Nieuw

Geweld en doodsbedreigingen onder kleuterschoolkinderen – zullen de darmen eruit snijden en de hoofden op palen spietsen

Het nieuwe spannende Zweden – Kinderen die door andere kinderen met de dood bedreigd worden, blootgesteld worden aan wurggrepen, schoppen en slagen met voorwerpen, en thuiskomen met blauwe plekken en schaafwonden. Personeel wat gedwongen is om kinderen op te sluiten zodat ze geen andere kinderen schaden. Herhaaldelijke aanmeldingen aan de politie en de schoolinspectie. Dit is hoe het dagelijks leven op een gemeentelijke kleuterschool in een zogeheten “kwetsbaar gebied” in het westen van Gotenburg eruitziet. Rapporteert Göteborgs Posten.

Zelfs het personeel wordt onderworpen aan geweld en doodsbedreigingen van de migrantenkinderen. Ouders getuigen van wat ze zagen toen ze naar de kleuterschool kwamen om hun kinderen te brengen of op te halen:

– Mijn zoontje komt elke dag thuis met blauwe plekken, schaafwonden en verhalen over doodsbedreigingen. Hij is met allerlei dingen geslagen, van speelgoed tot houten stokken in zijn ogen, vertelt een ouder.

– Ik ben tussenbeide gekomen toen een kleuterleidster werd geslagen door kinderen, ze slaan en gooien met stoelen. Er is vreselijk veel geweld en zeer grof taalgebruik. Ik heb een kind gezien die tegen zijn achterhoofd werd geschopt, getuigt een andere ouder.

De schuld voor de situatie werd tot voor kort bij het schoolpersoneel gelegd. Zelfs de schooldirectrice deed afstand van haar verantwoordelijkheid en wees haar personeel aan als de schuldigen. Maar nu veel werknemers  zijn vervangen en het geweld nog steeds plaatsvindt, zeggen kritische ouders dat deze verklaring niet opgaat.

Er kan op de kleuterschool geen enige vorm van voorschoolse activiteiten worden uitgevoerd, alle tijd en energie zijn nodig om de doodsbedreigingen en het geweld door kinderen te voorkomen en te stoppen. De dreiging kan bijvoorbeeld zijn dat een kind een ander kind of een  werknemer bedreigt om de darmen eruit te snijden en het hoofd op een paal spietst.

Het is voor Göteborgs Posten onduidelijk waar de kinderen dergelijke ideeën vandaan hebben. Velen maken zich ook zorgen over hoe het met deze kinderen gaat wanneer ze naar de basisschool gaan en later in de maatschappij belanden.

Bron:

https://www.pressreader.com/sweden/g%C3%B6teborgs-posten/20180427/281629600881779

https://samnytt.se/vald-och-dodshot-bland-dagisbarn-ska-fa-tarmarna-utskurna-och-huvudena-uppsatta-pa-palar/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Geweld en doodsbedreigingen onder kleuterschoolkinderen – zullen de darmen eruit snijden en de hoofden op palen spietsen

 1. Duchesne // april 27, 2018 om 20:55 //

  Pokemon trainers….de beste leerschool is de praktijk in je jeugd. Kindeen die met geweld worden geconfronteerd gaan er of aan onderdoor, of retourneren met interest….
  Klinkt als een redding voor de jonge Zweden, de theorie van multiculti shit getoest aan de praktijk van allachtone achterlijke geweldheid…..prachtig toch, kan geen toespraak tegenop.

  En daarom neem je dus een mes mee naar school, of de shotgun van opa…

  Liked by 3 people

 2. Edgy Veggie // april 27, 2018 om 21:24 //

  Moslims, Ethiopiërs, Somaliërs en al die andere exoten zijn een zogeheten ‘invasieve soort‘. Volgens Wikipedia ‘een soort die zich buiten zijn oorspronkelijke verspreidingsgebied heeft gevestigd en door zijn aanwezigheid of door de groei van hun populaties een bedreiging vormt voor de inheemse soorten’. Ze horen hier niet thuis, ze voelen zich hier vaak ook niet thuis, maar toch gedijen ze hier. Dat is niet in de laatste plaats ‘dankzij’ de EU die de omvolking faciliteert en financiert. De EU zorgt ervoor dat het de nieuwkomers aan niets ontbreekt. Ik heb een broertje dood aan complottheorieën, maar zelfs ik ga onderhand denken dat het één grote, griezelige, linkse samenzwering is. .

  Liked by 3 people

 3. Kom op, doe eens een gooi.
  Waar zullen ze dat nou vandaan hebben.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // april 27, 2018 om 21:50 //

  Het is jammer ,maar al de waarschuwingen ten spijt heeft Zweden geen vinger opgehoffen om er verandering in te brengen ,die wind zaait …..zal storm oogsten ,het oogsten is blijkbaar begonnen……

  Liked by 1 persoon

 5. scherpschutter1943 // april 27, 2018 om 22:18 //

  Ik hoop dat de hele zweedse staat ineen stort en dat het tot volledige anarchie komt en de autochtone zweedse burger naar de wapens grijpt. Ik hoop het mee te maken. Dan volgt nederland.

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // april 27, 2018 om 23:15 //

  Germany: Indian Immigrant Grabs Stranger’s Child and Jumps in Front of Moving Train.

  https://www.defendevropa.org/2018/migrants/indian-train-attack-child/

  Like

 7. skeeter // april 28, 2018 om 01:29 //

  al weer een tijdje terug esp

  Like

 8. Heeft hier ook gestaan.

  Like

 9. maar als je toch bij Defend Evropa kijkt, er staat ook belangrijker nieuws (komt er zo aan).

  Like

 10. Het gaat een keer echt fout. Als de blanke man uiteindelijk kwaad wordt, dan zijn de rapen goed gaar.

  Liked by 1 persoon

 11. scherpschutter1943 // april 28, 2018 om 14:26 //

  Zolang als de autochtone nederlanders het braaf pikken dat ze op grote schaap belazerd en
  bestolen worden door Rutte en zolang onze “volksvertegenwoordigers” of wat daarvoor doorgaat, negen uur debat nodig hebben om met veel gedraai van woorden bedoelen te zeggen dat Rutte liegt en steelt van het volk zonder het beestje bij de naam te noemen en de motie van wantrouwen tegen rutte geen meerderheid kreeg in de 2e slaapkamer van ons nepparlement, pikken wij als volk, alles van rutte en zijn vvd.roversbende onder aanvoering van klootzak Dijkhof, die arrogante niet eens fatsoenlijk nederlands sprekende vvd.er. Dus, conclusie, ze deden een plas, dronken een glas en alles bleef zoals het was. Was in de oorlog ook zo. Het bestuur van nederland, deed hevig haar best om het de duitsers VOLLEDIG naar de zin te maken. Nederland was het duitse luilekkerland. Het enigste land in bezet Europa waar duitse soldaten zowel overdag als s’avonds, ongewapend over straat konden lopen en op de terrasjes zitten. Er werd hen geen haar gekrenkt. De zware christenen beschouwde de duitse bezetters zelfs als het door hun god aangestelde gezag en deden braaf aan alles mee. Van zo ’n bevolking als de nederlandse, verwacht ik totaal geen enkele vorm van buitenparlementaire aktie , ook zelfs geen ongewapend verzet. Daar is het nl.volk te laf voor, verweekt en verwend. Rutte. c.s. weet dat en gaat schaterlachend door met het naar de bliksem helpen van nederland. We krijgen binnen korte tijd de Turkse overheersing in nederland en dat is dichterbij dan menigeen denkt. Folkert van de Graaf heeft in opdracht van politiek links, Pim omgelegd. Ik weet 1 ding heel zeker, Rutte wordt niet omgelegd door een autochtone nederlander maar door een turk, in opdracht van Erdogan. Ik ben geen helderziende maar het lijkt mij niet alleen aannemelijk maar ook logisch.

  Like

 12. Alphons de Schrevel // april 29, 2018 om 18:19 //

  De Nederlander is een meelzak, je kunt er op blijven slaan maar hij gaat toch nooit staan.
  Was liedje van Armand in de jaren 60 en het is alleen maar erger geworden.

  Like

 13. MGTOW91 // mei 4, 2018 om 14:41 //

  Kleine kinderen moeten dus ervoor bloeden omdat grote mensen zo ongelofelijk dom zijn geweest door niet voor hun eigen land op te komen, maar wel de vijanden met open armen hebben ontvangen.

  Dank je wel, links!
  Dat is precies wat je krijgt als logica het niet voor te zeggen krijgt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s