Nieuw

Het Tropenmuseum moet per onmiddellijk gesloten worden

Het gereedschap om de tent te sluiten is in ieder geval aanwezig, streetview

Het is namelijk geen museum maar een links indoctrinatiebolwerk dat belastingpoet misbruikt.

Ze hebben er een permanente tentoonstelling:

In Afterlives of Slavery visitors are confronted with today’s legacies of slavery and colonialism in the Netherlands. 

In collaboration with scientists, activists and artists, Afterlives of slavery developed a history of slavery: an exhibition with a discussion platform that places the stories of the enslaved and their descendants centre stage.

Four key figures in the current debate – Gloria Wekker, Karwan Fatah-Black, Amade M’charek and Marian Markelo – share their perspectives on the various legacies of slavery via video portraits. Contemporary and historical pieces from the collection on slavery and the resistance to it, books from The Black Archives, photos of protests from the ‘70s to the current day and the personal stories of the enslaved and their descendants help to promote discovery and raise awareness of this issue.

Die anti-blanke extremisten hebben de UvA al volledig omgetoverd in een cultureel-marxistisch bastion, maar jagen hier ook onze belastingcenten er weer gretig doorheen om ons in ons eigen land van ons eigen geld onder uit de zak te geven.

En de Europese Unie doet natuurlijk ook weer actief mee om ons onder het tapijt te vegen:

The exhibition Afterlives of Slavery is co-funded by the BankGiro Loterij, Creative Europe program of the European Union and Mondriaan Fund. 

En dan ook nog lopen drammen dat ze een ‘slavernijmuseum’ willen hebben, terwijl ze het Tropenmuseum al voor dat doel gekaapt hebben. En dan hebben ze er ook nog elke tweede zondag een rondleiding:

Met gastrondleiders van de Decolonize The Museum + Black Archives

Samen bekijk je hedendaagse en historische collectiestukken over slavernij en het verzet daartegen, boeken uit The Black Archives, foto’s van protesten van de jaren ’70 tot nu en luister je naar persoonlijke verhalen van tot slaaf gemaakten en hun nazaten.

Ga weg !

Ik nam een kijkje op de site van het Tropenmuseum omdat ik op de Apollolaan weer dezelfde posters zag hangen als vorig jaar voor een tentoonstelling waar Marokko opgehemeld wordt en een blond meisje aan een Marokkaan wordt gekoppeld:

Daar heb ik vorig jaar al commentaar op gegeven.

Start maar eens een tentoonstelling over de mohammedaanse slavernij, stelletje lafaards.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Het Tropenmuseum moet per onmiddellijk gesloten worden

 1. windwens // april 27, 2018 om 18:26 //

  Ben mevrouw Wekker en aanhang zo ontzettend beu, waarom staan we dit als bevolking gewoon toe dat zo weggelopen narcist gewoon alles kan draaien naar haar hand.

  Like

 2. Vroeger was het Tropenmuseum een speelplek voor kinderen.
  Je kon bijna overal aan zitten of tussen lopen.
  Ze organiseerden ook van alles voor kinderen, verkleed partijen, knutsel middagen.
  En nooit geen gezeur over slavernij of over wat dan ook.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 29, 2018 om 00:00 //

  En zouden ze het ook nog hebben over de slavernij in het geboorteland van Karwan Fatah-Black, Amade M’charek and Marian Markelo want erg Surinaams klinken ze niet, of zou dat net even iets teveel gevraagd zijn ?
  Kijk dat in de belevenis van Gloria Wekker alleen maar Nederlandse slavenhouders/handelaren bestaan is prima hoor, maar de wereld is een behoorlijk stuk groter dan de belevingswereld van Gloria Wekker en ik beleef het dan ook niet als een erfzonde.
  Beter zou ze kijken naar de landen die nu nog altijd slaven behoorlijk normaal vinden, helaas liggen de meeste daarvan in de Arabische wereld en dat scoort natuurlijk niet zo makkelijk, voor je het weet heb je een fatwa aan je broek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s