Nieuw

De kinderen spelen niet meer buiten

Door: Horatius

Ons landschap zal langzaam maar zeker gaan veranderen en de goede oude tijden van weleer komen nooit meer terug.

Waar ooit de graanmolens en de boerenmeiden het landschap een liefelijk en romantisch uiterlijk gaven domineren nu gigantische windmolens en de zonnepanelen.

In de steden is het al niet veel beter gesteld, de kerken verdwijnen of worden niet meer bezocht en vele moskeeën zijn er voor in de plaats gekomen om hun Boodschap van Vrede te verkondigen, speciaal op de vrijdagmiddag.

Waar vroeger de jongens straatvoetbal speelden staan nu vele auto’s geparkeerd om zodoende onze welvaart te etaleren. De meisjes speelden met draaitollen en de hoela-hoep en de wijkagent hield er de orde. De kinderen spelen nu niet meer buiten, want er moet continu gewreven worden over een stukje plastic om niet sociaal geïsoleerd te geraken.

Nu moet alles z.g. groener terwijl ons land wordt overstroomd met Nieuwe Nederlanders die toch ook ergens moeten gaan wonen, dus minder groen en meer sociale woningbouw.

Allemaal ten koste van onze leefomgeving en niet te vergeten onze nationale identiteit. Want of een boerka bijdraagt aan de vermindering van het broeikaseffect wagen wij ernstig te betwijfelen en uiteindelijk was een meisje in minirok toch een stuk aantrekkelijker. Al zal menige pastoor hier een vraagteken bij stellen.

Er wonen gewoon teveel mensen in Nederland. Begin jaren 50 werd ons vriendelijk maar dringend verzocht door onze koningin Juliana (uiteraard in opdracht van vadertje Drees) om te verkassen naar andere landen om daar een nieuw bestaan op te gaan bouwen.

Toen waren we met 10 miljoen inwoners en nu met 17 miljoen, exclusief de illegalen. En dat is blijkbaar nog lang niet genoeg om de vergrijzing tegen te gaan. Dus open die grenzen! Voor nog meer moslims en Afrikanen om onze economie een nieuwe impuls te geven, ons volk jong en bronstig te houden en zodoende ook de noodzakelijke diversiteit te bevorderen.

Komt er ooit een einde aan de omvolking die ons wordt opgelegd door de wijze mannen in Brussel met vooruitziende blik?

Als ongeveer de helft van de Afrikaanse bevolking hier hun bestemming heeft gevonden en in de avonduren de kampvuren branden op straten en pleinen, de medicijnmannen en de imams hun ronde hebben gedaan, onze vrouwen allemaal besneden zijn, de kledingkeuze voor vrouwen is beperkt tot het dragen van een hoofddoek of een boerka, dan pas is de multiculturele samenleving volledig geslaagd.

De minaretten bepalen verder het stadsbeeld en de religieuze politie is verantwoordelijk voor het handhaven van de orde en andere islamitische extremiteiten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

17 Comments on De kinderen spelen niet meer buiten

 1. Morgen naar de kapper, kroespermanentje, schoonheidssalon voor zwartingsbeurt en naar de Bruna voor een boek Hottentots voor beginners. Ik geef me over.

  Liked by 1 persoon

 2. Edgy Veggie // april 26, 2018 om 19:35 //

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 3. Breinbrouwsel…vergeet je nagels niet te pimpen.
  trouwens de foto van de molen bij dit artikel is volgens mij de molen die aan de wetering staat tussen Katwijk en Noordwijk, maar ik ben niet helemaal zeker, ben er een paar keer langs gevaren richting Voorhout naar Warmond.

  Liked by 1 persoon

 4. Nog even terug komen op het artikel zelf van Horatius. Ik heb hele goede herinneringen aan mijn jeugd en alle Marine kinderen die allemaal in het oude Molenblok woonden, een apart gebouwde wijk met laagbouw en flats van drie hoog naast de Provinciale weg, kijkend op de watertoren, de bollenvelden en het Marine Vliegveld Valkenburg. We speelden in de polder ernaast, poolstokspringen over slootjes van 3 meter tot we bij de afrastering van het vliegveld waren en vanaf de korte baan stegen eind jaren ´50 de Catalina´s watervliegboten, de Neptunes, de Seahawk´s en de Mariner´s op. Ze scheerden laag over je hoofd. Of we zochten in het voorjaar naar de kieviet eieren, we vingen salamanders en stekelbaarsjes, donderkopjes en waterscheerders. We regen van de gekopte tulpen onze bloemenkransen en verkochten die aan de Duitse toeristen uit het Ruhrgebied die altijd met Pasen naar hier kwamen. Onze wijk had een hele actieve wijkvereniging en er werd zowaar een hele grote speeltuin gebouwd zoals die nog was in Wassenaars Dierenpark, met alle denkbare toestellen. Om tien uur ging het hek open en mocht je er in, er was een oppas met een huisje en toilet. We haalden houten groentekistjes bij de veiling en maakten onze zeepkisten met oude wielen van een kinderwagen.
  We speelde met twee grote groepen ridders en iedereen had een zelfgemaakt houten zwaard en de deksel van oude vuilnisemmers was ons schild.
  Er was een heuse competitie met het knikkerspel, bommen, de knikkers op een rij, tien tegels afstand en proberen zoveel mogelijk knikkers in een worp uit de rij te knikkeren.
  We hadden een eigen rolschaatsbaan gemaakt en draaiden er onze rondjes zoals ze op de Jaap Edenbaan op het ijs deden. Een tijd die ik koester met vele mooie herinneringen.
  Liked by 4 people

 5. antiislamnu // april 26, 2018 om 22:07 //

  Leuk zeg ik woonde in die tijd in Wassenaar en wij gingen best vaak naar de dierentuin daar zat er op de bloemkamp school was echt een leuke tijd

  Like

 6. templars2017 // april 26, 2018 om 22:37 //

  Vroeger was de samenleving hecht ,iedereen kende iedereen in de straat, er was , orde ,rust en respect voor elkaar ook al kon je van mening verschillen ,mensen wisten wat de verschrikking van een oorlog was en hadden er schoon genoeg van.
  Nu is de samenleving een verzameling van egoïsten die hun sociaal gedrag uiten op de sociale media ,als je te dicht in hun buurt komt of te indringerige vragen stelt wijzen ze op hun privacy die ze ter zelfde tijd te grabbel gooien op hun sociale media.
  Tegenwoordig kent niemand elkaar nog in dezelfde straat ,er is geen orde meer maar chaotisch achter jezelf aan lopen ,er is geen rust meer je gsm verhinderd dat , en respect is overboord gegooid en vervangen door politieke correctheid.
  Nu mag je geen mening meer hebben en al zeker niet meer uiten ,tegenwoordig moet je doden en gewonden door terrorisme aanvaarden als het nieuwe normaal , en vooral niet voorzien van slechte kritiek.
  We zijn inderdaad geevolueerd van een normale samenleving naar een maatschappij die gestoeld is op egoïsme en waanzin , dit is de morgen van vroeger maar het is niet wat er van verwacht werd………..

  Liked by 3 people

 7. Tijl Uylenspiegel // april 26, 2018 om 23:39 //

  Als je me niet kwalijk neemt Templars wil ik even ingaan op uw zin;
  “Nu mag je geen mening meer hebben en al zeker niet meer uiten”.
  Zo voelt het inderdaad ook voor mij, maar denk er maar eens over na.
  Je “mag” namelijk wel een mening hebben als het maar links is !
  Dat klinkt misschien eigenaardig maar kijk en luister maar eens goed, linkse mensen mogen gewoon een mening hebben, mogen die ook uiten en oogsten vaak begrip, zodra wijk je daar een stukje vanaf dan ben je de gebeten hond.
  Als je vind dat er teveel allochtonen in ons land zijn die zich ook nog eens weigeren aan te passen dan doet men het direct voorkomen alsof je het liefste de nieuwe concentratiekampen weer wilt inrichten, alsof je de treinen alweer in gereedheid wilt laten brengen.
  Flauwekul natuurlijk maar linkse mensen hebben feilloos in de gaten hoe ze anderen het zwijgen kunnen opleggen, niet door botweg te zeggen dat ze hun bek moeten houden maar door ze in verlegenheid te brengen.
  Zuiver door de suggestie dat je een aan de nazi-tijd verwante ideologie aan zou hangen laten mensen zich uit evenwicht lullen.

  Like

 8. templars2017 // april 26, 2018 om 23:49 //

  Heel juist Tijl ,ik had het beter moeten motiveren maar jij hebt het mooi recht gezet.

  Like

 9. Esperanza // april 26, 2018 om 23:52 //

  Like

 10. Esperanza // april 27, 2018 om 00:04 //

  Ze komen niet weerom.

  Like

 11. Esperanza // april 27, 2018 om 00:09 //

  Sandy Denny, ook mooi.

  Like

 12. Volkomen oftopic, maar als we toch muziekjes doen:

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // april 26, 2018 om 23:39
  Als je vind dat er teveel allochtonen in ons land zijn die zich ook nog eens weigeren aan te passen dan doet men het direct voorkomen alsof je het liefste de nieuwe concentratiekampen weer wilt inrichten, alsof je de treinen alweer in gereedheid wilt laten brengen.
  ———–

  Onzin, ik wil ze in vliegtuigen stoppen dat gaat ook veel sneller.

  Liked by 1 persoon

 14. Esperanza // april 27, 2018 om 02:54 //

  Lekker bandje zeg die Dead South..

  Liked by 1 persoon

 15. Liep er toevallig tegenaan van de week 😉

  Like

 16. Kwam omdat ik Moonshiners keek op Discovery en ik toen een muziekje daaruit op ging zoeken …

  Like

 17. Geestig, die Canadezen van Dead South. Viel me pas op toen ik de CN Tower in Toronto op de achtergrond zag.
  Leuke muzikale ontdekking. Thanks Fub.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s