Nieuw

IS-terroristen proberen een nieuwe tsunami van migranten naar Europa te creëren

Pixabay

Volgens David Beasley, directeur van het Wereldvoedselprogramma van de VN, moet Europa wakker worden voor de IS-terroristenstrategie in de Sahelregio in Afrika.

Volgens informatie zijn er IS-terroristen die Syrië ontvluchten om samen te werken met lokale extremisten, zoals al-Qaeda en Boko Haram, om islamieten te rekruteren en chaos te veroorzaken om een nieuwe migrantengolf naar Europa te veroorzaken.

Beasley waarschuwt dat de aanstaande migratiegolf op die van enkele jaren geleden zal lijken, met het verschil dat er deze keer nog meer IS-terroristen en extremisten in deze vluchtengroep geïnfiltreerd zullen zijn.

In Syrië waren er 20 miljoen mensen, in de Sahel-regio zijn er 500 miljoen, benadrukt Beasley.

Bovendien gelooft hij dat een van de strategieën van IS is om voedselschaarste te veroorzaken, zodat velen zich gedwongen voelen om zich bij de terroristische groep aan te sluiten om te overleven.

Bron:

https://www.theguardian.com/world/2018/apr/26/isis-trying-to-foment-a-wave-of-migration-to-europe-says-un-official

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on IS-terroristen proberen een nieuwe tsunami van migranten naar Europa te creëren

 1. antiislamnu // april 27, 2018 om 19:19 //

  Grenzen dicht gooien en een atoombom op Afrika lijkt mij een uitstekende oplossing.
  Zijn we gelijk van de overbevolking af en is als bonus goed voor het milieu

  Like

 2. frans tarici // april 27, 2018 om 21:05 //

  grenzen dicht probleem opgelost.de schijtzakken zoals juncker, verhofstadt, timmermans. rutte , merkel in de bajes en natuurlijk de haatpredikkers probleem opgelost.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // april 27, 2018 om 21:44 //

  Bekijk eens de 180° bocht die hier gemaakt wordt ,als wij het verkondigden dat IS strijders onder de vluchtelingen zaten werden we voor weet ik veel wat allemaal uitgemaakt en nu zeggen ze het zelf ,wat is het verschil?

  Like

 4. scherpschutter1943 // april 27, 2018 om 22:24 //

  dood aan de m oslims

  Liked by 1 persoon

 5. Het leek het Westen in aanzet zo’n goed idee om ondermeer machthebbers als
  S. Hoessein en M. Khadaffi ”weg te werken’. Dat daarmee de ‘doos van Pandorra’ werd geopend hadden zij kortzichtig als ze waren, niet kunnen bevroeden. Of,….. wellicht toch?
  (qua vluchtelingenstroom heeft het de omvolking” van Europa iig een goede zet in de ‘juiste richting’ gegeven)
  Terwijl juist lui als Hoessein en Khadaffi -weliswaar geen lieverdjes- wel de tools” hadden om het islamitische gepeupel onder de knoet te houden. Temeer ook omdat sinds jaar en dag duidelijk is dat die ‘knoet het enige is dat werkt in de islamitische hel.
  Ondanks al deze wetenschap is het Westen er alles aan gelegen om ook iemand als bijv. Assad koste wat het kost, te verdrijven………..

  Kortom, alles lijkt wbt de gebeurtenissen in het M-O, de rol die het Westen (Amerika, maar met name EU/Brussel) daarin speelt, op dit moment ondoordacht en een tikje ‘vreemd’,…….maarrrrr, is dat wel zo?

  Like

 6. Mensen alles verloopt volgens het plan en ontkomen er aan is niet mogelijk dan alleen een moderne kruistocht binnen Europa en daarna de grenzen echt sluiten.

  Like

 7. J v d Waerdt // april 28, 2018 om 18:08 //

  De moderne oorlogsvoering en de westerse “leiders” blijven maar doorsnurken!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s