Nieuw

Franse Republikeinse politici eisen referendum over immigratie

Foto: King Cobra.Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Marathekedar93.

Laurent Wauquiez, partijleider van de Republikeinen, roept nu op tot een referendum over immigratie.

In het radiokanaal RTL zei hij op 18 maart onder meer het volgende over immigratie:

– In de afgelopen 30 jaar is ons land enorm veranderd. Het is de Fransen nooit gevraagd hoe ze daarover denken.
Hij verduidelijkte ook hoe de vraag moet luiden: “Wilt u dat Frankrijk wetten invoert die het mogelijk maken de immigratie tot een minimum te beperken?”

De uitspraak kan ook worden gezien als een aanval op president Emmanuel Macron en zijn links-liberale beleid. Wauquiez zei verder dat de Republikeinen “een duidelijke beleidslijn ten opzichte van immigratie zouden moeten hebben, in tegenstelling tot degene die door de president wordt gevoerd”, en vervolgde:

– Ons doel is om immigratie te verminderen, wat een extreem groot probleem is geworden in ons land, met integratieproblemen en de opkomst van parallelle samenlevingen, zoals iedereen kan zien, en dat hangt samen met een simpele waarheid: We accepteren teveel immigranten dan de integratiecapaciteit van ons land kan verwerken.

Wauquiez wil ook het zogenaamde territoriale recht afschaffen, dat kinderen die geboren zijn op Frans grondgebied het Franse staatsburgerschap geeft, maar alleen in die gevallen waarin de immigratie illegaal heeft plaatsgevonden.

Front National Partijleidster Marine Le Pen was sceptisch over zijn uitspraken, die ze becommentarieerde in het tv-programma Bourdin Direct:
– Heer Wauquiez is een tangodanser; soms loopt hij naar voren en vaak loopt hij achteruit.

Ze zei ook dat de Republikeinen niet consistent zijn in deze zaak:
– Ik merk op dat hun leden in het Europees Parlement stemmen voor gedwongen plaatsing van migranten in landen die ze niet willen ontvangen. U ziet dus dat zij met gespleten tong spreken.

Bron:

https://www.nyatider.nu/fransk-hogerpolitiker-kraver-folkomrostning-om-invandringen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Franse Republikeinse politici eisen referendum over immigratie

 1. antiislamnu // april 27, 2018 om 01:42 //

  Stoere taal voor de bühne is ook zo’n pinokkio misselijk makende politici rat

  Like

 2. Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 27, 2018 om 02:07 //

  Het komt inderdaad niet erg geloofwaardig over.
  Zeker als je bedenkt dat de republikein Sarkozy van 2007 tot 2012 aan de macht is geweest.
  Daarbij is het ook mosterd na de maaltijd, de immigratie heeft 30 jaar lang plaatsgevonden en dan ga je na dertig jaar vragen wat men ervan vindt !

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // april 27, 2018 om 02:09 //

  Ach aan de andere kant; elke wandeling begint met een eerste stap.

  Like

 5. Esperanza // april 27, 2018 om 02:13 //

  Too little, too late. Als het kalf verdronken is. Inderdaad een valse slang.

  Like

 6. De VVD zegt ook altijd dat ze tegen immigratie zijn, en niet meer EU willen, vooral als er verkiezingen aankomen.

  Toch was de immigratie nog nooit zo hoog als onder de kabinetten Rutte.

  Het enige doel is om stemmen te winnen ten koste van FN.

  Liked by 1 persoon

 7. polderboy // april 27, 2018 om 07:29 //

  Maar goed, 23 Maart doden bij terreur in Toulouse, afgelopen Zondag een kerel die agenten wilde omleggen bij Mont Saint Michel, dat helemaal ontruimd moest worden, en gisteren een terrorist overmeesterd, die Joden wilde gaan omleggen in een Holocaust museum in Mayenne.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5659711/Frenchman-20-brandishing-shotgun-Mein-Kampf-burst-Jewish-museum-hostages.html

  De rijzende frequentie aan ernstige terreur met een voorstel voor een referendum afdoen, of aan internationale glamour boy Macron overlaten, zullen de Fransen geen genoegen meer mee nemen. Ze willen binnenlands leiderschap, dat de boel op orde brengt thuis.

  Like

 8. scherpschutter1943 // april 27, 2018 om 10:55 //

  Er is in frankrijk maar 1 manier om van de mosliminvasie af te komen en dat is een burgeroorlog. Een oorlog die honderdduizenden doden zal kosten aan beide kanten. De oorlog in syrie en de oorlogen daarom heen zullen daarbij verbleken. Deze burgeroorlogen zullen ontbranden in de hele europese unie, waarbij ook navo.partners tegenover elkaar zullen komen staan. Turkije zal een invasieleger naar europa sturen om brussel uit te schakelen om het roer in de eu over te nemen. Het eerste land is Griekenland dat strategisch belangrijk is voor de turken. Het over gebleven navo.leger, o.a. duitsland zal onder voet worden gelopen door de turken mede door het optreden van gewapende turken in de binnenlandse onlusten in duitsland. nederland zal geen rol spelen in deze oorlog want net zoals in 1940 zal het staatshoofd vluchten en de staatskas meenemen. De achtergebleven nl.regering (of wat daarvoor doorgaat) zal onmiddellijk collaboreren met de Turkse bezetters en hun nederlandse turskse handlangers. Het nl.leger zal worden ontwapend en de generaals gedood evenzo alle officieren. De nl.soldaten zullen als dwangarb eiders worden afgevoerd naar de goelags van Turkije.
  Alleen de visagradlanden zullen zich blijven verzetten, samen met oostenrijk en Polen en de baltische staten. De baltische staten lopen wel het risico dat Poetin zijn kans schoon ziet en de baltische staten bezet, dit in overleg met Turkije, die nu al daarvoor de basis heeft gelegd. Zowel china als amerika zullen zich niet met deze oorlog bemoeien want hun belangen liggen elders. Zo zie ik de toekomst van Europa.

  Like

 9. Republikeinen zijn fijne mensen, 450 jaar niets mis mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s