Nieuw

Moskeeën beschermd door Rutte & Co

Door Blondemevrouw

Moskeeën in Nederland worden massaal gefinancierd door islamitische landen, zoals Koeweit en Saudi-Arabië. Dit soort landen vraagt natuurlijk wel iets terug voor hun investering in de islamisering van Nederland. Met dit geld kopen zij invloed in Nederlandse moskeeën om ideeën te verspreiden die haaks staan op onze normen, waarden en vrijheden. Ideeën, die haat voor Nederlanders en de Nederlandse cultuur stimuleren. Precies zoals de koran het voorschrijft. En Rutte & Co doen daar niets tegen. Zij houden dit juist verborgen voor het Nederlandse volk. Moskeeën worden beschermd door de minister-president en zijn handlangers. Ten koste van onze vrijheid, onze veiligheid en onze toekomst.

We mogen niet weten dat moskeeën haatpaleizen zijn. (De realisten onder ons weten dat al jaren.) We mogen niet beseffen dat grote groepen moslims worden klaargestoomd om ons land te veroveren en ons te onderwerpen. Nederlanders accepteren veel en Rutte & Co houden dat graag zo. Als ze eerlijk en open zouden zijn over de informatie waarover zij al jaren beschikken, zou er zomaar weerstand tegen moskeeën kunnen ontstaan. Terechte weerstand. Terechte afkeer.  Voor wie van de Nederlandse cultuur, de verworven vrijheden en de relatieve veiligheid houdt, zijn moskeeën in Nederland onacceptabel. En is invloed van islamitische landen verschrikkelijk.

Minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, wil niet dat lijsten met geldstromen naar Nederlandse moskeeën openbaar gemaakt worden. Het ministerie heeft een onderzoek naar de financiering van haatpaleisen in Nederland juist tegengewerkt. Rutte & Co zien daar geen toegevoegde waarde in. Zij hechten meer waarde aan de ‘vertrouwelijkheid van het diplomatieke verkeer met Golflanden’. Om iets te doen tegen de financiering van haat door islamitische, dictatoriale landen, meent minister Blok van de VVD dat er duidelijke afspraken over transparantie gemaakt moeten worden met die landen.

Dus. Minister Blok kán en wíl niets doen tegen deze haatzaaiers. Bovendien wil hij het netjes aan hen vragen. “Alstublieft, meneer haatbaard, wilt u alstublieft stoppen met het islamiseren van Nederland? Aahhh, alstublieft?”

De enorme zwakte die deze Nederlandse ‘leiders’ tonen, nodigt alleen maar uit tot versnelde islamisering.

Het ligt juridisch allemaal ingewikkeld, volgens de VVD. Dat klopt natuurlijk. Onze rechtsstaat en democratie zijn niet ingericht om de moordzuchtige veroveringsideologie islam te weerstaan. Vanuit de islam worden onze rechtsstaat en democratie juist gebruikt om alles omver te werpen.

Er is maar één optie; erken de islam als een moordzuchtige, misogyne veroveringsideologie, de-islamiseer, sluit alle moskeeën en verbied iedere uiting van islam in de openbare ruimte. Weg ermee. En snel.

Van Rutte & Co hoeven we geen bescherming te verwachten, stelletje verraders.

Via Blondemevrouw.nl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Moskeeën beschermd door Rutte & Co

 1. antiislamnu // april 27, 2018 om 19:07 //

  Heel goed artikel precies hoe het is allemaal érg jammer dat het merendeel van het Nederlands volk compleet onwetend is.
  Moslim leiders zoals Erdogan verkondigen openlijk dat ze ons willen onderdrukken en nog blijft heel Nederland lekker door slapen.

  Like

 2. templars2017 // april 27, 2018 om 21:41 //

  Dat is de reden waarom wij er zijn om ze wakker te schudden ,maar zelfs dat helpt niet .
  Dus is onze reden van bestaan het allemaal in ogenschouw te nemen voor later ,vroeg of laat komt er een afrekening…….

  Like

 3. Ik weet het al jaren en geef Europa, want het gebeurt niet alleen in Nederland, nog 10 tot 20 jaar. Dan is het erop of eronder.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s