Nieuw

Britse vrouw door vluchtelingen twee weken als seksslavin verkracht

Foto: Mamadou Jallow © Polizia di Stato

Italië – Opnieuw moest een vrouw bitter betalen voor haar gulhartigheid aan zogenaamde vluchtelingen. De jonge Britse vrouw belandde als “seksslavin” in Zuid-Italië en werd meerdere weken vastgehouden en verkracht door drie Afrikanen.

De 39-jarige vrouw uit het noorden van het Verenigd Koninkrijk ontmoette Mamadou Jallow, een migrant uit Burkina Faso, op Facebook en verhuisde naar Duitsland om bij hem te wonen. Nadat haar geliefde tijdens een drugshandeltje een concurrent had verwond met een mes, waren ze gedwongen Duitsland te verlaten.

Hun vlucht bracht hen naar het zuiden van Italië, naar Rosario. Eenmaal daar leegde de 37-jarige Mamadou Jallow haar bankrekening en sloot haar op in een kamer in een afgelegen huis. Hij nam haar mobiele telefoon af en verkrachtten en martelden haar samen met twee andere “vrienden” uit Mali.

Pas na twee weken slaagde ze erin haar mobiele telefoon te bereiken, waarmee ze wanhopig haar familie belde en om hulp smeekte. Haar familieleden, die Interpol al hadden ingeschakeld omdat ze al maanden niet van haar hadden gehoord, namen contact op met de politie.

De politieagenten slaagden erin om haar mobiele telefoon te lokaliseren en te bellen. Onder hun leiding slaagde ze erin door een raam van het huis te ontsnappen.

De 39-jarige Britse vrouw verkeert in een ‘vreselijke toestand’, zei een woordvoerder van de politie. Ze is nu in een ziekenhuis aan het herstellen van haar folteringen.

Jallow werd korte tijd later gearresteerd en beschuldigd van ontvoering, slavernij, ernstig seksueel geweld en diefstal. Ook de twee andere verdachten zijn gearresteerd.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5650293/British-woman-held-sex-slave-two-weeks-Italy.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Britse vrouw door vluchtelingen twee weken als seksslavin verkracht

 1. JackvanderVeen // april 26, 2018 om 08:47 //

  Dat wordt 40 uurtjes papierprikken (voor elke wip 1uur) voor elk van deze zwarte honden.
  Maar dan wel in Burkina Faso hoop ik.
  En die vrouw? Weer iemand die ontnuchterend is omtrent die zwarte en getinte migranten van over de gehele wereld.

  Like

 2. Duchesne // april 26, 2018 om 09:54 //

  Ik ben heel erg tegen anderen dwang opleggen, waar verkrachting dus een extreme vorm van is. In dit geval is het een keuze geweest om te gaan met lieden van wier bekend is dat ze nul respect hebben voor vrouwen. Je wi9lde voorwerp zijn, je bent het geworden, gefeliciteerd.
  Als je doof en blind bent voor hetgeen er om je heen gebeurd en je facilitereert dit soort lui dan is een dusdanige behandeling misschien een goede wake up call.
  Ik kan nul sympathie voelen voor deze vrouw, ze zal voorheen vermoedelijk anderen als rascist hebben bestempeld etc.
  Een zelf gekozenen lot dus, geen medelijden, dat al die asieleiser knuffelaars zo wakker mogen worden.

  Het zijn hen die niet hebben gevraagd om de invasie en die wel het slachtoffer worden van moordenaars en verkrachters, daar heb ik alle sympathie voor en ik tel ook alles op en plak de zegeltjes, voor wanneer we de rekeing gaan presenteren.

  En dan is iedere collaborateur die ook slachtoffer word een vorm van goddelijke gerechtigheid.

  Liked by 2 people

 3. Eerst was die apenlul wel interresant, maar 3 stuks tegen dwang… Wake up, milf, wake up. Hadden (en hebben) die boze blanke mannen toch gelijk. Tja

  Like

 4. Iedereen die op een of andere manier besmet raakt door associatie met de islamitische cultuur, gewoonten en denkwijze wordt zelf verrot en verwilderd. Dat is precies waarom de islam zo schadelijk en gevaarlijk is voor de westerse culturen.

  Like

 5. Snap niet hoe men op zo een figuur verliefd word .een gezicht om nachtmerries te krijgen
  Heb helemaal geen medelijden met haar .blijf ver weg van zulke wilde beesten

  Like

 6. slechts // april 25, 2019 om 14:45 //

  Jullie zijn zelf witte beesten, honden en duivels!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s