Nieuw

Hillary wordt het nieuwe wapen van de Republikeinen 

Hillary Clinton zal een leidende rol spelen in de midden-termijn strategie van de Republikeinen.

Haar eigen partij wil dat ze eindelijk is zwijgt en zich verbergt, maar het lijkt er niet op dat ze dit gaat doen, dus gaan de Republikeinen proberen er gebruik van te maken.

– We zijn van plan om de Democraten de verantwoordelijkheid voor haar te laten dragen, zei een woordvoerder van het Republikeinse Nationale Comité.

– Ik beloof je dat je het zult blijven zien – Hillary Clinton die ons vanaf het scherm blijft aanstaren. Ze is een krachtige motivator. Het gaat erom wat ze representeert. Wat zij  representeert – net zoals Nancy Pelosi representeert- is een van iedere realiteitszin ontblote extreem-links liberale houding.

Interne opinieonderzoeken constateren dat Clinton nog steeds een van de meest impopulaire democraten in de natie is – de tweede plaats na Nancy Pelosi. Slechts 36 procent van de Amerikanen had een positieve houding ten opzichte van Hillary Clinton in een Gallup-enquête in december, een zeer lage waardering, die tegen de trend ingaat van mislukte presidentskandidaten die meestal in de loop van de tijd populairder worden.

Ze blijft hardnekkig in de schijnwerpers staan ​​en maakte veel optredens tijdens haar tournee met haar memoiresboek ‘What Happened’, en velen in haar partij zijn haar vreselijk zat.

De populariteit van Clinton blijft dalen en GOP (Republikeinen) zijn van plan de woorden van Clinton tegen de Democraten te gebruiken.

Verleden maand heeft ze veel Trump-supporters belasterd door ze racisten en seksisten te noemen, en GOP reageerde meteen met digitale advertenties tegen de 10 democraten-senatoren die zich gekandideerd hadden voor herverkiezing in staten die Trump gewonnen had.

Eerst noemde ze jullie “basket of deplorables” (misérabelen). Nu noemt ze jullie zwakzinnigen, in een advertentie gericht tegen Florida Dem. Sen. Bill Nelson. “Als het aan Bill had gelegen, zou Hillary Clinton president zijn”, zegt de advertentie. “Florida zal het niet vergeten.”

Aan Dem. Sen. Heidi Heitkamp werd gevraagd wanneer Clinton “naar de zonsondergang rijdt” en antwoordde” “Niet snel genoeg”.

Bron:

http://www.foxnews.com/politics/2018/04/22/hillary-clinton-not-on-ballot-is-star-gop-midterm-plan.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Hillary wordt het nieuwe wapen van de Republikeinen 

 1. 1e gedachte was ‘kunnen ze deze witch niet rap opbergen in een inrichting’,….
  maarrr die gedachte werd al heel snel ingehaald door een 2e, en wel, ‘vooral haar gang laten gaan, betere anti-reklame voor die Demo’s / linksen kun je je niet wensen’.
  Geeft tenslotte een mooi inkijkje mbt hun waanzin en krankzinnigheid waar dit soort lui door gedreven worden.

  Opsluiten kan altijd nog!

  Liked by 2 people

 2. Clinton was ,was het boegbeeld van de democraten ,nu verguisd ze haar eigen achterban omdat ze niet het beoogde resultaat behaalde, dit sujet zal geen running meer maken ,laat dat duidelijk zijn .
  Maar dat de demoratten nu gebeten worden door hun eigen luis is een schone zaak , het geeft aan hoe achterbaks en vooringenomen ze wel zijn ,niet waren ,maar nog altijd zijn.
  De linkse gesel heeft een knauw gekregen maar is nog niet uitgeteld ,ze hangen nog niet in de touwen.
  Het is niet alleen het beeld van clinton die een schaduw werpt op deze wereld maar hun rotte gedachtengoed ,en dat is andere koek om te verdelgen ,kijk maar naar de islam net hetzelfde verhaal ,het zijn afgoderige ideologieën die heel hard te verwijderen zijn ,daarvoor ontbreekt het aan inzicht of beter de moeite om inzicht te verwerven.
  Zolang de linksen hun gedachtengoed aanhangen ,er zijn er genoeg om dat vuur brandend te houden ,zal er weinig veranderen en zal er altijd strijd zijn .
  Blijkbaar is dat eigen aan hun ideologische paardenbril visie op de wereld en zijn bewoners.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s