeft een reclame waarin een klein negerjongetje doet alsof hij een blank meisje doodschiet – en als ze op zijn zijn ze op

 1. Tja dit zijn gewoon beelden die in de lijn van het megalomae Brussel die de geesten van de politieke kleuters moeten rijpen om iedereen in de nabije toekomst gelijk moeten maken, hoe dan ook. Hoor nog de ex partij voorzitter van de PvdA Hans Spekman in 2012 zeggen: nivelleren is een feest, wij betalen met z’n allen het gelag.

  Like

 2. antiislamnu // april 27, 2018 om 10:51 //

  Moet je eens naar ikea Delft gaan wat daar binnen loopt dat zal je verbazen enorm veel hoofddoekjes met de bijbehorende kinderwagens natuurlijk.
  Het is of je in de gazastrook rond loopt echt een walgelijke winkel.

  Like

 3. (((connectie)))

  Liked by 1 persoon

 4. Antiislamnu, het is in cé niet de winkel ,dat is maar een gebouw, maar het gedachtengoed binnen het management van die keten die de boel verziekt ,ik kan je wel geen ongelijk geven dat het geen pretje is om er tussen te moeten lopen, persoonlijk staan dergelijke ketens waar je dat tegenkomt op mijn zwarte lijst ,niet te frequenteren dus.

  Like

 5. ik zeg steeds tegen kennissen let eens op de reclames, steeds minder blanken erin
  dan kijken ze me aan zo van nou en?
  ze snappen er geen barst van en blijven weg kijken

  Like

 6. Dit zou je eens omgekeerd moeten doen , dan staat de hele linkse kerk op zijn achterste benen en spreekt van racisme en discriminatie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s