Nieuw

“Berlijn draagt een keppel” betoging afgeblazen na antisemitische bedreiging

Screenshot Twitter

De zogeheten “Berlijn draagt een keppel” betoging ter ondersteuning van de Joden in Duitsland werd gestopt na bedreigingen aan deelnemers.

Nadat een Syrische immigrant een Israëlisch staatsburger met een keppel had aangevallen vorige week in Berlijn, lieten de reacties niet lang op zich wachten. De controversiële bondskanselier Angela Merkel is onder andere naar voren getreden en veroordeelde het als een “andere vorm van antisemitisme”, dat wil zeggen een “andere vorm” die het land wordt binnengebracht door migranten van Arabische origine. Merkel was ook van mening dat de strijd voor de joden een centraal thema is in Duitsland, hoogstwaarschijnlijk vanwege de “eeuwige schuld” die de Duisters met zich mee moeten dragen vanwege de holocaust.

De organisatie Jüdisches Forum organiseerde een manifestatie in de vorm van een wandeling met keppels als hoofddeksels, ter ondersteuning van de Joden in de Duitse hoofdstad. De manifestatie werd echter na slechts vijftien minuten neergelegd vanwege de bedreiging voor de deelnemers.

Vertegenwoordigers van het Jüdisches Forum, die verantwoordelijk waren voor de organisatie van de betoging, zeiden dat ze de demonstratie moesten stoppen omdat de situatie “te bedreigend” was, schrijft Focus online.

Onder andere kan men in de video zien hoe een man de vlag van Israël steelt terwijl een andere man voor de voeten van een deelnemer spuugt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on “Berlijn draagt een keppel” betoging afgeblazen na antisemitische bedreiging

 1. antiislamnu // april 26, 2018 om 00:32 //

  Dit is echt niet te geloven fucking asielparasiet pakt gewoon die vlag weg dat is toch wel heel brutaal.
  Wanneer worden die Duitsers nu een wakker en zien dat ze op de verkeerde weg zitten voor de derden keer is Europa in gevaar door die vervloekte Duitsers.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 26, 2018 om 01:15 //

  Maar volgens de NOS is het antisemitisme vooral afkomstig van extreem-rechtse lieden…
  Hoezo nepnieuws ??

  Like

 3. skeeter // april 26, 2018 om 03:01 //

  Er zal nog heel wat meer moeten gebeuren voordat het volk in beweging komt. je had er van tevoren gif op in kunnen nemen dat die vlag een doelwit was.

  Like

 4. Ja zeker // april 26, 2018 om 03:45 //

  Het zal weer de schuld van de joden zijn, daar in Duitsland. Laat daarom de moslim tuig met rust en geef ze geld en vrijheid.

  Like

 5. Horatius // april 26, 2018 om 13:56 //

  En ja hoor, wie krijgen uiteindelijk weer de schuld van de stuitende anti-Joodse praktijken? De extreem-rechtse jongeren die uiteraard onder de invloed zijn geraakt van de populisten.

  Die hebben natuurlijk de moslimvluchtelingen opgestookt en misschien zelfs wel omgekocht om de Joden met riemen te tuchtigen.
  Ze draaien volgens beproefd Links recept de hele zaak gewoon om en uiteindelijk komen de Syrische vluchtelingen hier mee weg.

  Zal er ooit een moment gaan komen dat Merkel gewoon toe gaat geven dat zij een historische blunder heeft gemaakt met haar ruimhartige uitnodiging aan alle vluchtelingen vanwaar ook ter wereld om hun heil in Duitsland te komen zoeken?
  Uiteraard niet: de Linkse Goedmensen weten altijd slinkse uitvluchten te bedenken om hun fouten en verkeerde inschattingen in de schoenen te schuiven van z.g. extreemrechts.

  De NOS trapt er zoals gewoonlijk weer in. Terwijl er op het internet honderden filmpjes circuleren die het tegendeel bewijzen. Je zou er een avondvullend programma mee kunnen presenteren.

  Maar ze kijken wel uit: het sprookje van de zielige en behoeftige vluchteling moet ten koste van alles (zelfs de harde waarheid) in stand worden gehouden.

  Like

 6. De gasten hebben het huis overgenomen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s