Nieuw

De staat als kindermoordenaar

Screenshot Facebook.

Wanneer de staat de leiding heeft over de gezondheidszorg, beslissen ze over leven en dood. Zo’n situatie zien we nu in een Brits ziekenhuis, waar een 23-maanden oud jongetje blijft vechten voor zijn leven, ondanks een gerechtelijk bevel tot martelingsdood.

Alfie Evans lijdt aan een degeneratieve aandoening die zijn hersenen vernietigt. Het gesocialiseerde Britse medische systeem heeft besloten dat Alfie geen kans op herstel heeft en daarom zo snel mogelijk moet worden vermoord.

Artsen dachten dat het snel en soepel zou verlopen, maar ondanks het verwijderen van zijn beademingsapparaat, ging Alfie eigenhandig verder met ademhalen, met behulp van de mond-op-mond methode van zijn ouders. Zes uur nadat het ziekenhuis hem probeerde te stikken, werd hem ook water ontzegd. Uiteindelijke werd hem vloeistof toegediend maar nu probeert de staat hem te verhongeren. Hij is sinds maandag zonder voeding.

Alfie’s ouders hebben ervoor gezorgd dat hij naar een ziekenhuis in Italië verhuisd kan worden – zonder kosten voor de Britse regering – maar de Britse rechtbank heeft hen die mogelijkheid ontzegd, hoewel het Italiaanse ziekenhuis zelfs een helikopter stuurde om ze op te halen. De rechtbank staat zelfs Alfie’s ouders niet toe om hem naar huis mee te nemen om te sterven.

Moord is heel normaal voor regeringen. Ongeacht of het nu gaat om moord op baby’s die binnen afzienbare tijd geboren worden of door de staat goedgekeurde doodhulp, regeringen ondersteunen moord. En de mensen accepteren het als normaal, en niet alleen als normaal, maar ‘medelevend’.
De staat is – zoals in een socialistisch systeem – altijd goed.

Deze kwestie doet denken aan Charlie Gard van vorig jaar. Hij had geen enkele misdaad gepleegd, maar hij werd sowieso ter dood veroordeeld. Hij is een schoolvoorbeeld van gesocialiseerde gezondheidszorg – wat medisch totalitarisme is.

Een andere vreselijke maar tot nu toe onbevestigde reden dat Alfie snel moet sterven, komt van “Alfie’s Armory Office”.

“De reden dat de overheid en het ziekenhuis willen dat dit kind sterft, is dat als hij zijn 2de verjaardag bereikt, hij recht heeft op compensatie voor zijn vaccinschade, dat zal niet alleen veel geld kosten, maar ook de realiteit van vaccinatieschade openbaren. De farmaceutische / medische maffia zit absoluut achter deze zaak.Waarom denk je dat het ziekenhuis hem niet toestaat om naar een ander land te worden verplaatst? Waarom denk je dat ze zich er zo druk om maken? Dit is een grote aanleiding om wakker te worden en te kijken wat er achter ligt.”

Alfie werd geboren op 9 mei 2016. Als hij blijft leven, zal hij 2 jaar zijn op 9 mei 2018. Dat is 14 dagen tot nu toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on De staat als kindermoordenaar

 1. antiislamnu // april 26, 2018 om 23:55 //

  Dat hij uit behandeld is daar ben ik het wel mee eens maar dat ze dat beslissen net voor hij twee wordt dat is wel érg ongelukkig.
  Dat er iets niet klopt is wel duidelijk aan de andere kant tot hoe ver moet je gaan? Ergens moet een grens zijn.
  Daarbij komt nog dat het maar een mens is daar zijn er toch al veel te veel van

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 27, 2018 om 01:00 //

  Ja dat schiet ook niet op; wil je een reactie plaatsen heeft antiislamnu al geschreven wat jij eigenlijk had willen schrijven ! Nou behalve de laatste zin dan

  Like

 3. Er staat op Breitbart een zooitje artikelen over dit thema.
  Breitbart: Alfie Evans

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // april 27, 2018 om 02:20 //

  ‘The 23-month-old boy has an incurable degenerative neurological condition, and doctors say further treatment is futile and he should be allowed to die.’ Tsja …

  Like

 5. Esperanza // april 27, 2018 om 02:22 //

  Heb net mijn Mechelaar laten inslapen waar ook zoiets voor gold.

  Like

 6. Esperanza // april 27, 2018 om 02:25 //

  Fantastishe hond was dat, is 16 en een half jaar geworden.

  Like

 7. Als die van mij op je rug springt breek je je ruggengraat. IJsbeer noemen de kinderen hem in de buurt. Bij de dierenarts wil die niet meer op de weegschaal staan.

  Liked by 1 persoon

 8. De eerste schuchtere schreden van het sociaal Darwinisme worden stapje voor stapje ingevoerd, de menselijke maat heeft nu in mijn opinie totaal gefaald, waar hebben wij deze voorbeelden van rasverbetering eens meer gezien?

  Like

 9. Ik zelf vind:
  De ouders zijn vanaf het begin al slecht voorgelicht over kansen. Er had direct al op grote risico´s van leven moeten gewezen worden. en vroegtijdig na geboorte geen behandeling toe moeten staan om verder leed te voorkomen. Echter er is gestart te behandelen en daar zat al de beginfout. Behandelen terwijl je weet dat het zinloos is en ouders valse hoop geven dat het nog “iets” wordt. NEE DUS!

  Like

 10. Guardienangel dit kind is gezond geboren, als ik het goed begrijp. Late we hopen dat Zijn guardian angel hem snel komt halen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s