Nieuw

Rusland: Gifgasaanval was in scène gezet

De 11-jarige Hassan Diab getuigde vanmiddag voor de OPCW. Zijn verhaal maakt volgens de Russen duidelijk dat de gifgasaanval in Douma in scène is gezet. © Foto Russische ambassade

Door: Raymond Boere

De gifgasaanval op het Syrische Douma is uitgedraaid op een ware propagandaoorlog. Het Westen beschuldigt de Russen en Syrië van de barbaarse daad, maar de Russen slaan nu terug en zijn zelfs met getuigen naar Den Haag gekomen. Zij zullen verklaren dat de aanval in scène is gezet.

Met een speciaal vliegtuig van de Russische luchtmacht landden de Syrische getuigen vanmorgen op Schiphol. Onder hen de 11-jarige Hassan Diab, die al eerder in een reportage van de Russische tv-zender Vesti News verklaarde dat de aanval in scene zou zijn gezet door mensenrechtenorganisatie De Witte Helmen. ,,Mensen riepen op straat: ga naar het ziekenhuis. Toen we daar aankwamen, begon iemand water over me te gieten”, vertelde de jongen die zei niets te mankeren, tegen de verslaggever.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/rusland-gifgasaanval-was-in-scene-gezet~afeb69ec/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Rusland: Gifgasaanval was in scène gezet

 1. We roepen het niet alleen…….we brullen het zelfs……dat de doven het horen…!
  Ik hoop echt dat nu de bom barst bij al die smerige huigelaars.

  Like

 2. trebor2110 // april 26, 2018 om 19:01 //

  nee joh de russen liegen dat weet toch iedereen , alles wat ze zeggen is een leugen dat is altijd al zo geweest .:-)

  Like

 3. Edgy Veggie // april 26, 2018 om 19:10 //

  Bij hoge uitzondering zou ik Louis van Gaal aan willen halen: ‘Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij nou zo dom?’ Want dom zijn ze, de Westerse mogendheden die blijven geloven dat er een gifgasaanval in Douma heeft plaatsgevonden. Toen ik de beelden van de ‘gifgasaanval’ op het journaal zag, was mij meteen duidelijk dat er iets niet klopte. Vooraf werd er gewaarschuwd voor ‘heftige beelden’. Ik zette me al schrap,maar niks heftige beelden. Wat ik zag was zorgvuldig georchestreerd maar bovendien bijzonder slecht geacteerd. Het is een schande dat hierdoor bijna WOIII uitgebroken is. Een nog grotere schande is het dat het Westen maar blijft beweren dat er daadwerkelijk een gifgasaanval heeft plaatsgevonden. Niet alleen dat,de Russen worden ook nog eens geschoffeerd. De Britse ambassadeur in Nederland verklaarde : ‘Het Russische besluit om deze plek te misbruiken is een nieuwe poging om het onderzoek van de OPCW te ondermijnen’. Hoe hautain kun je zijn? Ik ben nooit pro-Rusland geweest, maar daar kan door deze hele toestand gauw verandering in komen.

  Liked by 2 people

 4. skeeter // april 26, 2018 om 20:02 //

  Er zijn genoeg elementen in syrie die oorlog willen inclusief de joden. WO I begon ook met blufpoker was het niet?

  Liked by 1 persoon

 5. Bingosmurf // april 26, 2018 om 20:10 //

  Je moet altijd bedenken wat het motief is,de overwinning was bijna geheel binnen en dan zou assad of Rusland dit doen lijkt me niet hé,terwijl er meerdere partijen zijn die dit heel goed uitkomt,denk aan IS,UK,Turkije,Soros en deep State van USA ook!

  Liked by 2 people

 6. Wo3 was alleen bijna begonnen in de media, verder niet. De VS heeft enkel wat dubieuze gebouwen getroffen en dat was van te voren aangekondigd vandaar geen gewonden en doden en ik meen zelfs dat Rusland het afweergeschut had uitgezet. Als wij weten dat het een hoax was dan weten de westerse leiders dat ook, als ze op een wo uit zijn dan was de reactie anders geweest. Ben er ook van overtuigd dat het hierbij blijft en geen gifaanvallen meer plaats gaan vinden. Waarom Trump toch doet alsof Assad de aanval gepleegd heeft heeft m.i. tactische redenen, niet om wo3 te starten maar vanwege Iran. Laten we hopen dat er geen gifaanval/hoax meer plaatsvindt en dat er eindelijk een keer spijkers met koppen geslagen kunnen worden daar in de regio, dat zou voor ons ook veel beter zijn. Laten we afwachten wat er gaat gebeuren want vooralsnog is het voor iedereen met een sisser afgelopen.

  Liked by 1 persoon

 7. paulzwueste // april 26, 2018 om 20:41 //

  Natuurlijk was het in scene gezet.
  Niemand geloofde het… maar wel spelen met die gedachte hè.
  Zo van, stel je voor, nee dat zal wel niet, maar toch, het zou kunnen…
  En nu weet iedereen dat het weer eens opnieuw en voor de zoveelste keer bedrog en louter leugens zijn geweest om Rusland en Sadat te beschadigen.
  En dan volgt er het vaste spelletje met het afschieten van raketten…
  Precies zoals de vorige maal toen Trump ook al voor de bühne maar liefst 50 raketten á een miljoen dollar per stuk afschoot, die allemaal mis waren…
  Het zijn toch gewoon kinderen die met raketten spelen.

  En wij worden al bekeurd als we op de stoep parkeren of met ’n mesje op zak lopen.

  Liked by 1 persoon

 8. Like

 9. Duchesne // april 26, 2018 om 22:27 //

  Ik denk dat de westerse landen wel degelijk weten wat de “witte helmen’ zijn en in hoeverre het een berg leugens is….
  Om met Nikita Chroesjtsjov te sperken toen die ooit met een aantal Russische legerofficieren een DDR parade gadesloeg en een officier de woorden sprak: “wat een zwijnen zijn die Duitsers toch”…. en Nikita antwoordde: ” maar het zijn wel onze zwijnen”….zoiets moet het zijn wat onze regering en al die andere regeringen denken.
  Het is niet de waarheid of het zelfrespect dat de mensen leid, het is een groep gewetenlozen die alle macht heeft verzameld en nu kijkt wat er allemaal kapot kan voordat iemand ze stopt….en of iemand ze stopt…
  die 100 miljoen van Nederland is absoluut aan wapens en gifgas artikelen opgegaan, mogelijk is een deel terug in onze contreien als AK47, als semtex of als surface to air missile…wie terroristen wapend krijgt vroeg of laat waar voor zijn geld, maar dan anders…
  Onze politici hebben geen greitnje benul van politiek en vooruitdenken, het is een en al kopieer gedrag en volgen, op basis van onderbuikgevoel en totale wereldvreemdheid.

  Iemand als Rutte kan niet onderhandelen met een figuur als Erdogan, hij kan aanzitten en knikken en de beurs trekken, maar dat is het. Twee totaal verschillende figuren, beide verraders van het eigen volk maar de een met een ruggengraat als een nat vloeitje en de andere zo slinks als een straathond.

  Rutte is een kip die in alle onnozelheid op bezoek gaat bij de vos om te vragen niet gebeten te worden, en de rest van “onze’ politici heeft meer lol in de Efteling dan in de kamer, sommigen zien niet eens het verschil.
  Nee, met politici heeft ons land het niet getroffen, en ik maar denken dat weekmakers verboden waren…

  De waarheid is al lanfg gestorven, verkocht voor wat baantjes met geld en fringe benefits, voor lieden die enkel met hun leugens kunnen overleven, iets anders hebben ze niet te bieden.

  Liked by 5 people

 10. templars2017 // april 26, 2018 om 22:55 //

  Iedere oorlog heeft een reden nodig om gestart te worden ,of als een oorlog aan de gang is moet er een reden zijn om er te kunnen in stappen, de Amerikanen zijn daar meester in , ter illustratie ,in de eerste wereldbrand zijn ze er pas ingestapt na het zinken van de Lusitania een Amerikaans cruiseship getorpedeerd door de Duitsers voor Engeland ,in de tweede wereldoorlog zijn ze ingestapt nadat ze Japan economisch aan het wurgen waren met blokkades en embargo’s.
  In Vietnam zijn ze pas begonnen nadat de “Tonkin” aangevallen was door Noord Vietnamese troepen , het was echter een leugen ,die handig verkocht is aan het Amerikaans publiek ,
  Nu hebben ze het al tot twee maal toe geprobeerd om het tot een wereldbrand te brengen met “gasaanvallen” doch de wereld is veranderd en tegenwoordig kan je aan de ene kant van de oceaan een scheet laten die twee minuten later nieuws is ,dat is als je beroemd genoeg bent en het op het verkeerde moment doet.
  de technologie heeft de wereld verkleint , waar vroeger de krant het grootste medium was en berichten verzonden werden met de telegramdienst ,is nu de twitter ,Facebook ,instagram en meer van dat fraais gekomen , punt is dat als er iets gebeurt er altijd wel iemand is die het heeft gefilmd ,vroeger moest de fantasie van de mens het verhaal illustreren nu moet je jezelf afvragen of de illustratie die je voorgeschoteld krijgt echt of fake is………

  Like

 11. Like

 12. WO-I

  Benjamin Freedman Speaks:

  Here in the United States, the Zionists and their co-religionists have complete control of our government. For many reasons, too many and too complex to go into here at this time, the Zionists and their co-religionists rule these United States as though they were the absolute monarchs of this country. Now you may say that is a very broad statement, but let me show you what happened while we were all asleep.

  What happened? World War I broke out in the summer of 1914. There are few people here my age who remember that. Now that war was waged on one side by Great Britain, France, and Russia; and on the other side by Germany, Austria-Hungary, and Turkey.

  Within two years Germany had won that war: not only won it nominally, but won it actually. The German submarines, which were a surprise to the world, had swept all the convoys from the Atlantic Ocean. Great Britain stood there without ammunition for her soldiers, with one week’s food supply — and after that, starvation. At that time, the French army had mutinied. They had lost 600,000 of the flower of French youth in the defense of Verdun on the Somme. The Russian army was defecting, they were picking up their toys and going home, they didn’t want to play war anymore, they didn’t like the Czar. And the Italian army had collapsed.

  Not a shot had been fired on German soil. Not one enemy soldier had crossed the border into Germany. And yet, Germany was offering England peace terms. They offered England a negotiated peace on what the lawyers call a status quo ante basis. That means: “Let’s call the war off, and let everything be as it was before the war started.” England, in the summer of 1916 was considering that — seriously. They had no choice. It was either accepting this negotiated peace that Germany was magnanimously offering them, or going on with the war and being totally defeated.

  While that was going on, the Zionists in Germany, who represented the Zionists from Eastern Europe, went to the British War Cabinet and — I am going to be brief because it’s a long story, but I have all the documents to prove any statement that I make — they said: “Look here. You can yet win this war. You don’t have to give up. You don’t have to accept the negotiated peace offered to you now by Germany. You can win this war if the United States will come in as your ally.” The United States was not in the war at that time. We were fresh; we were young; we were rich; we were powerful. They told England: “We will guarantee to bring the United States into the war as your ally, to fight with you on your side, if you will promise us Palestine after you win the war.” In other words, they made this deal: “We will get the United States into this war as your ally. The price you must pay is Palestine after you have won the war and defeated Germany, Austria-Hungary, and Turkey.” Now England had as much right to promise Palestine to anybody, as the United States would have to promise Japan to Ireland for any reason whatsoever. It’s absolutely absurd that Great Britain, that never had any connection or any interest or any right in what is known as Palestine should offer it as coin of the realm to pay the Zionists for bringing the United States into the war. However, they did make that promise, in October of 1916. And shortly after that — I don’t know how many here remember it — the United States, which was almost totally pro-German, entered the war as Britain’s ally.

  http://rense.com/general34/amaz.htm

  Like

 13. Esperanza // april 27, 2018 om 01:09 //

  Plaatste dit eerder gisteren met twitter filmpie bij je Fub, onder driester wordende dictatuur stuk.

  https://yadi.sk/d/cTNQs9kM3UYTbe

  Like

 14. Ja, had ik gezien.

  Like

 15. Esperanza // april 27, 2018 om 02:06 //

  ok

  Like

 16. Dick // april 26, 2018 om 20:28 //
  “niet om wo3 te starten maar vanwege Iran”

  Vergat zowaar de Russen terwijl die toch een stuk belangrijker zijn voor de onderhandelingen. Trump geeft Assad de schuld en daarmee indirect de Russen waardoor Trump de bovenhand heeft aan de onderhandelingstafel. Vergeet niet dat Trump geen politicus maar een zakenman is: strictly business, nothing personal.

  Als je in complottheorieën gaat denken dan denk ik aan het volgende;

  A] Trump heeft geen opdracht gegeven voor de hoax maar misbruikt de hoax wel om zijn onderhandelingspositie te versterken. De “rebellen” hebben de hoax uitgevoerd omdat hun positie uitzichtloos is en hoopten dat Trump hel en verdoemenis op Assad los zou laten.

  B] Trump heeft opdracht gegeven voor de hoax om zodoende zijn onderhandelingspositie te versterken, hij heeft de “rebellen” zover gekregen vanwege de belofte hel en verdoemenis op Assad los te laten. Wetende dat hij dat niet zal doen, het is ook niet gebeurd, “rebellen” hebben dan ook geklaagd over de weinige impact van de vergelding.

  In beide gevallen (ik geloof in scenario A, btw) kan je stellen dat Trump vals speelt, en dat zou voort kunnen komen uit het doel heiligt de middelen, er is daar immers oorlog en het zal me niet verbazen dat Sun Tzu voor de misleiding geldige argumenten heeft.

  Waar de discussie dan eigenlijk over zou moeten gaan of waarover nagedacht moet worden; wat is het doel van Trump? Dat is eigenlijk het enige waar je bij Trump op zou moeten letten, wat is zijn doel? En dat is m.i. bij Trump heel helder, what you see is what you get. Hij wil Amerika weer nr1 maken, peace thru strength. Als het hem enkel zou gaan om oorlog te voeren dan worden de kansen hem in de schoot geworpen en had hij bijvoorbeeld wel naar de Israëliërs geluisterd maar daarentegen doet hij er alles aan om overal stabiliteit te creëren. Het kalifaat is verdwenen, hij laat Assad nagenoeg met rust, een Saoedische prins die opeens heel gematigd en westers gaat praten, Noord-Korea sluit vrede met Zuid-Korea, etc.. De wereldwijde msm haat hem daarom tot op het bot, de EU kan zijn bloed wel drinken, etc..

  Trump wilt wereldvrede. Waarom? Omdat hij zijn eigen land wil opbouwen, hij wil geld en aandacht aan zijn eigen land besteden want op diverse punten is de VS afgezakt tot een derdewereldland. Hij heeft daarom geen oorlog nodig, dat zal hem alleen van zijn plannen afhouden. Bijvoorbeeld China is binnen no-time nagenoeg de grootste economie van de wereld geworden door enkel het land op de bouwen, daar hadden ze geen oorlog voor nodig. De VS is verouderd en moet volledig gerenoveerd worden dus kan hetzelfde doen wat China gedaan heeft.

  Laten we het een keer positief bekijken want alles wijst erop dat daar daadwerkelijk aanleiding voor is. En dat haat de “fatsoenlijke” msm en de linkse fascisten die eerst je toko komen slopen om daarna bescherming aan te bieden zodat je in hun zak zit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s