Nieuw

Drie streepjes-Nederlanders krijgen voorwaardelijke straf voor mishandeling Praag

Foto: YouTube/Týdeník Policie

Drie Nederlanders hebben in de Tsjechische hoofdstad Praag een voorwaardelijke celstraf gekregen voor de mishandeling van een ober. Ze worden uitgewezen. Twee anderen zitten nog vast.
De drie gaan volgens Tsjechische media niet in beroep. Ze mogen de komende vijf jaar niet in Tsjechië komen.

Maandagavond werden in totaal zeven Nederlanders in de leeftijd van 24 tot 32 jaar opgepakt wegens de zware mishandeling op een Praags terras in het weekeinde. Twee van hen werden snel weer vrijgelaten.

De andere twee verdachten blijven vastzitten. Zij riskeren een celstraf tot tien jaar. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag bevestigt dat er nog twee Nederlanders vastzitten, maar kan geen bijzonderheden geven. De twee hebben consulaire bijstand aangevraagd.

Lees verder:

https://www.nu.nl/buitenland/5240273/drie-nederlanders-krijgen-voorwaardelijke-straf-mishandeling-praag.html?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Drie streepjes-Nederlanders krijgen voorwaardelijke straf voor mishandeling Praag

  1. paulzwueste // april 26, 2018 om 20:47 //

    Consulaire bijstand…?
    In marokko zeker….?

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s