Nieuw

Leve Willie, koning der huisvrouwen en homofielen!

Baron Arthur van Amerongen over Koningsdag

Het is met ons koningshuis net als met musicals: de harde aanhang bestaat uit homofielen en huisvrouwen.

Ooit had ik in het Amsterdamse kennis aan een wannabe nouveau richenichtensetje. De ene zat in het antiek, de andere was decorateur. Hun grachtenpandje was volgestouwd met Oranje-prullaria en ik waande me weer terug bij oma. Alleen kon die niet zo lekker koken als mijn twee suikeroompjes maar ze was minstens zo vals.

De antiquair had een zeer twijfelachtige stamboom in elkaar geflanst waarmee hij trachtte aan te tonen dat hij een directe bloedverwant was van Wilhelmina van Pruisen, de echtgenote van stadhouder Willem V.

Ik heb dat altijd een beetje treurig gevonden, dat dwepen met de adel. Daarom heb ik mijn echte achternaam laten inkorten. Het gaf vaak gedonder bij de sociale dienst en welke punk uit Ede heet nou Arthur Taets van Amerongen tot Woudenberg?

Lees verder:

https://www.hpdetijd.nl/2018-04-27/leve-willie-koning-der-huisvrouwen-koningsdag/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s